Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukTopeng Topeng DisposableTopeng Ffp3

Topeng Ffp3 (Total 1 Products)

Kategori produk dari Topeng Ffp3 , kami produsen khusus dari Cina, topeng ffp3 , topeng ffp3 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir topeng respirator ffp3 R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Topeng Respirator FFP3 sing bisa digunakake

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 50000pcs / day

Ing Simpenan FDA CE 6 lapisan pm2.5 Topeng lebu FFP3, Topeng Debu Plug karo katup topeng ffp3 tutup topeng kn95 1. N95 topeng Disposable, nggunakake siji, breathable, cahya lan

China Topeng Ffp3 Supplier

Topeng ffp3 perlindungan pribadi, topeng karbon aktif, topeng lipat kanthi katup:
Bahan:

6 ply (100% new material)
1st ply: 50g Non-Woven
2nd ply: 40g Ethylene-Propylene
3rd ply: 25g meltblown
4th ply: 25g meltblown
5th ply: 40g Ethylene-Propylene
6th ply: 20g Non-Woven


Ukuran   : 10.5x15.5cm

Werna: Putih / abu-abu
Spesifikasi kemasan: 10 pcs ing 1 kothak, 1000PCS / CTN
Term Pembayaran: TT / Moneygram / union w / A
Fitur: Anti-bledug Anti-virus
MOQ: 1000PCS
Pengiriman: DHL, Fedex, UPS (pengiriman laut utawa pengiriman udhara kasedhiya yen jumlah barang)
Sertifikasi: FDA
Wektu Pangiriman: 3 nganti 5 dina
Aplikasi:
Panggunaan saben dina, pangolahan panganan, parlor kecantikan, bengkel bledug lan lingkungan kerja pelindung sing sederhana
Jinis: Ora ngganggu, ambegan


Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan