Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPakaryan Waffle KomersialSandwich Tukang Sandwich

Sandwich Tukang Sandwich (Total 2 Products)

Kategori produk dari Sandwich Tukang Sandwich , kami produsen khusus dari Cina, Sandwich Tukang Sandwich , Sandwich Tukang Sandwich pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Sandwich Tukang Sandwich R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Sandwich Maker Sandwich Maker Waffle

Brand: elecapoka

Packaging: karton

1. 220V 1300W sarapan stainless 2 irisan Edo toaster waffle sandwich waffle lan Edo sandwich Edo sandwich waffle 2. Awak baja tahan karat, Sandwich lan Waffle Maker kanthi konduktivitas dhuwur, dadi panas kanthi cepet, luwih efisien energi 3. Fungsi...
Restoran Pariwis Komersial

Brand: elecapoka

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Peralatan Bakery Khusus Produk Tukang kayu waffle komersial muffin produsen jagung Restoran Pariwis Komersial: 1. Wesi pembuat asu panas waffle nggawe sampeyan bisa panggang waffle anyar ing kayu utawa waffle waffle. Konsep anyar sing bakal misuwur...

China Sandwich Tukang Sandwich Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Sandwich Tukang Sandwich, kita produsen profesional Sandwich Tukang Sandwich. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Sandwich Tukang Sandwich kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Sandwich Tukang Sandwich, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Sandwich Tukang Sandwich.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Sandwich Tukang Sandwich!

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan