Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Tukang Kayu Tongkat - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 6 Produk kanggo Tukang Kayu Tongkat)

  • Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi

    Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pembuat waffle diy dirancang kanggo waffle baking kanthi kontrol panas lan cetakan aluminium. Bentuk baking saka pembuat waffle kayu digawe saka aluminium kelas dhuwur kanthi konduktivitas termal sing dhuwur. 1. Mesin tukang kayu waffle digawe ing baja tahan karat ing wates wates 2. Plor saka waffle stick sticker...

    Hubungi Saiki

  • Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu

    Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-BBP203

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    Plato waffle plate plate gelembung waffle plate non-stick Kepiye cara njaga piring sing bisa dicopot ? 1 Aja ngresiki pembuat waffle nalika isih panas. Ayo kelangan kanthi

    Hubungi Saiki

  • tukang masak induksi komersial 5000w

    tukang masak induksi komersial 5000w

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dobel induksi baja komersial dobel stainless steel murah 2000w kompor Pemanasan induksi 5000w Polised Crystal Plate Permukaan karo kontrol tombol LED Digital utawa kontrol magnet , Timer Function to Cook Food with Precision , Kualitas bahan industri - Wektu layanan dawa , Safety: overheating, over / low voltase,...

    Hubungi Saiki

  • induksi tukang masak 5000w

    induksi tukang masak 5000w

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir dapur induksi 380v indhustri listrik 5000w kompor kanthi sertifikasi CE induksi masak 5000w Panel Kontrol: 1. 4 tampilan LED Digital, setelan fungsi kanthi jelas 2.Minute: 60 Menit otomatis mateni otomatis 3. Jam: 24 Jam otomatis otomatis Jam 4.Knob: level tingkat 5 kanggo kinerja masak sing luwih apik...

    Hubungi Saiki

  • Tukang Kayu Stick Komersial

    Tukang Kayu Stick Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Grosir Kothak Waffle Komersial Elektrik Grosir Produsen waffle komersial digital profesional tambahan apik kanggo pawon apa wae, produsen waffle asu panas kaya iki sampurna kanggo mangan, kafe, lan bar sarapan hotel. Kuat lan efisien, dirancang kanggo tetep cepet. Kajaba iku, nerangake kabeh fitur sing dibutuhake...

    Hubungi Saiki

  • tukang masak 3 stainless steel

    tukang masak 3 stainless steel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    kelengkapan masak komersial listrik 220V 3.5KW peralatan masak c ooktops 3 stainless steel burner Commerical 5000W kompor pawon induksi kompor bagean pawon kanggo restoran 5000 watt masak induk Tanduran anti banyu loro alat cuci listrik, alat induksi dapur kompor kaping pindho E asy pilihan prabawa hotspot kompor 220V...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan