Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPakaryan Waffle KomersialTukang Panggang EndhogProdusen Waffle Professional Saped
Produsen Waffle Professional Saped
Produsen Waffle Professional Saped
Produsen Waffle Professional Saped
  • Produsen Waffle Professional Saped
  • Produsen Waffle Professional Saped
  • Produsen Waffle Professional Saped

Produsen Waffle Professional Saped

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW,CIP
    Min. Pesenan: 100 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-WF-H01

Capacity: <500g

Control: Automatic

Housing Material: Stainless Steel

Heating Method: Multiple Heat Pipe

Bread Maker Function: Normal Bread Maker

Driving Motor: DC Motor

Temperature Control Device: With Temperature Control Device

Timing Device: With Timing Device

Mixing Structure: Double Mixing Structure

Certification: CE, CB

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 3000pcs / month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: china foshan

Kode HS: 8438800000

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

. 220V 1300W jantung stainless shaped profesional endhog waffle Edo jantung Edo waffle electrical shaped jantung

. Best Waffle Maker awak Stainless steel, karo doyo dhuwur, dadi panas cepet, luwih energi-efisiensin.

. Fungsi kontrol suhu otomatis, piranti wektu automaik, permukaan ora lengket, rendah daya,

Mesin Waffle Commercial Komersial kanthi kontrol suhu.

. Panganan sing enak bisa digawe. Ing kahanan tekanan lan suhu sing dhuwur, panganan bisa digoreng kanthi merata lan cukup.

. Plat modul ndhuwur lan ngisor dipasang kanthi gampang lan gampang dibersih.

. Pembuat Waffle Putaran Bunder sing digawe ing materi Teflon Thickened.

. Sistem kontrol suhu mandiri uga gampang dikendhaleni lan bisa uga nggayuh ekonomi energi.

. Sampeyan gampang angkat lan mudhun lan trep kanggo ngatasi lan njaga.

waffle maker heart electrical

Rated Power 1300W product size 390*250*260  
Rated Voltage 220-240V CTN size 500*450*340/15
Rated Frequency 50/60HZ Waffle size D 180
Temperature 50-300 ℃ Tooth Depth 8
Pan Housing Non-stick Iron Master ctn 1 PCS/CTN
Machine Housing stainless steel G.W.(KGS) 5.3 KGS
Electric plug AU,CN,US,UK,EU N.W.(KGS) 6.3 KGS
Certificate CE,CB Qty/20'FCL 330pcs
Warranty 1 year Qty/40'HQ 800pcs
MOQ 1 pcs Payment T/T,L/C
waffle maker heart elevtric

Kategori Produk : Pakaryan Waffle Komersial > Tukang Panggang Endhog

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan