Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukTopeng Topeng DisposableTopeng Ffp2

Topeng Ffp2 (Total 1 Products)

Kategori produk dari Topeng Ffp2 , kami produsen khusus dari Cina, topeng ffp2 , topeng ffp2 pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir topeng bledug ffp2 R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!
Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter

Packaging: karton

Kemampuan Supply: 500000pcs / day

topeng nganggo topeng dilindhungi PM2.5 N95 topeng respirator kn95 kanthi katup ffp2 topeng panliten lan pangembangan taun, topeng ffp2 duwe desain khusus sing nggawe pas khusus kanggo perlindungan rai sing ditingkatake. Lapisan njaba sing tahan...

China Topeng Ffp2 Supplier

topeng nganggo topeng dilindhungi PM2.5 N95 topeng respirator kn95 kanthi katup

ffp2 topeng panliten lan pangembangan taun, topeng ffp2 duwe desain khusus sing nggawe pas khusus kanggo perlindungan rai sing ditingkatake.

Lapisan njaba sing tahan cairan nganggo lapisan jero kulit putih, rai. Potongan irung aluminium sing dawa lan ekstra.
Spesifikasi topeng bledug ffp2
1, topeng pasuryan ffp2 :

6 ply (100% new material)
1st ply: 50g Non-Woven
2nd ply: 40g Ethylene-Propylene
3rd ply: 25g meltblown
4th ply: 25g meltblown
5th ply: 40g Ethylene-Propylene
6th ply: 20g Non-Woven

3, Werna: Putih, ijo, biru, jambon, abu-abu lan sapanunggalane. Werna liyane uga kasedhiya.
4, Gaya: Telung elastis utawa kanthi ikatan.
5, Lapisan: Biasane 3ply, 2ply lan 4ply uga kasedhiya kanggo syarat sing beda

6, Bar hidung: Strip aluminium tunggal utawa jalur alminium dobel

7, Ekonomi, entheng, Ora ngganggu, ora kepenak
8. Nyegah kontaminasi saka bakteri, bledug, utawa batuk

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan