Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Tukang Panggang Endhog - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 7 Produk kanggo Tukang Panggang Endhog)

  • Penggawean Waffle Komersial Waffle

    Penggawean Waffle Komersial Waffle

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Omah panci baling omah kanthi otomatis puteran bal-balan industri industri balung telur beletang belik listrik 2. Komersial Waffle Komersial digawe ing Baja tahan karat, kanthi konduktivitas dhuwur, dadi panas kanthi cepet, luwih efisien

    Hubungi Saiki

  • Komersial Panggangan Listrik

    Komersial Panggangan Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tabel ing ndhuwur, Kompor gas Pawon Bahan Komersial Gas Barang-barang Dapur 1.Lembar gas masak alat-alat komersial yaiku macem-macem gas tugas abot karo pembakar lan oven nganggo pembakar wesi, efisiensi kuat lan dhuwur. 2. grill grill gas karo piranti pangreksan flameout lan suhu suhu. 3. setengah grobel lan setengah...

    Hubungi Saiki

  • tukang masak induksi komersial 5000w

    tukang masak induksi komersial 5000w

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dobel induksi baja komersial dobel stainless steel murah 2000w kompor Pemanasan induksi 5000w Polised Crystal Plate Permukaan karo kontrol tombol LED Digital utawa kontrol magnet , Timer Function to Cook Food with Precision , Kualitas bahan industri - Wektu layanan dawa , Safety: overheating, over / low voltase,...

    Hubungi Saiki

  • induksi tukang masak 5000w

    induksi tukang masak 5000w

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir dapur induksi 380v indhustri listrik 5000w kompor kanthi sertifikasi CE induksi masak 5000w Panel Kontrol: 1. 4 tampilan LED Digital, setelan fungsi kanthi jelas 2.Minute: 60 Menit otomatis mateni otomatis 3. Jam: 24 Jam otomatis otomatis Jam 4.Knob: level tingkat 5 kanggo kinerja masak sing luwih apik...

    Hubungi Saiki

  • Panggangan Listrik & Gridle Elektronik

    Panggangan Listrik & Gridle Elektronik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tabel prapel walet sehat tanpa ukuran smokeless alur induksi tungkak datar pers panggangan komersial panggangan wesi listrik Produsen Panini Press Grill Properti Propesional, Gulung listrik Flat Down 1) gridle wesi sing digawe digawe ing baja stainless steel sing kuwat kanthi njaga cipratan, piring iku baja Q235. 2)...

    Hubungi Saiki

  • Tukang Kayu Stick Komersial

    Tukang Kayu Stick Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Grosir Kothak Waffle Komersial Elektrik Grosir Produsen waffle komersial digital profesional tambahan apik kanggo pawon apa wae, produsen waffle asu panas kaya iki sampurna kanggo mangan, kafe, lan bar sarapan hotel. Kuat lan efisien, dirancang kanggo tetep cepet. Kajaba iku, nerangake kabeh fitur sing dibutuhake...

    Hubungi Saiki

  • tukang masak 3 stainless steel

    tukang masak 3 stainless steel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    kelengkapan masak komersial listrik 220V 3.5KW peralatan masak c ooktops 3 stainless steel burner Commerical 5000W kompor pawon induksi kompor bagean pawon kanggo restoran 5000 watt masak induk Tanduran anti banyu loro alat cuci listrik, alat induksi dapur kompor kaping pindho E asy pilihan prabawa hotspot kompor 220V...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan