Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukTopeng Topeng DisposableTopeng N95

Topeng N95 (Total 2 Products)

Kategori produk dari Topeng N95 , kami produsen khusus dari Cina, topeng n95 , topeng pasuryan n95 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir topeng n95 R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Topeng Boleh Digunakake KN95 N 95

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 50000pcs/day

Topeng dienggo pakai Topeng respirator topeng N95 digawe saka lapisan karbon sing diaktifake berkualitas tinggi, lapisan kain sing ora dirajut, katun penyerap statis, lan lapisan kain sing ora dirajut alus, sing dudu irritating lan non-allergenic...
Respirator PM 2.5 N95 Topeng Pasang

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 50000pcs/day

Ing stok ce 4 lapisan Anti Virus tuku topeng panggunaan bledug bahan bakar kf94 4 / ply ffp2 respirator ffp3 pm 2.5 KN95 n95 Face Mask n 95 NIOSH N95 MASK STANDARD PENGENALAN Standar topeng pasuryan n95 minangka salah sawijining sangang level...

China Topeng N95 Supplier

Ing stok ce 4 lapisan Anti Virus tuku topeng panggunaan bledug bahan bakar kf94 3 / ply ffp2 ffp3 respirator pm 2.5 KN95 n95 Face Mask n 95

NIOSH N95 MASK STANDARD PENGENALAN
Standar topeng pasuryan n95 minangka salah sawijining sangang level perlindungan sing diowahi lan diverifikasi dening NIOSH (Institut Nasional kanggo Keamanan lan Kesehatan Pekerjaan) kanggo respirator partikel.
Face Mask Disposable : Mung respirator / topeng ketemu topeng N95 standar lan disertifikasi dening NIOSH sing bisa diarani topeng respirator NIOSH n95 .
N "N" sing digunakake kanggo nglawan partikel aerosol bebas saka minyak.
95 "95" tegese nyaring paling sethithik 95% partikel kanthi ukuran partikel 0.3 micron.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan