Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Peralatan Memasak Restoran - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 12 Produk kanggo Peralatan Memasak Restoran)

  • Alat masak lan peralatan

    Alat masak lan peralatan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Stainless steel Professional Hotel Industrial Komersial peralatan masak Station peralatan masak gedhe Keuntungan: 1) Luwih saka 12 taun ngalami riset teknologi induksi elektromagnetik. 2) Rega kualitas tinggi lan paling apik. 3) Gawe garansi 1 taun kanggo tukang masak wok induksi

    Hubungi Saiki

  • Hob Induksi 2-Zone Dibangun Kanggo Restoran

    Hob Induksi 2-Zone Dibangun Kanggo Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Hob Induksi 2-Zona Dibangun Kanggo Restoran Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooker Induksi Cooker Induksi Durasi Kanggo Restoran

    Induksi Cooker Induksi Cooker Induksi Durasi Kanggo Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Dibangun ing Awet Sandwich Cooker Sandwich Cooktop Kanggo Restaurant Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra...

    Hubungi Saiki

  • 2000w Cooktop Induksi 2-Zona Dibangun ing Restoran

    2000w Cooktop Induksi 2-Zona Dibangun ing Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona Dibangun ing Restoran 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi 2-burner internal kanggo restoran

    Cooktop Induksi 2-burner internal kanggo restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2000w 220v Indikator Cooker Indikator 2-burner internal kanggo Restoran 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Cookie Pasta Otomatis Kanggo Restoran

    Cookie Pasta Otomatis Kanggo Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    ngadeg gratis 12 ngisi stainless motor pasta masak dapur pasta kompor pasta 1. Free ngadeg 12 ngemu stainless elektrik pasta prabawa mesin kompor Gedhe Equipment Cooking tukang masak pasta restor restoran pasta kanthi otomatis 2. Peralatan Masak Komersial kanthi tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Tampilan Digital...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Dapur Komersial Singapura

    Peralatan Dapur Komersial Singapura

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Peralatan dapur pawon Fitur Utama: 1. peralatan masak pawon industri efisien ekonomi: dadi pemanasan kanthi prinsip prinsip elektromagnetik, luwih cepet, efisiensi termal nganti 90%. 2. Peralatan Dapur

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Dapur Komersial Gor Central Kitchen

    Peralatan Masak Dapur Komersial Gor Central Kitchen

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Certificate: iso90001

    Peralatan Pemrosesan Listrik Komersial Pariwara Gor Central Kitchen, alat masak elektrik kanggo sup Fitur tunggal komersial : peralatan masak kanggo tujuan komersial Penampilan mewah, nggunakake listrik minangka sumber, kabeh struktur baja stainless. Pot pot nganggo penebalan

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Pawon Dapur Profesional

    Peralatan Pawon Dapur Profesional

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    mirah lan nggoleki 220V 3500W stainless steel free ngadeg wektu mati Professional Kitchen Cooking Equipment Peralatan masak Dapur Komersial peralatan masak indian Gabungan masak. restoran peralatan masak kasusun saka ceret Sup, Mesin panci Tilting, Goreng jero,, gridle listrik lan adol listrik. Saben jinis mesin...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Kanggo Restoran

    Peralatan Masak Kanggo Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    berkualitas tinggi Komersial Elektronik Profesional Peralatan Memasak masak roti jagung thailande karo CE 1. Peralatan Memasak Profesional digawe saka stainless steel 304. 2. Perusahaan industri duwe aplikasi kanggo beras, mi, sayur, bun bun lan panganan liyane. 3. 6 tray kanggo 24 tray kanggo chioces. 4. peralatan...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Ramen Mie

    Peralatan Masak Ramen Mie

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Peralatan Masak Ramen Noodle induksi tukang masak induksi komersial 8000wat Nme Product: mie elektrik listrik hotel hotel Peralatan pawon pasta tukang masak kompor mie Dirancang kanggo: peralatan masak anyar Kabeh awak digawe kanthi stainless steel tahan karat, tahan lan tahan lama; Cocog kanggo: peralatan masak...

    Hubungi Saiki

  • Restoran Pariwis Komersial

    Restoran Pariwis Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    • Certificate: CE / CB

    Peralatan Bakery Khusus Produk Tukang kayu waffle komersial muffin produsen jagung Restoran Pariwis Komersial: 1. Wesi pembuat asu panas waffle nggawe sampeyan bisa panggang waffle anyar ing kayu utawa waffle waffle. Konsep anyar sing bakal misuwur ing saindenging jagad. 2.Gelas khusus sing dirancang supaya sampeyan...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan