Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPakaryan Waffle KomersialTukang Panggang EndhogProdusen Waffle Diy sing bisa Diwenehi
Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi
Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi
Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi
Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi
  • Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi
  • Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi
  • Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi
  • Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi

Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-WF-ES01

Capacity: 500g-800g

Control: Automatic

Housing Material: Stainless Steel

Heating Method: Multiple Heat Pipe

Bread Maker Function: Normal Bread Maker

Driving Motor: DC Motor

Temperature Control Device: With Temperature Control Device

Timing Device: With Timing Device

Mixing Structure: Double Mixing Structure

Certification: CE, CB

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: iso90001

Kode HS: 8438800000

Port: Guagnzhou

Deskripsi Produk




Pembuat waffle diy dirancang kanggo waffle baking kanthi kontrol panas lan cetakan aluminium.

Bentuk baking saka pembuat waffle kayu digawe saka aluminium kelas dhuwur kanthi konduktivitas termal sing dhuwur.
1. Mesin tukang kayu waffle digawe ing baja tahan karat ing wates wates
2. Plor saka waffle stick sticker yaiku aluminium
3. Kayu pembentuk waffle entuk konduktivitas apik, konduktivitas termal, energi
4. S obah Edo waffle iku Gampang kanggo operate Edo desain waffle ayu karo kelet
5. Plat aluminium cast konduktif nyebar panas kanthi rata
6. Tray-tray sing bisa dicopot ing ngisor piring ngisor bakal ngumpulake kelebihan batter kanthi gampang ngresiki
7. Tukang pembentuk waff gas voltase bisa diatur miturut panjaluk sampeyan.

Detachable Waffle Maker

Machine Name                                 

Stick Waffle Maker                            
Voltage                                   
220V /110V 50HZ                              
Model
EH-WF-ES01
Power
1.5kw
Dimensinos
400*300*290mm
Certification
CE.CB
Waffle size
120x 45x32mm
Power Source
Electric
Packing size
425x370x320mm
MOQ
1 Piece
N/W
12kg
Price
21-50 PCS USD 135.00
G/W
13kg
Port
Guangzhou/Shenzhen
Material
Stainless Steel 201
Function
Multi-function
stick waffle maker






Kategori Produk : Pakaryan Waffle Komersial > Tukang Panggang Endhog

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan