Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Produsen Taiyaki Jepang - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 9 Produk kanggo Produsen Taiyaki Jepang)

  • Mesin Pencipta Taiyaki Listrik

    Mesin Pencipta Taiyaki Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Carton

    1.. Mesin pembentuk cetakan cangkem mbukak cangkem listrik listrik cilik cilik Jepang sing digawe magikarp produsen Taiyaki Maker 2. Tombol kanggo nyetel intensitas mesin Taiyaki Maker listrik 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara dhasar dhasar Fish Waffle Maker

    Hubungi Saiki

  • Japanses Open Mouth Taiyaki Making Maker

    Japanses Open Mouth Taiyaki Making Maker

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Iwak kue es krim listrik pembuat taiyaki mesin panci waffle mbukak cangkem mesin taiyaki listrik adol listrik komersial kanthi mesin nggawe waffle Open Mouth Fish NAME : japanses es krim mbukak tutuk gawe

    Hubungi Saiki

  • Produsen waff Taiyaky otomatis 2

    Produsen waff Taiyaky otomatis 2

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-TYK-E2000

    1.. taiyaki bukak jepang bikin pembuat bentuk waffle maker ikan kecil taiyaki waffle maker japanese taiyaki maker 2. Kancing Komersial Taiyaki kanggo

    Hubungi Saiki

  • 2 Cookware Induksi Burners Jepang

    2 Cookware Induksi Burners Jepang

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000w 2 Burners Induksi Cookware Jepang 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Produsen Waffle Professional Saped

    Produsen Waffle Professional Saped

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-H01

    . 220V 1300W jantung stainless shaped profesional endhog waffle Edo jantung Edo waffle electrical shaped jantung . Best Waffle Maker awak Stainless steel, karo doyo dhuwur, dadi panas cepet, luwih energi-efisiensin. . Fungsi kontrol suhu otomatis, piranti wektu automaik, permukaan ora lengket, rendah daya, Mesin...

    Hubungi Saiki

  • Cookie Induccion Jepang Jepang

    Cookie Induccion Jepang Jepang

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Fitur saka Jepang Induccion Cooktops : 1. dc alat induk masak minangka kinerja luwih apik kanggo masak induksi lan oven konveksi; 2. telung kompor

    Hubungi Saiki

  • Pencipta Waffle Taiyaki

    Pencipta Waffle Taiyaki

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pencipta Waffle Taiyaki Pembentuk waffle iwak yaiku roti kaping rolas, cangkang stainless steel, piring pemanasan tembaga, dadi cepet, luwih akeh energi. Piring wesi elektroforming dhuwur kanthi panas seragam. Pemanasan kanthi merata, luwih lengkap, lan nggawe produk kanthi warna seragam, luwih apik. juru waffle iwak...

    Hubungi Saiki

  • Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi

    Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pembuat waffle diy dirancang kanggo waffle baking kanthi kontrol panas lan cetakan aluminium. Bentuk baking saka pembuat waffle kayu digawe saka aluminium kelas dhuwur kanthi konduktivitas termal sing dhuwur. 1. Mesin tukang kayu waffle digawe ing baja tahan karat ing wates wates 2. Plor saka waffle stick sticker...

    Hubungi Saiki

  • Produksi Waffle Taiyaki Fish Shape

    Produksi Waffle Taiyaki Fish Shape

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    produsen waffle taiyaki komersial Tinggi Mesin Efek Listrik Taiyaki Mesin cangkang Ikan Terbuka Big Open Edo Piring Pangan

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan