Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPakaryan Waffle KomersialTukang Panggang EndhogPembuat Waffle Double Pulo
Pembuat Waffle Double Pulo
Pembuat Waffle Double Pulo
Pembuat Waffle Double Pulo
  • Pembuat Waffle Double Pulo
  • Pembuat Waffle Double Pulo
  • Pembuat Waffle Double Pulo

Pembuat Waffle Double Pulo

    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 100 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Capacity: 500g-800g

Control: Automatic

Housing Material: Stainless Steel

Heating Method: Multiple Heat Pipe

Bread Maker Function: Normal Bread Maker

Driving Motor: DC Motor

Temperature Control Device: With Temperature Control Device

Timing Device: With Timing Device

Mixing Structure: Double Mixing Structure

Certification: CE, CB

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 3000pcs / month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Air

Panggonan Asal: china foshan

Kode HS: 8438800000

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk


1. 220V 2600W stainless jantung pindho shaped endhog waffle Edo waffle Edo jantung Edo waffle jantung

2. Mesin waffle telur Awak baja tahan karat, kanthi konduktivitas cepet, dadi panas cepet, luwih efisien energi.


3. Fungsi kontrol suhu otomatis, piranti wektu automaik, permukaan ora kelet, daya rendah, Pembuat Waffle sing paling apik kanthi kontrol suhu.

4. panganan sing enak bisa digawe. Ing kahanan tekanan lan suhu sing dhuwur, panganan bisa digoreng kanthi merata lan cukup.

5. Plat modul ndhuwur lan ngisor dipasang kanthi gampang lan gampang dibersih.

6. Mesin Pembuat Waffle Komersial Bahan Teflon.

7. Sistem kontrol suhu mandiri uga gampang dikendhaleni lan bisa nggayuh ekonomi energi uga.

8. Gampang ngangkat munggah lan mudhun lan trep kanggo ngatasi lan njaga.

waffle maker heart

Rated Power 1300W product size 390*250*260  
Rated Voltage 220-240V CTN size 500*450*340/15
Rated Frequency 50/60HZ Waffle size D 180
Temperature 50-300 ℃ Tooth Depth 8
Pan Housing Non-stick Iron Master ctn 1 PCS/CTN
Machine Housing stainless steel G.W.(KGS) 5.3 KGS
Electric plug AU,CN,US,UK,EU N.W.(KGS) 6.3 KGS
Certificate CE,CB Qty/20'FCL 330pcs
Warranty 1 year Qty/40'HQ 800pcs
MOQ 1 pcs Payment T/T,L/C



Kategori Produk : Pakaryan Waffle Komersial > Tukang Panggang Endhog

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan