Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukBagéan Pupuk PupukPapan Induksi Pcb CookPCB kanggo Induksi Cooker
PCB kanggo Induksi Cooker
PCB kanggo Induksi Cooker
PCB kanggo Induksi Cooker
  • PCB kanggo Induksi Cooker
  • PCB kanggo Induksi Cooker
  • PCB kanggo Induksi Cooker

PCB kanggo Induksi Cooker

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 10 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.:  EH-PAS05

Installation for Induction Cooker: Other

Power: Other

Operation Mode: Slide Touch

Housing: Stainless Steel

Reservation Function: With Reservation Function

Burner for Induction Cooker: Other

Heating Element: Coil

Color: Black

Certification: CB, CE

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: CE,CB

Kode HS: 8516601000

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

bagean pawon induksi 3500 w induksi cooker alat ganti sirkuit papan induksi periuk

Pelanggan sing beda-beda beda desain ruang dapur circuit circuit induksi , sawetara pelanggan seneng nggunakake papan pemasak induk PCb pamrih kanggo ngumpulake proyek pribadi, kita bakal nulung pelanggan kanggo ngrancang conto kanggo tes. Miturut conto, pelanggan bakal luwih gampang ngumpul model lan invoide sawetara kasalahan.

Yen isih duwe pitakon kanggo rapat, aja padha kuwatir. Swara 15 insinyur sing berpengalaman wis siyaga kanggo layanan kanggo sampeyan, sawetara pelanggan perdagangan bussiness uga teka ing pabrik kita.

CATETAN: Sadurunge papan pcb kanggo bagean alat induksi kompor , sanajan ing produk utawa desain khusus, model sing wis rampung bakal luwih dihargai.

Miturut tabel perbandingan, piranti listrik nyimpen energi luwih akeh , efek pemanasan sing luwih apik , luwih suwe nggunakake urip, tanpa gangguan, keamanan kanggo kulawarga, nglindhungi masak saka bebaya.

Saiki, Perlindhungan Lingkungan Bumi wis dadi tema sing paling penting , isih nggunakake piranti listrik sing reget?

Mbuwang jinis tranditional lawas, ayo nggunakake kompor induksi listrik lan mlebu menyang kanca gaya modern modern!


induction cooker pcb circuit board


Kategori Produk : Bagéan Pupuk Pupuk > Papan Induksi Pcb Cook

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan