Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Peralatan Pawon Dapur Industri - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 17 Produk kanggo Peralatan Pawon Dapur Industri)

  • Peralatan Dapur Komersial Singapura

    Peralatan Dapur Komersial Singapura

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Peralatan dapur pawon Fitur Utama: 1. peralatan masak pawon industri efisien ekonomi: dadi pemanasan kanthi prinsip prinsip elektromagnetik, luwih cepet, efisiensi termal nganti 90%. 2. Peralatan Dapur

    Hubungi Saiki

  • Grosir pawon 220V Grosir 220V 2000s

    Grosir pawon 220V Grosir 220V 2000s

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V Grosir 220V Induksi Cooke r 1. Grosir 220V Induksi Grosir 2000watts Induksi Cooke r 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5. Desain safety:...

    Hubungi Saiki

  • Ora Dapur Bahan Induksi Polusi Polusi

    Ora Dapur Bahan Induksi Polusi Polusi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v Cooker Inset Inset Listrik 1.Pencet Tekanan Induksi Pencet Induksi Cookter minangka kombinasi desain sing sampurna lan teknologi modern. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan sing bakal dilebokake menyang countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner nalika perlu, banjur...

    Hubungi Saiki

  • Produksi Waffle Otomatis Industri

    Produksi Waffle Otomatis Industri

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-RB05

    Telpon Waffle Egg : 1. Non-kelet tahan karat 220v 1400w puteran waffle produsen waffle profesional kanggo hotel 2.. Produksi

    Hubungi Saiki

  • pawon kompor pawon 220v kompor kompor

    pawon kompor pawon 220v kompor kompor

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    dibangun ing kompor dobel induksi 220v kanggo kompor kompor masak sing ora enak 3500W 5000W Tukang masak wok induksi kanggo juru masak induksi hotel ◎ Tukang masak induksi juru tembaga Koil, Ora ana pamanasan sing

    Hubungi Saiki

  • Fryer Komersial Listrik Industri

    Fryer Komersial Listrik Industri

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Listrik Listrik Elektronik Industrial sertifikasi sertifikasi Freger jero listrik jenis kaya iki bakal menehi sampeyan tangan kanggo entuk pas sing pas kanggo pasugatan sampeyan. Fitur dikempalken, kalebu termostat otomatis nyimpen listrik, piring pemanasan minyak sing bisa dicopot, fungsi panas cepet...

    Hubungi Saiki

  • Dapur Listrik Induksi Dobel

    Dapur Listrik Induksi Dobel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Keuntungan Dapur Listrik Induksi Elektrik : 1. Pemanasan induksi sirah kaping pindho kanthi desain Kreatif Omah baja tahan karat sing kuwat, sing ora mung bisa nglindhungi kaca, sing bisa nyerep radiasi elektromagnetik kanthi becik, Sisih aluminium amba ngindhari coil tembaga dadi desktop stainless steel. 2. Pemanasan...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Dapur Komersial Gor Central Kitchen

    Peralatan Masak Dapur Komersial Gor Central Kitchen

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Certificate: iso90001

    Peralatan Pemrosesan Listrik Komersial Pariwara Gor Central Kitchen, alat masak elektrik kanggo sup Fitur tunggal komersial : peralatan masak kanggo tujuan komersial Penampilan mewah, nggunakake listrik minangka sumber, kabeh struktur baja stainless. Pot pot nganggo penebalan

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Pawon Dapur Profesional

    Peralatan Pawon Dapur Profesional

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    mirah lan nggoleki 220V 3500W stainless steel free ngadeg wektu mati Professional Kitchen Cooking Equipment Peralatan masak Dapur Komersial peralatan masak indian Gabungan masak. restoran peralatan masak kasusun saka ceret Sup, Mesin panci Tilting, Goreng jero,, gridle listrik lan adol listrik. Saben jinis mesin...

    Hubungi Saiki

  • Dapur Profesional Alat masak

    Dapur Profesional Alat masak

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Divisi proyek GLEAD nyedhiyakake konsumen karo konsultasi layanan Dapur Profesional Alat Dapur lan kuih masak thailande layanan desain pawon . Umume departemen kesehatan mbutuhake rencana desain lan cocog karo rencana ing ngisor iki kode kesehatan. Yen rencana sing diajukake ora cocog karo syarat sing ketat iki,...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Kanggo Restoran

    Peralatan Masak Kanggo Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    berkualitas tinggi Komersial Elektronik Profesional Peralatan Memasak masak roti jagung thailande karo CE 1. Peralatan Memasak Profesional digawe saka stainless steel 304. 2. Perusahaan industri duwe aplikasi kanggo beras, mi, sayur, bun bun lan panganan liyane. 3. 6 tray kanggo 24 tray kanggo chioces. 4. peralatan...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Ramen Mie

    Peralatan Masak Ramen Mie

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Peralatan Masak Ramen Noodle induksi tukang masak induksi komersial 8000wat Nme Product: mie elektrik listrik hotel hotel Peralatan pawon pasta tukang masak kompor mie Dirancang kanggo: peralatan masak anyar Kabeh awak digawe kanthi stainless steel tahan karat, tahan lan tahan lama; Cocog kanggo: peralatan masak...

    Hubungi Saiki

  • Alat masak lan peralatan

    Alat masak lan peralatan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Stainless steel Professional Hotel Industrial Komersial peralatan masak Station peralatan masak gedhe Keuntungan: 1) Luwih saka 12 taun ngalami riset teknologi induksi elektromagnetik. 2) Rega kualitas tinggi lan paling apik. 3) Gawe garansi 1 taun kanggo tukang masak wok induksi

    Hubungi Saiki

  • Pawon Induksi abot

    Pawon Induksi abot

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Pemanasan Kasar Induksi Heavy Fuel: Ngobong , overheating lan poto-unloading, teknologi kontrol nanosecond, pangayoman luwih lengkap piranti masak induksi multi fungsi Koil kumpul kanthi efisien, pemanasan seragam tanpa zona buta; penggemar DC kanthi kacepetan dhuwur, volume udhara gedhe, dissipation panas sing apik,...

    Hubungi Saiki

  • Pawon Induksi Wok Cina

    Pawon Induksi Wok Cina

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1. Pawon Induksi Wok Cina Gunakake menyang hotel, katering, tamu, restoran lan pabrik, lan pawon komersial. 2. Induksi cooker japan Ngirit energi, efisien termal elektromagnetik bisa umume luwih saka 98%. 3. kompor pawon etl Sehat lan ramah lingkungan, eviromental pawon

    Hubungi Saiki

  • 3 alat kanggo pawon komersial pembakar

    3 alat kanggo pawon komersial pembakar

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    tugas abot industri 220v 3000w kompor kompor magnetik eletricos jepang portopolio jepang 3 pembakar roti induksi komersial Tukang roti induksi portebel Sistem perlindungan cerdas - Papan utama sing dikembangake dhewe tukang masak pawon pantai Perlindhungan tahan tahan garing Kekurangan proteksi

    Hubungi Saiki

  • 3500w kompor pawon listrik

    3500w kompor pawon listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    .warga digunakake 5000 watt 36 33 telung 3 piranti bakar stainless elektromagnet komersial listrik induksi listrik · Bahan masak elektrik komersial cangkang stainless steel kelas, desain telung bukti unik. · Elektronik tukang masak 3000w Gampang desain modis kanthi modis, gampang digunakake antarmuka

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan