Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukBagéan Pupuk PupukPapan Induksi Pcb CookPapan Masak Induk 15kw
Papan Masak Induk 15kw
Papan Masak Induk 15kw
Papan Masak Induk 15kw
Papan Masak Induk 15kw
Papan Masak Induk 15kw
  • Papan Masak Induk 15kw
  • Papan Masak Induk 15kw
  • Papan Masak Induk 15kw
  • Papan Masak Induk 15kw
  • Papan Masak Induk 15kw

Papan Masak Induk 15kw

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 10 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-15KW-S

Installation for Induction Cooker: Other

Power: Other

Operation Mode: Slide Touch

Housing: Stainless Steel

Reservation Function: With Reservation Function

Burner for Induction Cooker: Other

Heating Element: Coil

Color: Black

Certification: CB, CE

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: CE,CB

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

Panas ngedol dewan kontrol pemanasan induk 15kw Kualitas Panas Kancing Induk panas papan kontrol induksi tenaga dhuwur

Kauntungan pawon induksi universal :

1.. sirkuit dapur induksi khusus kanggo aksesoris pawon pawon hotel


2. Tombol kanggo nyetel intensitas;

3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara dhasar dhasar

4. Kipas penyejukan kaping pindho, omah baja stainless kanggo mbiyantu pendinginan lan luwih tahan lama.

5. Desain safety: Perlindhungan voltase tinggi / rendah, Perlindhungan fase / kegagalan, proteksi overheat IGBT, pangreksan coil pemanasan, nglindhungi perlindungan saiki, perlindungan sirkuit cendhak / mbukak, Perlindhungan Surge, Perlindhungan anti-kilat, proteksi pembakaran garing, perlindungan bocor ……

Papan masak induksi universal


Perlindhungan Pan kosong

Otomatis mati

Over utawa ing pangayoman voltase

Liwat proteksi saiki

Proteksi sing luwih panas

Perlindhungan tahan tahan garing

Proteksi kekurangan Phase

Proteksi overil coil tembaga

Sensor coil sensor mbukak / protèksi sirkuit cendhak

Perlindhungan coil mbukak sirkuit

Proteksi sing luwih panas IGBT

Sensor IGBT mbukak / proteksi sirkuit cendhak

Bukti-lembab, anti banyu lan bukti wasap minyak

Perlengkapan penggemar penyejukan sing wis siap dilindhungi

Proteksi otomatis voltase normal ora normal

circuit board induction cooker

Kategori Produk : Bagéan Pupuk Pupuk > Papan Induksi Pcb Cook

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan