Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
eleven Ms. eleven
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

ABOUT US

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong PuDa Alat listrik Co, Ltd, mangrupikeun perusahaan peralatan éléktromagnétik standar standar profésional. Atur R&D, desain, produksi, penjualan sareng jasa dina hiji. Kanggo catering pawon suplai sadaya jinis standar induksi kompor komérsial sareng produk sanésna, jasa patali. Merek kami ngawariskeun sareng akumulasi langkung ti 10 taun téknologi sareng pangalaman. Produk kami kalebet leuwih ti 100 jinis spésifikasi sapertos alat pamasak induksi komérsial, alat masak, panci sup, oven stim éléktromagnétik, grid dapur kulon éléktromagnétik, goreng, kompor liat, kompor masak, kompor masak, waffle maker, gridle komersial, ngagoreng komérsial, produsén taiyaki sareng saterasna. Kami tetep nurut kana filsafat bisnis: hemat sareng daya tahan, gampang dianggo, cost-effective.We teraskeun dina modél téknologi, R&D pikeun ningkatkeun téknologi Jerman. Kami gaduh sora R&D sareng sistem produksi, tim layanan anu alus teuing. Téknologi produk sareng sagala rupa parameter, jasa saatos jualan dugi ka standar internasional, lulus EMC, CE, ROHS, sertifikasi sistem manajemén kualitas ISO9001.

produk

produk anyar

produk

Since its inception, we have continuously innovated and improved, operating with integrity, and our products are sold all over the world.

More Products

produk

produk diulas

hubungan

Tel: 86-0769-22958468

Fax: 86-0769-22958468

Hapé: +8613903037996

email: puda@elecapoka.cn

alamat: 101-102 2# Photoelectric Industrial Park shunde foshan guangdong china, Foshan, Guangdong

Nagara / Region: China

website: https://www.elecapoka.com

Bossgoo Showroom: http://puda2019.su.bossgoo.com

Daptar Produk Patali