Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.
HomeProdukPakaryan Waffle KomersialTukang Panggang EndhogTukang Kayu Stick Komersial
Tukang Kayu Stick Komersial
Tukang Kayu Stick Komersial
Tukang Kayu Stick Komersial
Tukang Kayu Stick Komersial
Tukang Kayu Stick Komersial
  • Tukang Kayu Stick Komersial
  • Tukang Kayu Stick Komersial
  • Tukang Kayu Stick Komersial
  • Tukang Kayu Stick Komersial
  • Tukang Kayu Stick Komersial

Tukang Kayu Stick Komersial

    Tipe Pembayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CIF,EXW
    Min. Pesenan: 1 Bag/Bags
    Wektu Pengiriman: 10 Dina

Dhasar Info

Model No.: EH-WF-S001

Capacity: 500g-800g

Control: Automatic

Housing Material: Stainless Steel

Heating Method: Multiple Heat Pipe

Bread Maker Function: Normal Bread Maker

Driving Motor: DC Motor

Temperature Control Device: With Temperature Control Device

Timing Device: With Timing Device

Mixing Structure: Double Mixing Structure

Certification: CE, CB

Additional Info

Packaging: karton

Produktivitas: 10000pcs/month

Brand: elecapoka

Transportasi: Ocean,Land,Air

Panggonan Asal: guangdong

Kemampuan Supply: 10000pcs/month

Certificate: iso90001

Kode HS: 8438800000

Port: Guangzhou

Deskripsi Produk

Grosir Kothak Waffle Komersial Elektrik Grosir

Produsen waffle komersial digital profesional

tambahan apik kanggo pawon apa wae, produsen waffle asu panas kaya iki sampurna kanggo mangan, kafe, lan bar sarapan hotel. Kuat lan efisien, dirancang kanggo tetep cepet. Kajaba iku, nerangake kabeh fitur sing dibutuhake supaya bisa nggawe waffles sing apik!

Mesin pembuat waffle digawe ing Pelapisan Non-stick
Lapisan nonstick hi-tech sing diimpor, gampang dibersih, 6 kaping nyemprotake lapisan sing nggawe permukaan ora bisa nggeret lan tahan lama. Panggangan aluminium iki nyegah adonan nganti glued menyang permukaan, supaya sampeyan bisa mbentuk waffle sing sampurna saben-saben.
Pembuat muter waffle bisa Suhu luwes
Kanthi suhu 50 nganti 300 derajat, Fahrenheit, sampeyan bisa kanthi gampang nyetel dial menyang spesifikasi sing tepat kanggo cahya waffles coklat emas.

Plat lempeng waffle bisa uga Timer Krungu

Kanthi wektu sing bisa dirungokake, sampeyan bisa nyetel produsen waffle nganti 5 menit lan mlaku adoh kanggo ngrampungake tugas liyane. "Ding" sing dirungu bakal menehi ngerti yen waffle sampeyan wis dimasak nganti sampurna lan siap dilapisi.


Waffle Maker Stick Commercial


Product name  Pine Stick Waffle Maker  N/W (kg)  13
 Item No. EH-WF-S001  G/W (kg)  13
Material Stainless Steel  Power(W)  1800
Application   Restaurant Commercial Use  Voltage  220-240
 Packing size(mm)  450*350*280  Packaging  1PCS/CTN
 Dimensions(mm)  410*305*240  Volume  0.045 CBM




digital commercial waffle maker

Kategori Produk : Pakaryan Waffle Komersial > Tukang Panggang Endhog

Email menyang supplier iki
  • elevenMs. eleven
  • Pesen sampeyan kudu antarane 20-8000 karakter

Dhaptar Produk sing gegandhengan