Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukTopeng Topeng DisposableTopeng Kn95

Topeng Kn95 (Total 1 Products)

Kategori produk dari Topeng Kn95 , kami produsen khusus dari Cina, kn95 tutup , topeng pasuryan kn95 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir topeng kn95 kanthi katup R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Tutup PM2.5 KN95 Topeng

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 50000pcs / day

Ing Simpenan FDA CE 4 lapisan pm2.5 25 EN149 FFP2 Anti polusi rega nganggo bledug Virusbuy kn95 n 95 n95 topeng tutup topeng kn95 1. topeng ffp3 Disposable, one-use, breathable, light and

China Topeng Kn95 Supplier

Ing Simpenan FDA CE 4 lapisan pm2.5 25 EN149 FFP2 Anti polusi rega nganggo bledug Virusbuy kn95 n 95 n95 topeng

tutup topeng kn95

1. topeng ffp3 Disposable, one-use, breathable, light and environment;

2. topeng ffp2 Gelung kuping kelenturan dhuwur mbantu pangguna sing beda lan lampiran titik dual mbantu nyedhiyakake segel aman;

3. Topeng bocah bisa irung irung luwes kanggo kenyamanan ekstra;

4. Paling 95% efisiensi filtrasi tumrap partikel non-minyak tartamtu.

 

3 mata topeng ply kanggo manungsa waé:  

1. Topeng bledug ffp2 dilarang digunakake nganggo paket sing rusak;
2. Aja nggunakake ing atmosfer sing ngemot kurang saka 19,5% oksigen, amarga respirator iki ora nyedhiyakake oksigen; Ora dienggo ing atmosfer kabut minyak;
3. Yen topeng pasuryan kn95 dadi rusak, lemah, utawa napas dadi angel, tinggalake area sing kontaminasi lan ganti prodhuk;
4. topeng pasuryan kn95 mung nggunakake siji-wektu lan ora bisa dibasuh;
5. KN95 kudu disimpen ing lingkungan sing resik, garing lan ventilasi kanthi kelembapan relatif kurang saka 80% lan tanpa gas sing mbebayani.

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan