Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukBagéan Pupuk PupukPapan Induksi Pcb Cook

Papan Induksi Pcb Cook (Total 4 Products)

Kategori produk dari Papan Induksi Pcb Cook , kami produsen khusus dari Cina, Papan Induksi Pcb Cook , Papan Induksi Pcb Cook pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Papan Induksi Pcb Cook R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Papan Masak Induk 15kw

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Panas ngedol dewan kontrol pemanasan induk 15kw Kualitas Panas Kancing Induk panas papan kontrol induksi tenaga dhuwur Kauntungan pawon induksi universal : 1.. sirkuit dapur induksi khusus
PCB kanggo Induksi Cooker

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

bagean pawon induksi 3500 w induksi cooker alat ganti sirkuit papan induksi periuk Pelanggan sing beda-beda beda desain ruang dapur circuit circuit induksi , sawetara pelanggan seneng nggunakake papan pemasak induk PCb pamrih kanggo ngumpulake...
Induksi Cooker IC Chip

Brand: elecapoka

Packaging: karton karo pigura kayu

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

kompor prabawa penggemar sekring kompor prabawa tutup komersial 3kw 5kw prabawa kompor kit 1. Induksi Cooker IC Chip Dhukungan voltase: 220V / 240V 2. induksi circuit board board Peak Power:
Bagéan Spare Ccooker Induksi

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000/month

1. skil taktil digital skématik ic chip mat circuit fan pcb board keramik kaca coil motherboard induksi alat ganti alat ganti 2. motherboard kompor induksi 3. Papan pakan kompor periuk papan / papan sirkuit prabawa Tampilan Digital kanggo nuduhake...

China Papan Induksi Pcb Cook Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Papan Induksi Pcb Cook, kita produsen profesional Papan Induksi Pcb Cook. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Papan Induksi Pcb Cook kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Papan Induksi Pcb Cook, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Papan Induksi Pcb Cook.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Papan Induksi Pcb Cook!

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan