Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Peralatan Masak Sup - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 15 Produk kanggo Peralatan Masak Sup)

  • Dapur Profesional Alat masak

    Dapur Profesional Alat masak

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Divisi proyek GLEAD nyedhiyakake konsumen karo konsultasi layanan Dapur Profesional Alat Dapur lan kuih masak thailande layanan desain pawon . Umume departemen kesehatan mbutuhake rencana desain lan cocog karo rencana ing ngisor iki kode kesehatan. Yen rencana sing diajukake ora cocog karo syarat sing ketat iki,...

    Hubungi Saiki

  • Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter

    Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    topeng nganggo topeng dilindhungi PM2.5 N95 topeng respirator kn95 kanthi katup ffp2 topeng panliten lan pangembangan taun, topeng ffp2 duwe desain khusus sing nggawe pas khusus kanggo perlindungan rai sing ditingkatake. Lapisan njaba sing tahan cairan nganggo lapisan jero kulit putih, rai. Potongan irung aluminium...

    Hubungi Saiki

  • 5kw alat masak induksi komersial

    5kw alat masak induksi komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Cookie induksi komersial 5kw majeng teknologi pangumpulan magnetik kanthi tingkat konversi termal sing dhuwur lan juru masak induksi 380v 5kw ngidini panas bisa nyebarake kanthi merata menyang permukaan sing gedhe. Rancang, trep, masak lan godhok bisa ditindakake bebarengan karo papan utama pawon induksi .Sipat...

    Hubungi Saiki

  • Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Triple Burner Electric Cooktop karo 3 burner minangka tambahan klasik kanggo pawon modern. tukang masak 3 pembakar nduweni badan baja tahan karat sing matt kanthi kaca 8 mm sing kandel. Kanthi 1 geni sing gedhe, 1 burner gedhe lan 1 cilik, ana papan maksimal kanggo akomodasi utensil sing trep. portebel induksi cooktop...

    Hubungi Saiki

  • Papan Masak Induk 15kw

    Papan Masak Induk 15kw

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Panas ngedol dewan kontrol pemanasan induk 15kw Kualitas Panas Kancing Induk panas papan kontrol induksi tenaga dhuwur Kauntungan pawon induksi universal : 1.. sirkuit dapur induksi khusus

    Hubungi Saiki

  • Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    We gawé macem-macem seri produk, kayata kompor masak elektrik enem Burners, free ngadeg kompor masak industion, Kompor masak chinese, Kompor masak hotspot, kompor prabawa masak, Perkakas kompor listrik lan ing, layanan trolley lan ing masak. Umume produk entuk sertifikat CE / ROHS. Kabeh produk digawe saka baja...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Dapur Komersial Singapura

    Peralatan Dapur Komersial Singapura

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Peralatan dapur pawon Fitur Utama: 1. peralatan masak pawon industri efisien ekonomi: dadi pemanasan kanthi prinsip prinsip elektromagnetik, luwih cepet, efisiensi termal nganti 90%. 2. Peralatan Dapur

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Dapur Komersial Gor Central Kitchen

    Peralatan Masak Dapur Komersial Gor Central Kitchen

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Certificate: iso90001

    Peralatan Pemrosesan Listrik Komersial Pariwara Gor Central Kitchen, alat masak elektrik kanggo sup Fitur tunggal komersial : peralatan masak kanggo tujuan komersial Penampilan mewah, nggunakake listrik minangka sumber, kabeh struktur baja stainless. Pot pot nganggo penebalan

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Pawon Dapur Profesional

    Peralatan Pawon Dapur Profesional

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    mirah lan nggoleki 220V 3500W stainless steel free ngadeg wektu mati Professional Kitchen Cooking Equipment Peralatan masak Dapur Komersial peralatan masak indian Gabungan masak. restoran peralatan masak kasusun saka ceret Sup, Mesin panci Tilting, Goreng jero,, gridle listrik lan adol listrik. Saben jinis mesin...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Kanggo Restoran

    Peralatan Masak Kanggo Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    berkualitas tinggi Komersial Elektronik Profesional Peralatan Memasak masak roti jagung thailande karo CE 1. Peralatan Memasak Profesional digawe saka stainless steel 304. 2. Perusahaan industri duwe aplikasi kanggo beras, mi, sayur, bun bun lan panganan liyane. 3. 6 tray kanggo 24 tray kanggo chioces. 4. peralatan...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Ramen Mie

    Peralatan Masak Ramen Mie

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Peralatan Masak Ramen Noodle induksi tukang masak induksi komersial 8000wat Nme Product: mie elektrik listrik hotel hotel Peralatan pawon pasta tukang masak kompor mie Dirancang kanggo: peralatan masak anyar Kabeh awak digawe kanthi stainless steel tahan karat, tahan lan tahan lama; Cocog kanggo: peralatan masak...

    Hubungi Saiki

  • Alat masak lan peralatan

    Alat masak lan peralatan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Stainless steel Professional Hotel Industrial Komersial peralatan masak Station peralatan masak gedhe Keuntungan: 1) Luwih saka 12 taun ngalami riset teknologi induksi elektromagnetik. 2) Rega kualitas tinggi lan paling apik. 3) Gawe garansi 1 taun kanggo tukang masak wok induksi

    Hubungi Saiki

  • tukang masak induksi komersial 5000w

    tukang masak induksi komersial 5000w

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dobel induksi baja komersial dobel stainless steel murah 2000w kompor Pemanasan induksi 5000w Polised Crystal Plate Permukaan karo kontrol tombol LED Digital utawa kontrol magnet , Timer Function to Cook Food with Precision , Kualitas bahan industri - Wektu layanan dawa , Safety: overheating, over / low voltase,...

    Hubungi Saiki

  • induksi tukang masak 5000w

    induksi tukang masak 5000w

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir dapur induksi 380v indhustri listrik 5000w kompor kanthi sertifikasi CE induksi masak 5000w Panel Kontrol: 1. 4 tampilan LED Digital, setelan fungsi kanthi jelas 2.Minute: 60 Menit otomatis mateni otomatis 3. Jam: 24 Jam otomatis otomatis Jam 4.Knob: level tingkat 5 kanggo kinerja masak sing luwih apik...

    Hubungi Saiki

  • tukang masak 3 stainless steel

    tukang masak 3 stainless steel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    kelengkapan masak komersial listrik 220V 3.5KW peralatan masak c ooktops 3 stainless steel burner Commerical 5000W kompor pawon induksi kompor bagean pawon kanggo restoran 5000 watt masak induk Tanduran anti banyu loro alat cuci listrik, alat induksi dapur kompor kaping pindho E asy pilihan prabawa hotspot kompor 220V...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan