Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPakaryan Waffle KomersialTukang Panggang EndhogProduksi Waffle Digital Listrik
Produksi Waffle Digital Listrik
Produksi Waffle Digital Listrik
Produksi Waffle Digital Listrik
Produksi Waffle Digital Listrik
Produksi Waffle Digital Listrik
Produksi Waffle Digital Listrik
  • Produksi Waffle Digital Listrik
  • Produksi Waffle Digital Listrik
  • Produksi Waffle Digital Listrik
  • Produksi Waffle Digital Listrik
  • Produksi Waffle Digital Listrik
  • Produksi Waffle Digital Listrik

Produksi Waffle Digital Listrik

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-WF-R02

Capacity: 500g-800g

Control: Automatic

Housing Material: Stainless Steel

Heating Method: Multiple Heat Pipe

Bread Maker Function: Rice Bread Maker

Driving Motor: DC Motor

Temperature Control Device: With Temperature Control Device

Timing Device: With Timing Device

Mixing Structure: Double Mixing Structure

Certification: CE, CB

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: CE / CB

Kode HS: 8438800000

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

Digital Waffle Maker


Sanajan kasunyatane, sampeyan bakal bisa masak nedha bengi ing siji produsen waffle persegi , mesin pembuat waff industri sacara tradisional penting banget. Antarane prakara siji-saka-sawetara, sawetara panganan kaya sedhep, utawa minangka gunakake kanggo nyiyapake panganan sing paling penting. Ing wektu sing padha, nalika sampeyan milih bahan sing cocog, sampeyan bisa terus mindhak katentreman kanggo mutusake manawa sampeyan bisa ngonsumsi apa wae sing diisi karo vitamin lan nutrisi sing gedhe banget. Yen sampeyan ganti saka waffles beku dadi sing anyar, sampeyan rinci supaya bisa ngerteni macem-macem kaluwihan.


produsen waff beligium 18 gambar Cocog Kabutuhan Sampeyan
Yen nandhang diabetes utawa ngalami tahap kolesterol gedhe, sampeyan kudu terus prihatin luwih saka sawetara bahan sing ditemtokake ing pembuat waffle pribadi . Sing ujar, sanajan sampeyan bisa uga sehat, nanging sampeyan kudu melu babagan aditif lan pengawet sing bisa nyebabake ciloko jangka panjang kanggo kesehatan. Yen sampeyan duwe pembuat waffle sing mlayu , sampeyan mesthi bisa ngontrol bahan sing mlebu kabeh waffle. Kayata, sampeyan bisa milih gandum kabeh, uga macem-macem jinis woh-wohan lan aditif liyane. Apa sing bakal dikarepake, owah-owahan iki bakal luwih apik tinimbang gumantung saka beku sing diisi gula sing disaring lan bahan liyane sing ora sehat.

produsen waffle keramik Simpen Dhuwit
Sanajan rega panganan akeh banget, panganan sing wis diproses isih luwih larang tinimbang bahan individu. Ing kasus paling gedhe, yen sampeyan pengin nggawe waffle dhasar, tas saka glepung lan segelintir bahan liyane bakal luwih murah ing jangka panjang. Sampeyan bisa uga rumangsa weruh yen glepung gandum 5 kilogram mau bakal luwih dawa tinimbang sawetara kothak waffles beku. Ing wektu sing padha, sampeyan ora bakal kuwatir ngilangi ruang sing dikepengini ing mesin pembeku. Yen sampeyan duwe mesin pembeku eksternal kanggo entuk barang-barang panganan tambahan, sampeyan bakal bisa ngirit dhuwit kanthi apik nalika mbayar listrik nalika sampeyan nyopot.



Digital Waffle Maker



Kategori Produk : Pakaryan Waffle Komersial > Tukang Panggang Endhog

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan