Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukTopeng Topeng DisposableTopeng Ffp2Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
  • Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
  • Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
  • Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
  • Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
  • Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter
  • Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter

Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter

    Tipe Pembayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,EXW
    Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 5 Dina

Dhasar Info

Model No.: KN95002F

Mask Application: Security Mask

Material: Cotton Yarn

Certification: FDA, CE

Color: Blue

Mask Type: Safe-Type

Shape: Dust Mask

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 500000pcs / day

Transportasi: Air

Panggonan Asal: china

Kemampuan Supply: 500000pcs / day

Certificate: CE / FDA

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

topeng nganggo topeng dilindhungi PM2.5 N95 topeng respirator kn95 kanthi katup

ffp2 topeng panliten lan pangembangan taun, topeng ffp2 duwe desain khusus sing nggawe pas khusus kanggo perlindungan rai sing ditingkatake.

Lapisan njaba sing tahan cairan nganggo lapisan jero kulit putih, rai. Potongan irung aluminium sing dawa lan ekstra.

Spesifikasi topeng bledug ffp2
1, topeng pasuryan ffp2 :

6 ply (100% new material)
1st ply: 50g Non-Woven
2nd ply: 40g Ethylene-Propylene
3rd ply: 25g meltblown
4th ply: 25g meltblown
5th ply: 40g Ethylene-Propylene
6th ply: 20g Non-Woven

3, Werna: Putih, ijo, biru, jambon, abu-abu lan sapanunggalane. Werna liyane uga kasedhiya.
4, Gaya: Telung elastis utawa kanthi ikatan.
5, Lapisan: Biasane 3ply, 2ply lan 4ply uga kasedhiya kanggo syarat sing beda

6, Bar hidung: Strip aluminium tunggal utawa jalur alminium dobel

7, Ekonomi, entheng, Ora ngganggu, ora kepenak
8. Nyegah kontaminasi saka bakteri, bledug, utawa batuk






N95 mask (18)




Kategori Produk : Topeng Topeng Disposable > Topeng Ffp2

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan