Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukTopeng Topeng DisposableTopeng Kid

Topeng Kid (Total 2 Products)

Kategori produk dari Topeng Kid , kami produsen khusus dari Cina, topeng bocah , topeng katun pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir bocah katon topeng R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
N95 Anak Mask PM 2.5

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 500000pcs / day

Ing Simpenan Disposable 3 / ply 3D Baby Child Boy Girl Anti Dust KN95 Anak PM2.5 antivirus Cotton N95 Kids topeng pm 2,5 Fitur nganggo tutup topeng : Sterilisasi oksida etilena, diskon, ora ngganggu, Eco-Friendly, Biodegradasi, Nyegah Kontaminasi...
Bocah-bocah Ngadhepi Topeng KN95

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 500000pcs / day

Topeng Filter partikel topeng bocah partikel topeng katun Tingkat Filter: KN95 (GB / 2626-2006) N95 (NIOSH 42CFR84) Topeng Kaca : Kain sing ora ditenun, Dhuwur efisiensi lan elektrostatik KN95 nyawiji-diunekake non- kain tenun, katun panyaring panas...

China Topeng Kid Supplier

Topeng Filter partikel topeng bocah partikel
topeng katun Tingkat Filter:
KN95 (GB / 2626-2006)
N95 (NIOSH 42CFR84)
Topeng Kaca :
Kain sing ora ditenun, Dhuwur
efisiensi lan elektrostatik KN95 nyawiji-diunekake non-
kain tenun, katun panyaring panas sing berkualitas, Kulit alus
kain sing ora dirajut, kuping sudhut Spandex


Topeng panyaring anak: Topeng panyaring unik kita duwe desain kain sing ramah kulit lan irung kanggo pengalaman ngagem sing luwih akeh. Uga nyandhang tali topeng elastis sing cocog kanggo macem-macem pasuryan njamin sampeyan nganggo topeng bledug sajrone wektu sing dawa tanpa iritasi.N95 filter kanthi bahan sing nyaman, topeng pasuryan nganggo bahan bakar ora bakal ngganggu / gawe piala lan ageman.


Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan