Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Topeng Nganggo Bahan Bencong Ambegan - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 9 Produk kanggo Topeng Nganggo Bahan Bencong Ambegan)

  • Ora Dapur Bahan Induksi Polusi Polusi

    Ora Dapur Bahan Induksi Polusi Polusi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v Cooker Inset Inset Listrik 1.Pencet Tekanan Induksi Pencet Induksi Cookter minangka kombinasi desain sing sampurna lan teknologi modern. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan sing bakal dilebokake menyang countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner nalika perlu, banjur...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Wajib Bedah 3layers

    Topeng Wajib Bedah 3layers

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng pelindung medis Topeng pelindung medis 3 kanggo topeng cocok kanggo nglindhungi penyakit infèksius saluran napas udhara dening staf medis lan staf sing gegandhengan. Topeng pasuryan 3 yaiku artikel pangayoman panyaring medis sing cocog karo level pangayoman kanthi level pangayoman sing dhuwur, utamane cocog...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Boleh Digunakake KN95 N 95

    Topeng Boleh Digunakake KN95 N 95

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng dienggo pakai Topeng respirator topeng N95 digawe saka lapisan karbon sing diaktifake berkualitas tinggi, lapisan kain sing ora dirajut, katun penyerap statis, lan lapisan kain sing ora dirajut alus, sing dudu irritating lan non-allergenic kanggo sampeyan. Efisiensi filtrasi (tingkat mbusak bledug) luwih saka...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

    Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Produsen bledug cangkeme polong pelindung telinga anti-anti anti virus 3 / ply 3 ply mask ffp2 Top Materi: Digawe saka topeng pasuryan 3ply partikel kelas lan kain non-tenunan PP anyar. Bahan ndhuwur topeng tutuk iki saring meh 95% bledug partikel udhara, alergen musiman, asap, gas sing dihabisake, awu polusi PM 2.5....

    Hubungi Saiki

  • Respirator PM 2.5 N95 Topeng Pasang

    Respirator PM 2.5 N95 Topeng Pasang

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing stok ce 4 lapisan Anti Virus tuku topeng panggunaan bledug bahan bakar kf94 4 / ply ffp2 respirator ffp3 pm 2.5 KN95 n95 Face Mask n 95 NIOSH N95 MASK STANDARD PENGENALAN Standar topeng pasuryan n95 minangka salah sawijining sangang level perlindungan sing diowahi lan diverifikasi dening NIOSH (Institut Nasional...

    Hubungi Saiki

  • Bocah-bocah Ngadhepi Topeng KN95

    Bocah-bocah Ngadhepi Topeng KN95

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng Filter partikel topeng bocah partikel topeng katun Tingkat Filter: KN95 (GB / 2626-2006) N95 (NIOSH 42CFR84) Topeng Kaca : Kain sing ora ditenun, Dhuwur efisiensi lan elektrostatik KN95 nyawiji-diunekake non- kain tenun, katun panyaring panas sing berkualitas, Kulit alus kain sing ora dirajut, kuping sudhut...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Respirator FFP3 sing bisa digunakake

    Topeng Respirator FFP3 sing bisa digunakake

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs / day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing Simpenan FDA CE 6 lapisan pm2.5 Topeng lebu FFP3, Topeng Debu Plug karo katup topeng ffp3 tutup topeng kn95 1. N95 topeng Disposable, nggunakake siji, breathable, cahya lan

    Hubungi Saiki

  • Tutup PM2.5 KN95 Topeng

    Tutup PM2.5 KN95 Topeng

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs / day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing Simpenan FDA CE 4 lapisan pm2.5 25 EN149 FFP2 Anti polusi rega nganggo bledug Virusbuy kn95 n 95 n95 topeng tutup topeng kn95 1. topeng ffp3 Disposable, one-use, breathable, light and

    Hubungi Saiki

  • Panganggone Komersial Cooker Komersial

    Panganggone Komersial Cooker Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Induksi Cooker Komersial Gunakake kit inti 5kw, alat induksi dapur 220v 240v 3500w tukang masak induksi listrik Tabel sirkuit Papan kompor prabawa pindho, babak kompor wangun prabawa materi aluminium, dc kompor prabawa karo panel surya, 2 burner schott ceran prabawa kompor, kompor prabawa spare parts daya ic, nyimpen...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan