Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Topeng Kn95 Kanthi Katup - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 11 Produk kanggo Topeng Kn95 Kanthi Katup)

  • Topeng Respirator FFP3 sing bisa digunakake

    Topeng Respirator FFP3 sing bisa digunakake

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs / day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing Simpenan FDA CE 6 lapisan pm2.5 Topeng lebu FFP3, Topeng Debu Plug karo katup topeng ffp3 tutup topeng kn95 1. N95 topeng Disposable, nggunakake siji, breathable, cahya lan

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi Populer Kanthi Downdraft Eropa

    Cooktop Induksi Populer Kanthi Downdraft Eropa

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000W kompor induksi 2 pembakar Grosir Induksi Cooktop Populer Popular Kanthi Downdraft Eropa 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Wajib Bedah 3layers

    Topeng Wajib Bedah 3layers

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng pelindung medis Topeng pelindung medis 3 kanggo topeng cocok kanggo nglindhungi penyakit infèksius saluran napas udhara dening staf medis lan staf sing gegandhengan. Topeng pasuryan 3 yaiku artikel pangayoman panyaring medis sing cocog karo level pangayoman kanthi level pangayoman sing dhuwur, utamane cocog...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Boleh Digunakake KN95 N 95

    Topeng Boleh Digunakake KN95 N 95

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng dienggo pakai Topeng respirator topeng N95 digawe saka lapisan karbon sing diaktifake berkualitas tinggi, lapisan kain sing ora dirajut, katun penyerap statis, lan lapisan kain sing ora dirajut alus, sing dudu irritating lan non-allergenic kanggo sampeyan. Efisiensi filtrasi (tingkat mbusak bledug) luwih saka...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

    Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Produsen bledug cangkeme polong pelindung telinga anti-anti anti virus 3 / ply 3 ply mask ffp2 Top Materi: Digawe saka topeng pasuryan 3ply partikel kelas lan kain non-tenunan PP anyar. Bahan ndhuwur topeng tutuk iki saring meh 95% bledug partikel udhara, alergen musiman, asap, gas sing dihabisake, awu polusi PM 2.5....

    Hubungi Saiki

  • Respirator PM 2.5 N95 Topeng Pasang

    Respirator PM 2.5 N95 Topeng Pasang

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing stok ce 4 lapisan Anti Virus tuku topeng panggunaan bledug bahan bakar kf94 4 / ply ffp2 respirator ffp3 pm 2.5 KN95 n95 Face Mask n 95 NIOSH N95 MASK STANDARD PENGENALAN Standar topeng pasuryan n95 minangka salah sawijining sangang level perlindungan sing diowahi lan diverifikasi dening NIOSH (Institut Nasional...

    Hubungi Saiki

  • Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter

    Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    topeng nganggo topeng dilindhungi PM2.5 N95 topeng respirator kn95 kanthi katup ffp2 topeng panliten lan pangembangan taun, topeng ffp2 duwe desain khusus sing nggawe pas khusus kanggo perlindungan rai sing ditingkatake. Lapisan njaba sing tahan cairan nganggo lapisan jero kulit putih, rai. Potongan irung aluminium...

    Hubungi Saiki

  • Bocah-bocah Ngadhepi Topeng KN95

    Bocah-bocah Ngadhepi Topeng KN95

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng Filter partikel topeng bocah partikel topeng katun Tingkat Filter: KN95 (GB / 2626-2006) N95 (NIOSH 42CFR84) Topeng Kaca : Kain sing ora ditenun, Dhuwur efisiensi lan elektrostatik KN95 nyawiji-diunekake non- kain tenun, katun panyaring panas sing berkualitas, Kulit alus kain sing ora dirajut, kuping sudhut...

    Hubungi Saiki

  • Tutup PM2.5 KN95 Topeng

    Tutup PM2.5 KN95 Topeng

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs / day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing Simpenan FDA CE 4 lapisan pm2.5 25 EN149 FFP2 Anti polusi rega nganggo bledug Virusbuy kn95 n 95 n95 topeng tutup topeng kn95 1. topeng ffp3 Disposable, one-use, breathable, light and

    Hubungi Saiki

  • 2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer

    2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    tukang masak induksi ultra slim wok macem-macem induksi periuk foshan 2 Burner Dibangun ing Induksi Cooker Kanthi Timer dibangun ing kompor induksi Ditambah , desain panel gedhe kanggo integrasi gampang karo desktop Pemanasan induksi dibangun digawe ing panel mikrocrystalline berkualitas tinggi ora ngganti warna,...

    Hubungi Saiki

  • Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Minangka kabutuhan sanajan ing kulawarga lan restoran, kothak gas komersial populer karo wong liya. piring lempung wesi matak peralatan sing cocog kanggo kantin, toko panganan cepet, pesta, bar, toko, supermarket, restoran lan sapiturute. Kanthi regane sing berkualitas lan murah, sampeyan bisa entuk pangsa pasar...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan