Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeTampilake Produk

Kabeh Produk (Total 139 Products)

Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob 1. Grosir 220V 2000w Elecapoka Dibangun / Freestanding 2-burner Induksi Hob 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan...
2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop 1. Grosir 2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop . 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan...
Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Listrik Gampang Luwih Kualitas Gampang 1. Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Elektrik Kualitas Paling Gampang kanggo kluwarga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing...
Hot Induksi Hobi Induksi Hot Kanggo Omah

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

Grosir 220V 2000w Hot sale Listrik Induksi Listrik Kanggo Kluwarga 1. Grosir 220V 2000w Hobi Induksi Hobi Induksi Hot Kanggo Omah. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan...
Crystal Sale Hot EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

Penjualan panas Grosir Crystal EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob 1. Grosir panas 220V Crystal Crystal EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo...
Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

W holeale Jual Hot lan Operasi Indhuksi Rumah Tangga Cooktop sing Prima 1. W holeale 220V 2000w Sade Panas Induksi Panas Omah Panas. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan...
Grosir pawon 220V Grosir 220V 2000s

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

Grosir 220V Grosir 220V Induksi Cooke r 1. Grosir 220V Induksi Grosir 2000watts Induksi Cooke r 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5. Desain safety:...
Kompor induksi 2-burner internal kanggo rumah tangga

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 1. Grosir 220V 2000w Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk...
Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

Cocog Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien 1. Grosir 220V 2000w Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan...
Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

2-zona Induksi Cooktop Kompor listrik 2000w kanggo hotel 1. Grosir Induksi 2-zona Kompor listrik 2000w kanggo hotel 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5....
Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga 1. Jual laris, kompor induksi sing gampang, bahan logam, Cookie Induksi permukaan kaca。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca...
Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan 1. Grosir sing adol panas, kompor induksi, logam, permukaan Induksi Cooker 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cookop panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama....
Pemanasan Induksi Zona Dual Zona Jerman

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

1. Grosir 220V 2000w Induksi Cooker Ikea kanggo masak Induksi Cooker Paling apik 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5. Desain safety: Perlindhungan...
Gaya Eropa Nulung Dhewe Kaca Kaca Cookop Stove

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

110v Portable Gaya Eropa Nulung Murni Kaca Induksi Stove 1. 1 10V 2000w paneleuropean dobel 2 burner keramik listrik keramik。 2. Ngatur kursi kanggo nyetel intensitas lan wektu janjian。 3. Panel kaca tahan panas sing dhuwur. 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5....
220v 2000w Pangsapuri Omah Induk Paling apik

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

Operation Mode: Touch

220v 2000w Bahan logam lumahing Pangsapuri Omah Kompor Induksi Dibangun 1. Grosir 220V 2000w Rumah Tangga Apartemen Cooktop Induksi Paling Apik 。 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara paramèter dhasar 4. Kipas penyejukan bisu kaping pindho, omah baja...
Ora Dapur Bahan Induksi Polusi Polusi

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

220v Cooker Inset Inset Listrik 1.Pencet Tekanan Induksi Pencet Induksi Cookter minangka kombinasi desain sing sampurna lan teknologi modern. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan sing bakal dilebokake menyang countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner nalika perlu, banjur...
Plum Elektronik Klasik Eropa

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

220V 2000W pigura logam Panel Kaca Eropa Klasik Elektronik Klasik 1. 110v Dobel Kaca Induksi anti banyu pindho sing dibangun ing kompor induksi countertop 2. 2 Chest Burner Induction Cookop : tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Dibangun Ing Induksi Cooker duwe penggemar penyejukan kaping pindho, pigura kaca Panel...
Cookhouse Induksi Jerman

Brand: elecapoka

Packaging: 1 pcs ing 1 karton

Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

Installation for Induction Cooker: Built-in

Power: 1000-2000W

Masakan Induksi Elektrik panas sinar saka unsur pemanasan masing-masing. 2 Induksi Burner Cooktop mindhah panas liwat elektromagnetisme menyang piranti masak konduktif. Pemanasan paling apik adhedhasar sinau
Topeng Wajib Bedah 3layers

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 500000pcs / day

Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

Mask Application: Security Mask

Material: Cotton Yarn

Topeng pelindung medis Topeng pelindung medis 3 kanggo topeng cocok kanggo nglindhungi penyakit infèksius saluran napas udhara dening staf medis lan staf sing gegandhengan. Topeng pasuryan 3 yaiku artikel pangayoman panyaring medis sing cocog karo level pangayoman kanthi level pangayoman sing dhuwur, utamane cocog...
Topeng Boleh Digunakake KN95 N 95

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 50000pcs/day

Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

Mask Application: Security Mask

Material: Cotton Yarn

Topeng dienggo pakai Topeng respirator topeng N95 digawe saka lapisan karbon sing diaktifake berkualitas tinggi, lapisan kain sing ora dirajut, katun penyerap statis, lan lapisan kain sing ora dirajut alus, sing dudu irritating lan non-allergenic kanggo sampeyan. Efisiensi filtrasi (tingkat mbusak bledug) luwih saka...
Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 500000pcs / day

Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

Mask Application: Security Mask

Material: Cotton Yarn

Produsen bledug cangkeme polong pelindung telinga anti-anti anti virus 3 / ply 3 ply mask ffp2 Top Materi: Digawe saka topeng pasuryan 3ply partikel kelas lan kain non-tenunan PP anyar. Bahan ndhuwur topeng tutuk iki saring meh 95% bledug partikel udhara, alergen musiman, asap, gas sing dihabisake, awu polusi PM 2.5....

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan