Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukBagéan Pupuk PupukInduksi Cooker Controller

Induksi Cooker Controller (Total 1 Products)

Kategori produk dari Induksi Cooker Controller , kami produsen khusus dari Cina, Induksi Cooker Controller , Induksi Cooker Controller pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Induksi Cooker Controller R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Papan Utama Kanggo Induksi Cooker

Brand: elecapoka

Packaging: karton karo pigura kayu

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

piring piring gelas piring silikon induksi periuk keramik gelas keramik induksi kayu ireng Papan Utama Kanggo Induksi Cooker Knob Ngalih Ngontrol: Imbuhan daya 9-tahap, Fungsi Timer, saka 1 nganti 99 menit, Pangaturan suhu,

China Induksi Cooker Controller Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Induksi Cooker Controller, kita produsen profesional Induksi Cooker Controller. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Induksi Cooker Controller kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Induksi Cooker Controller, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Induksi Cooker Controller.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Induksi Cooker Controller!

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan