Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Peralatan Masakan Cina - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 10 Produk kanggo Peralatan Masakan Cina)

  • Cooker Induksi Ih Komersial

    Cooker Induksi Ih Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kompor kompor induksi elektronik komersial daya komersial dhuwur komersial kanggo pawon hotel 1. Luwih saka 15 taun riset lan pengalaman pangembangan lan dodolan, tukang masak induksi 10kw saka riset lan pangembangan nganti adol wis rampung dening perusahaan. 2. Meh monopoli kompor induksi peer nasional ing...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Kanggo Restoran

    Peralatan Masak Kanggo Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    berkualitas tinggi Komersial Elektronik Profesional Peralatan Memasak masak roti jagung thailande karo CE 1. Peralatan Memasak Profesional digawe saka stainless steel 304. 2. Perusahaan industri duwe aplikasi kanggo beras, mi, sayur, bun bun lan panganan liyane. 3. 6 tray kanggo 24 tray kanggo chioces. 4. peralatan...

    Hubungi Saiki

  • Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Triple Burner Electric Cooktop karo 3 burner minangka tambahan klasik kanggo pawon modern. tukang masak 3 pembakar nduweni badan baja tahan karat sing matt kanthi kaca 8 mm sing kandel. Kanthi 1 geni sing gedhe, 1 burner gedhe lan 1 cilik, ana papan maksimal kanggo akomodasi utensil sing trep. portebel induksi cooktop...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    We gawé macem-macem seri produk, kayata kompor masak elektrik enem Burners, free ngadeg kompor masak industion, Kompor masak chinese, Kompor masak hotspot, kompor prabawa masak, Perkakas kompor listrik lan ing, layanan trolley lan ing masak. Umume produk entuk sertifikat CE / ROHS. Kabeh produk digawe saka baja...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Dapur Komersial Singapura

    Peralatan Dapur Komersial Singapura

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Peralatan dapur pawon Fitur Utama: 1. peralatan masak pawon industri efisien ekonomi: dadi pemanasan kanthi prinsip prinsip elektromagnetik, luwih cepet, efisiensi termal nganti 90%. 2. Peralatan Dapur

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Dapur Komersial Gor Central Kitchen

    Peralatan Masak Dapur Komersial Gor Central Kitchen

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Certificate: iso90001

    Peralatan Pemrosesan Listrik Komersial Pariwara Gor Central Kitchen, alat masak elektrik kanggo sup Fitur tunggal komersial : peralatan masak kanggo tujuan komersial Penampilan mewah, nggunakake listrik minangka sumber, kabeh struktur baja stainless. Pot pot nganggo penebalan

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Pawon Dapur Profesional

    Peralatan Pawon Dapur Profesional

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    mirah lan nggoleki 220V 3500W stainless steel free ngadeg wektu mati Professional Kitchen Cooking Equipment Peralatan masak Dapur Komersial peralatan masak indian Gabungan masak. restoran peralatan masak kasusun saka ceret Sup, Mesin panci Tilting, Goreng jero,, gridle listrik lan adol listrik. Saben jinis mesin...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Ramen Mie

    Peralatan Masak Ramen Mie

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Peralatan Masak Ramen Noodle induksi tukang masak induksi komersial 8000wat Nme Product: mie elektrik listrik hotel hotel Peralatan pawon pasta tukang masak kompor mie Dirancang kanggo: peralatan masak anyar Kabeh awak digawe kanthi stainless steel tahan karat, tahan lan tahan lama; Cocog kanggo: peralatan masak...

    Hubungi Saiki

  • Alat masak lan peralatan

    Alat masak lan peralatan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Stainless steel Professional Hotel Industrial Komersial peralatan masak Station peralatan masak gedhe Keuntungan: 1) Luwih saka 12 taun ngalami riset teknologi induksi elektromagnetik. 2) Rega kualitas tinggi lan paling apik. 3) Gawe garansi 1 taun kanggo tukang masak wok induksi

    Hubungi Saiki

  • Pawon Induksi Wok Cina

    Pawon Induksi Wok Cina

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1. Pawon Induksi Wok Cina Gunakake menyang hotel, katering, tamu, restoran lan pabrik, lan pawon komersial. 2. Induksi cooker japan Ngirit energi, efisien termal elektromagnetik bisa umume luwih saka 98%. 3. kompor pawon etl Sehat lan ramah lingkungan, eviromental pawon

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan