Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Stove Masakan Elektronik Cina - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 9 Produk kanggo Stove Masakan Elektronik Cina)

  • pawon kompor pawon 220v kompor kompor

    pawon kompor pawon 220v kompor kompor

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    dibangun ing kompor dobel induksi 220v kanggo kompor kompor masak sing ora enak 3500W 5000W Tukang masak wok induksi kanggo juru masak induksi hotel ◎ Tukang masak induksi juru tembaga Koil, Ora ana pamanasan sing

    Hubungi Saiki

  • Gaya Eropa Nulung Dhewe Kaca Kaca Cookop Stove

    Gaya Eropa Nulung Dhewe Kaca Kaca Cookop Stove

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    110v Portable Gaya Eropa Nulung Murni Kaca Induksi Stove 1. 1 10V 2000w paneleuropean dobel 2 burner keramik listrik keramik。 2. Ngatur kursi kanggo nyetel intensitas lan wektu janjian。 3. Panel kaca tahan panas sing

    Hubungi Saiki

  • Plum Elektronik Klasik Eropa

    Plum Elektronik Klasik Eropa

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    220V 2000W pigura logam Panel Kaca Eropa Klasik Elektronik Klasik 1. 110v Dobel Kaca Induksi anti banyu pindho sing dibangun ing kompor induksi countertop 2. 2 Chest Burner Induction

    Hubungi Saiki

  • Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Triple Burner Electric Cooktop karo 3 burner minangka tambahan klasik kanggo pawon modern. tukang masak 3 pembakar nduweni badan baja tahan karat sing matt kanthi kaca 8 mm sing kandel. Kanthi 1 geni sing gedhe, 1 burner gedhe lan 1 cilik, ana papan maksimal kanggo akomodasi utensil sing trep. portebel induksi cooktop...

    Hubungi Saiki

  • Elektronik Griddle Komersial 120v

    Elektronik Griddle Komersial 120v

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Babagan Kita- Wiwit taun 2008: Pengalaman ekspor luwih saka 11 taun kanggo ngasilake Elektronik Griddle Komersial 120v · Rega kompetitif pabrik lan kualitas dijamin, kapasitas produksi Cukup, OEM, ODM kasedhiya, · Siji mandeg nyedhiyakake peralatan pawon komersial lan peralatan

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Elektronik Eropa

    Cooker Induksi Elektronik Eropa

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Peralatan restoren indian indian apik, alat-alat listrik miodao sing nggunakake tungku lempung energi induksi Parameter teknis 3500W Induksi Cooker Eropa : 1. S

    Hubungi Saiki

  • Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    We gawé macem-macem seri produk, kayata kompor masak elektrik enem Burners, free ngadeg kompor masak industion, Kompor masak chinese, Kompor masak hotspot, kompor prabawa masak, Perkakas kompor listrik lan ing, layanan trolley lan ing masak. Umume produk entuk sertifikat CE / ROHS. Kabeh produk digawe saka baja...

    Hubungi Saiki

  • Pawon Induksi Wok Cina

    Pawon Induksi Wok Cina

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1. Pawon Induksi Wok Cina Gunakake menyang hotel, katering, tamu, restoran lan pabrik, lan pawon komersial. 2. Induksi cooker japan Ngirit energi, efisien termal elektromagnetik bisa umume luwih saka 98%. 3. kompor pawon etl Sehat lan ramah lingkungan, eviromental pawon

    Hubungi Saiki

  • Panggangan Listrik & Gridle Elektronik

    Panggangan Listrik & Gridle Elektronik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tabel prapel walet sehat tanpa ukuran smokeless alur induksi tungkak datar pers panggangan komersial panggangan wesi listrik Produsen Panini Press Grill Properti Propesional, Gulung listrik Flat Down 1) gridle wesi sing digawe digawe ing baja stainless steel sing kuwat kanthi njaga cipratan, piring iku baja Q235. 2)...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan