Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Telung Chef Burner - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 9 Produk kanggo Telung Chef Burner)

  • Cookie Induccion Jepang Jepang

    Cookie Induccion Jepang Jepang

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Fitur saka Jepang Induccion Cooktops : 1. dc alat induk masak minangka kinerja luwih apik kanggo masak induksi lan oven konveksi; 2. telung kompor

    Hubungi Saiki

  • Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob

    Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob 1. Grosir 220V 2000w Elecapoka Dibangun / Freestanding 2-burner Induksi Hob 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan...

    Hubungi Saiki

  • 2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop 1. Grosir 2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop . 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Kompor induksi 2-burner internal kanggo rumah tangga

    Kompor induksi 2-burner internal kanggo rumah tangga

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 1. Grosir 220V 2000w Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk...

    Hubungi Saiki

  • 3 Alat Induksi Burner

    3 Alat Induksi Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Free ngadeg 3 Burner Sandwich Cooker stainless steel bisa cook pangan beda kompor prabawa komersial kompor kompor karo 3 burner Induksi Hob ​​Kanthi 3 Zona Memasak KENYANAAN UNTUK TANPA KOLEKSI OEM kompor induksi 3 burner Kanthi gaya sing apik dening desainer Jerman lan bahan / komponen bermutu saka merek / supplier...

    Hubungi Saiki

  • Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Triple Burner Electric Cooktop karo 3 burner minangka tambahan klasik kanggo pawon modern. tukang masak 3 pembakar nduweni badan baja tahan karat sing matt kanthi kaca 8 mm sing kandel. Kanthi 1 geni sing gedhe, 1 burner gedhe lan 1 cilik, ana papan maksimal kanggo akomodasi utensil sing trep. portebel induksi cooktop...

    Hubungi Saiki

  • 4 Pengajaran Induksi Burner

    4 Pengajaran Induksi Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    4 Burner Induksi Cooker 2000w kompor komersial 2200w induksi induksi kompor 2000w Prinsip Operasional listrik patang pawon induksi

    Hubungi Saiki

  • Stainless Steel 4 Burners Cooktop

    Stainless Steel 4 Burners Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Baja tahan karat 4 Burners Cooktop DIPANGGALKE TANGGALKE TANGGALKE TANPA SIMPLE: Kita lagi golek ide anyar ing kompor listrik komersial. Kita ora pengin nggunakake LCD utawa layar sentuh kanggo nuduhake piranti cerdas / cerdas, LED tradisional bakal nggawe sampeyan gelem nglampahi wektu luwih ing pawon sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • alat cuci listrik 2 burner

    alat cuci listrik 2 burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    pabrik pabrik 220v portebel dobel portofolio pawon dobel 2 burner 3500watt kanggo restorinan Pembakar kompor listrik 200 burner 3500-Watt nawakake pemanasan kanthi cepet kanggo ruang kontes kompak baja 2 alat cuci burn- up tombol ngarep tombol kanggo njamin safety ditambahake kanthi nyegah pemanasan kanthi ora sengaja...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan