Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukCooker Induksi KomersialCooker Induksi Daya Dhuwur

Cooker Induksi Daya Dhuwur (Total 7 Products)

Kategori produk dari Cooker Induksi Daya Dhuwur , kami produsen khusus dari Cina, Cooker Induksi Daya Dhuwur , Cooker Induksi Daya Dhuwur pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Cooker Induksi Daya Dhuwur R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Induksi Cooker 6000w Resturant

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Induksi Cooker 6000w Resturant Panggunaan & Aplikasi Komersial Iki digunakake ing pawon komersial, kayata bar cemilan, hotel, restoran, bar kopi, pabrik, sekolah, perusahaan, rumah sakit, lsp. Piranti induksi alat dapur pawon iku cocog kanggo...
Alat masak lan peralatan

Brand: elecapoka

Packaging: karton karo pigura kayu

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Stainless steel Professional Hotel Industrial Komersial peralatan masak Station peralatan masak gedhe Keuntungan: 1) Luwih saka 12 taun ngalami riset teknologi induksi elektromagnetik. 2) Rega kualitas tinggi lan paling apik. 3) Gawe garansi 1 taun...
induksi tukang masak 5000w

Brand: elecapoka

Packaging: karton karo pigura kayu

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Grosir dapur induksi 380v indhustri listrik 5000w kompor kanthi sertifikasi CE induksi masak 5000w Panel Kontrol: 1. 4 tampilan LED Digital, setelan fungsi kanthi jelas 2.Minute: 60 Menit otomatis mateni otomatis 3. Jam: 24 Jam otomatis otomatis Jam...
Kabeh Alat Induksi Logam

Brand: elecapoka

Packaging: karton karo pigura kayu

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Dapur masak proksi wok stok lingkungan ramah lingkungan pawon 15kw kompor induk gedhe Keuntungan Produk 1. Kabeh teknologi simulasi Cook Induksi Metal Induksi , kanthi otomatis nyetel output tenaga miturut suhu pot nyata-wektu. 2. Awak baja tahan...
Cooker Induksi Ih Komersial

Brand: elecapoka

Packaging: karton karo pigura kayu

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Kompor kompor induksi elektronik komersial daya komersial dhuwur komersial kanggo pawon hotel 1. Luwih saka 15 taun riset lan pengalaman pangembangan lan dodolan, tukang masak induksi 10kw saka riset lan pangembangan nganti adol wis rampung dening...
kompor kompor listrik

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

komersial kompor listrik tenaga listrik sing dhuwur kanthi mandeg 15kw kanggo pawon hotel Stop Magnetik Induksi Stainless baja kompor elektrik induksi komersial Cooktop De Indução Industrial nggunakake teknologi jembatan setengah jembatan. Bisa...
tukang masak 3 stainless steel

Brand: elecapoka

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

kelengkapan masak komersial listrik 220V 3.5KW peralatan masak c ooktops 3 stainless steel burner Commerical 5000W kompor pawon induksi kompor bagean pawon kanggo restoran 5000 watt masak induk Tanduran anti banyu loro alat cuci listrik, alat...

China Cooker Induksi Daya Dhuwur Supplier

Kene sampeyan bisa nemokake produk sing gegandhengan ing Cooker Induksi Daya Dhuwur, kita produsen profesional Cooker Induksi Daya Dhuwur. Kita fokus ing pengembangan produk ekspor internasional, produksi lan penjualan. Kita wis ngembangake proses kontrol kualitas Cooker Induksi Daya Dhuwur kanggo njamin produk ekspor sing berkualitas.
Yen sampeyan pengin ngerti liyane babagan produk ing Cooker Induksi Daya Dhuwur, monggo klik rincian produk kanggo ndeleng parameter, model, gambar, harga lan informasi liyane babagan Cooker Induksi Daya Dhuwur.
Punapa mawon sampeyan minangka grup utawa individu, kita bakal nindakake kabeh paling apik kanggo nyedhiyani sampeyan kanthi akurat lan lengkap pesen babagan Cooker Induksi Daya Dhuwur!

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan