Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Plato Top Plato Induksi - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Plato Top Plato Induksi)

  • Panganggone Komersial Cooker Komersial

    Panganggone Komersial Cooker Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Induksi Cooker Komersial Gunakake kit inti 5kw, alat induksi dapur 220v 240v 3500w tukang masak induksi listrik Tabel sirkuit Papan kompor prabawa pindho, babak kompor wangun prabawa materi aluminium, dc kompor prabawa karo panel surya, 2 burner schott ceran prabawa kompor, kompor prabawa spare parts daya ic, nyimpen...

    Hubungi Saiki

  • 2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop 1. Grosir 2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop . 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Listrik Gampang Luwih Kualitas Gampang 1. Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Elektrik Kualitas Paling Gampang kanggo kluwarga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing...

    Hubungi Saiki

  • Hot Induksi Hobi Induksi Hot Kanggo Omah

    Hot Induksi Hobi Induksi Hot Kanggo Omah

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000w Hot sale Listrik Induksi Listrik Kanggo Kluwarga 1. Grosir 220V 2000w Hobi Induksi Hobi Induksi Hot Kanggo Omah. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan...

    Hubungi Saiki

  • Crystal Sale Hot EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob

    Crystal Sale Hot EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Penjualan panas Grosir Crystal EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob 1. Grosir panas 220V Crystal Crystal EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    W holeale Jual Hot lan Operasi Indhuksi Rumah Tangga Cooktop sing Prima 1. W holeale 220V 2000w Sade Panas Induksi Panas Omah Panas. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan...

    Hubungi Saiki

  • Kompor induksi 2-burner internal kanggo rumah tangga

    Kompor induksi 2-burner internal kanggo rumah tangga

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 1. Grosir 220V 2000w Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien

    Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Cocog Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien 1. Grosir 220V 2000w Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2-zona Induksi Cooktop Kompor listrik 2000w kanggo hotel 1. Grosir Induksi 2-zona Kompor listrik 2000w kanggo hotel 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5....

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga 1. Jual laris, kompor induksi sing gampang, bahan logam, Cookie Induksi permukaan kaca。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan 1. Grosir sing adol panas, kompor induksi, logam, permukaan Induksi Cooker 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cookop panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama....

    Hubungi Saiki

  • Pemanasan Induksi Zona Dual Zona Jerman

    Pemanasan Induksi Zona Dual Zona Jerman

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    1. Grosir 220V 2000w Induksi Cooker Ikea kanggo masak Induksi Cooker Paling apik 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5. Desain safety: Perlindhungan...

    Hubungi Saiki

  • Ora Dapur Bahan Induksi Polusi Polusi

    Ora Dapur Bahan Induksi Polusi Polusi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v Cooker Inset Inset Listrik 1.Pencet Tekanan Induksi Pencet Induksi Cookter minangka kombinasi desain sing sampurna lan teknologi modern. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan sing bakal dilebokake menyang countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner nalika perlu, banjur...

    Hubungi Saiki

  • Cookhouse Induksi Jerman

    Cookhouse Induksi Jerman

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    • Certificate: is9001

    Masakan Induksi Elektrik panas sinar saka unsur pemanasan masing-masing. 2 Induksi Burner Cooktop mindhah panas liwat elektromagnetisme menyang piranti masak konduktif. Pemanasan paling apik adhedhasar sinau

    Hubungi Saiki

  • Topeng Wajib Bedah 3layers

    Topeng Wajib Bedah 3layers

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng pelindung medis Topeng pelindung medis 3 kanggo topeng cocok kanggo nglindhungi penyakit infèksius saluran napas udhara dening staf medis lan staf sing gegandhengan. Topeng pasuryan 3 yaiku artikel pangayoman panyaring medis sing cocog karo level pangayoman kanthi level pangayoman sing dhuwur, utamane cocog...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Boleh Digunakake KN95 N 95

    Topeng Boleh Digunakake KN95 N 95

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng dienggo pakai Topeng respirator topeng N95 digawe saka lapisan karbon sing diaktifake berkualitas tinggi, lapisan kain sing ora dirajut, katun penyerap statis, lan lapisan kain sing ora dirajut alus, sing dudu irritating lan non-allergenic kanggo sampeyan. Efisiensi filtrasi (tingkat mbusak bledug) luwih saka...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

    Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Produsen bledug cangkeme polong pelindung telinga anti-anti anti virus 3 / ply 3 ply mask ffp2 Top Materi: Digawe saka topeng pasuryan 3ply partikel kelas lan kain non-tenunan PP anyar. Bahan ndhuwur topeng tutuk iki saring meh 95% bledug partikel udhara, alergen musiman, asap, gas sing dihabisake, awu polusi PM 2.5....

    Hubungi Saiki

  • Respirator PM 2.5 N95 Topeng Pasang

    Respirator PM 2.5 N95 Topeng Pasang

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing stok ce 4 lapisan Anti Virus tuku topeng panggunaan bledug bahan bakar kf94 4 / ply ffp2 respirator ffp3 pm 2.5 KN95 n95 Face Mask n 95 NIOSH N95 MASK STANDARD PENGENALAN Standar topeng pasuryan n95 minangka salah sawijining sangang level perlindungan sing diowahi lan diverifikasi dening NIOSH (Institut Nasional...

    Hubungi Saiki

  • Bocah-bocah Ngadhepi Topeng KN95

    Bocah-bocah Ngadhepi Topeng KN95

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng Filter partikel topeng bocah partikel topeng katun Tingkat Filter: KN95 (GB / 2626-2006) N95 (NIOSH 42CFR84) Topeng Kaca : Kain sing ora ditenun, Dhuwur efisiensi lan elektrostatik KN95 nyawiji-diunekake non- kain tenun, katun panyaring panas sing berkualitas, Kulit alus kain sing ora dirajut, kuping sudhut...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Respirator FFP3 sing bisa digunakake

    Topeng Respirator FFP3 sing bisa digunakake

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs / day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing Simpenan FDA CE 6 lapisan pm2.5 Topeng lebu FFP3, Topeng Debu Plug karo katup topeng ffp3 tutup topeng kn95 1. N95 topeng Disposable, nggunakake siji, breathable, cahya lan

    Hubungi Saiki

  • Tutup PM2.5 KN95 Topeng

    Tutup PM2.5 KN95 Topeng

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs / day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing Simpenan FDA CE 4 lapisan pm2.5 25 EN149 FFP2 Anti polusi rega nganggo bledug Virusbuy kn95 n 95 n95 topeng tutup topeng kn95 1. topeng ffp3 Disposable, one-use, breathable, light and

    Hubungi Saiki

  • Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1.. Stainless komersial counter top top cooker india tukang masak induksi komersial 5000w tukang masak induksi komersial 5000 watt 2. Cithakan Induksi Komersial kanthi tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Cookop Induksi Portable karo Digital Display kanggo nuduhake sawetara dhasar dhasar 4. Penggemar pindho dobel, omah...

    Hubungi Saiki

  • Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Dibangun Ing Double Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Chestor Thiseurokera induksi ing pembakar 3000 watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol sing gampang dikendhalen saka...

    Hubungi Saiki

  • 2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer

    2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    tukang masak induksi ultra slim wok macem-macem induksi periuk foshan 2 Burner Dibangun ing Induksi Cooker Kanthi Timer dibangun ing kompor induksi Ditambah , desain panel gedhe kanggo integrasi gampang karo desktop Pemanasan induksi dibangun digawe ing panel mikrocrystalline berkualitas tinggi ora ngganti warna,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan