Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Taiyaki Maker - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 7 Produk kanggo Taiyaki Maker)

  • Mesin Pencipta Taiyaki Listrik

    Mesin Pencipta Taiyaki Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Carton

    1.. Mesin pembentuk cetakan cangkem mbukak cangkem listrik listrik cilik cilik Jepang sing digawe magikarp produsen Taiyaki Maker 2. Tombol kanggo nyetel intensitas mesin Taiyaki Maker listrik 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara dhasar dhasar Fish Waffle Maker

    Hubungi Saiki

  • Japanses Open Mouth Taiyaki Making Maker

    Japanses Open Mouth Taiyaki Making Maker

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Iwak kue es krim listrik pembuat taiyaki mesin panci waffle mbukak cangkem mesin taiyaki listrik adol listrik komersial kanthi mesin nggawe waffle Open Mouth Fish NAME : japanses es krim mbukak tutuk gawe

    Hubungi Saiki

  • Pembuat Waffle Gas Komersial

    Pembuat Waffle Gas Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pabrik Best Price SellingTaiyaki Machine panas sade Edo iwak magikarp gas Taiyaki 1. Ana kontrol suhu luwes bisa ngeset suhu sing beda kanggo gawe iwak waffle kanggo entuk efek baking sing

    Hubungi Saiki

  • Produsen waff Taiyaky otomatis 2

    Produsen waff Taiyaky otomatis 2

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-TYK-E2000

    1.. taiyaki bukak jepang bikin pembuat bentuk waffle maker ikan kecil taiyaki waffle maker japanese taiyaki maker 2. Kancing Komersial Taiyaki kanggo

    Hubungi Saiki

  • Sandwich Maker Sandwich Maker Waffle

    Sandwich Maker Sandwich Maker Waffle

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-SD01

    1. 220V 1300W sarapan stainless 2 irisan Edo toaster waffle sandwich waffle lan Edo sandwich Edo sandwich waffle 2. Awak baja tahan karat, Sandwich lan Waffle Maker kanthi konduktivitas dhuwur, dadi panas kanthi cepet, luwih efisien energi 3. Fungsi kontrol suhu otomatis, piranti wektu automaik, permukaan ora kelet,...

    Hubungi Saiki

  • Pencipta Waffle Taiyaki

    Pencipta Waffle Taiyaki

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pencipta Waffle Taiyaki Pembentuk waffle iwak yaiku roti kaping rolas, cangkang stainless steel, piring pemanasan tembaga, dadi cepet, luwih akeh energi. Piring wesi elektroforming dhuwur kanthi panas seragam. Pemanasan kanthi merata, luwih lengkap, lan nggawe produk kanthi warna seragam, luwih apik. juru waffle iwak...

    Hubungi Saiki

  • Produksi Waffle Taiyaki Fish Shape

    Produksi Waffle Taiyaki Fish Shape

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    produsen waffle taiyaki komersial Tinggi Mesin Efek Listrik Taiyaki Mesin cangkang Ikan Terbuka Big Open Edo Piring Pangan

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan