Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukTopeng Topeng DisposableTopeng Kn95Tutup PM2.5 KN95 Topeng
Tutup PM2.5 KN95 Topeng
Tutup PM2.5 KN95 Topeng
Tutup PM2.5 KN95 Topeng
Tutup PM2.5 KN95 Topeng
  • Tutup PM2.5 KN95 Topeng
  • Tutup PM2.5 KN95 Topeng
  • Tutup PM2.5 KN95 Topeng
  • Tutup PM2.5 KN95 Topeng

Tutup PM2.5 KN95 Topeng

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

Model No.: KN95002

Mask Application: Security Mask

Material: Cotton Yarn

Certification: FDA, CE

Color: White

Mask Type: Shade-Type

Shape: Dust Mask

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 50000pcs / day

Transportasi: Air

Panggonan Asal: china

Kemampuan Supply: 50000pcs / day

Certificate: CE / FDA

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

Ing Simpenan FDA CE 4 lapisan pm2.5 25 EN149 FFP2 Anti polusi rega nganggo bledug Virusbuy kn95 n 95 n95 topeng


tutup topeng kn95

1. topeng ffp3 Disposable, one-use, breathable, light and environment;

2. topeng ffp2 Gelung kuping kelenturan dhuwur mbantu pangguna sing beda lan lampiran titik dual mbantu nyedhiyakake segel aman;

3. Topeng bocah bisa irung irung luwes kanggo kenyamanan ekstra;

4. Paling 95% efisiensi filtrasi tumrap partikel non-minyak tartamtu.

5 Topeng topeng ply kanggo manungsa waé:

1. Topeng bledug ffp2 dilarang digunakake nganggo paket sing rusak;
2. Aja nggunakake ing atmosfer sing ngemot kurang saka 19,5% oksigen, amarga respirator iki ora nyedhiyakake oksigen; Ora dienggo ing atmosfer kabut minyak;
3. Yen topeng pasuryan kn95 dadi rusak, lemah, utawa napas dadi angel, tinggalake area sing kontaminasi lan ganti prodhuk;
4. topeng pasuryan kn95 mung nggunakake siji-wektu lan ora bisa dibasuh;
5. KN95 kudu disimpen ing lingkungan sing resik, garing lan ventilasi kanthi kelembapan relatif kurang saka 80% lan tanpa gas sing mbebayani.

kn95 mask

Jeneng produk: topeng pasuryan KN95
Bahan:

5 ply (100% new material)
1st ply: 50g Non-Woven
2nd ply: 40g Ethylene-Propylene
3rd ply: 25g meltblown
4th ply: 25g meltblown
5th ply: 20g Non-Woven

Ukuran : 10.5x15.5cm

Werna: Putih
Spesifikasi kemasan: 10 pcs ing 1 kothak, 1000PCS / CTN
Term Pembayaran: TT / Moneygram / union w / A
Fitur: Anti-bledug Anti-virus
MOQ: 1000PCS
Pengiriman: DHL, Fedex, UPS (pengiriman laut utawa pengiriman udhara kasedhiya yen jumlah barang)
Sertifikasi: FDA
Wektu Pangiriman: 3 nganti 5 dina
Aplikasi:
Panggunaan saben dina, pangolahan panganan, parlor kecantikan, bengkel bledug lan lingkungan kerja pelindung sing sederhana
Jenis: Ora ngganggu, ambegan



Kategori Produk : Topeng Topeng Disposable > Topeng Kn95

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Kontak Supplier

eleven

Ms. eleven

Ninggalake pesen
Get Quotes
Dhaptar Produk sing gegandhengan