Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukBagéan Pupuk PupukInduksi Keramik Kaca Keramik

Induksi Keramik Kaca Keramik (Total 2 Products)

Kategori produk dari Induksi Keramik Kaca Keramik , kami produsen khusus dari Cina, Induksi Keramik Kaca Keramik , pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Kaca Keramik kanggo Cooktop

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Kaca keramik kanggo Cooktop minangka bahan kristal sing diprodhuksi liwat kristalisasi kaca dhasar sing dikontrol lan duwe kauntungan fabrikasi kaca uga khatamik keramik khusus. bagean masak induksi minangka kaca tahan panas banget.Ia minangka bahan...
Induksi Keramik Kaca Keramik

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Kaca macem-macem Kaca Microcrystalline Transparent, Gelas coklat Microcrystalline coklat kanthi titik bal. Bentuk sing bisa dienggo Square, Circle, R-sudhut lan Bentuk sing ora duwe aturan baku Induksi Keramik Kaca Keramik : Kaca Microcrystalline...

China Induksi Keramik Kaca Keramik Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Induksi Keramik Kaca Keramik, kita produsen profesional Induksi Keramik Kaca Keramik,,,,,. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Induksi Keramik Kaca Keramik kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Induksi Keramik Kaca Keramik, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Induksi Keramik Kaca Keramik,,,,,.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Induksi Keramik Kaca Keramik!

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan