Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Peralatan Masak Komersial - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Peralatan Masak Komersial)

  • Alat masak lan peralatan

    Alat masak lan peralatan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Stainless steel Professional Hotel Industrial Komersial peralatan masak Station peralatan masak gedhe Keuntungan: 1) Luwih saka 12 taun ngalami riset teknologi induksi elektromagnetik. 2) Rega kualitas tinggi lan paling apik. 3) Gawe garansi 1 taun kanggo tukang masak wok induksi

    Hubungi Saiki

  • Cookie Pasta Otomatis Kanggo Restoran

    Cookie Pasta Otomatis Kanggo Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    ngadeg gratis 12 ngisi stainless motor pasta masak dapur pasta kompor pasta 1. Free ngadeg 12 ngemu stainless elektrik pasta prabawa mesin kompor Gedhe Equipment Cooking tukang masak pasta restor restoran pasta kanthi otomatis 2. Peralatan Masak Komersial kanthi tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Tampilan Digital...

    Hubungi Saiki

  • 3500W Kompor Induksi Listrik Komersial

    3500W Kompor Induksi Listrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    3500W Kompor Induksi Listrik Komersial 1. kompor induksi 220v listrik kompor induksi sudhut 50cm 3500w 2. Tombol kanggo nyetel

    Hubungi Saiki

  • Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Ganda-Hob

    Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Ganda-Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter

    Masak Bumi FFP2 Kanthi Filter

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    topeng nganggo topeng dilindhungi PM2.5 N95 topeng respirator kn95 kanthi katup ffp2 topeng panliten lan pangembangan taun, topeng ffp2 duwe desain khusus sing nggawe pas khusus kanggo perlindungan rai sing ditingkatake. Lapisan njaba sing tahan cairan nganggo lapisan jero kulit putih, rai. Potongan irung aluminium...

    Hubungi Saiki

  • Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Best Flat Top Grill stainless electric range induction griddle komersial listrik griddle listrik 2. Griddle Electric Komersial digawe ing pambangunan baja Stainless. 3.

    Hubungi Saiki

  • Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1.. Stainless komersial counter top top cooker india tukang masak induksi komersial 5000w tukang masak induksi komersial 5000 watt 2. Cithakan Induksi Komersial kanthi tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Cookop Induksi Portable karo Digital Display kanggo nuduhake sawetara dhasar dhasar 4. Penggemar pindho dobel, omah...

    Hubungi Saiki

  • Komersial Fryer Komersial 20l

    Komersial Fryer Komersial 20l

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kauntungan 20ri Komersial Fryer Komersial : 1. mesin kebab Turki elektronik elktrik cerdas nyerep teknologi canggih asing, ayam bakar komersial

    Hubungi Saiki

  • Komersial Panggangan Listrik

    Komersial Panggangan Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tabel ing ndhuwur, Kompor gas Pawon Bahan Komersial Gas Barang-barang Dapur 1.Lembar gas masak alat-alat komersial yaiku macem-macem gas tugas abot karo pembakar lan oven nganggo pembakar wesi, efisiensi kuat lan dhuwur. 2. grill grill gas karo piranti pangreksan flameout lan suhu suhu. 3. setengah grobel lan setengah...

    Hubungi Saiki

  • 5kw alat masak induksi komersial

    5kw alat masak induksi komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Cookie induksi komersial 5kw majeng teknologi pangumpulan magnetik kanthi tingkat konversi termal sing dhuwur lan juru masak induksi 380v 5kw ngidini panas bisa nyebarake kanthi merata menyang permukaan sing gedhe. Rancang, trep, masak lan godhok bisa ditindakake bebarengan karo papan utama pawon induksi .Sipat...

    Hubungi Saiki

  • Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Triple Burner Electric Cooktop karo 3 burner minangka tambahan klasik kanggo pawon modern. tukang masak 3 pembakar nduweni badan baja tahan karat sing matt kanthi kaca 8 mm sing kandel. Kanthi 1 geni sing gedhe, 1 burner gedhe lan 1 cilik, ana papan maksimal kanggo akomodasi utensil sing trep. portebel induksi cooktop...

    Hubungi Saiki

  • Elektronik Griddle Komersial 120v

    Elektronik Griddle Komersial 120v

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Babagan Kita- Wiwit taun 2008: Pengalaman ekspor luwih saka 11 taun kanggo ngasilake Elektronik Griddle Komersial 120v · Rega kompetitif pabrik lan kualitas dijamin, kapasitas produksi Cukup, OEM, ODM kasedhiya, · Siji mandeg nyedhiyakake peralatan pawon komersial lan peralatan

    Hubungi Saiki

  • Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Griddle Cooking Flat counter top griddles, kothak katering gedhe stainless steel komersial griddle listrik Fitur: 1. komersial kothak listrik komersial digawe ing Kabeh konstruksi stainless steel, gampang

    Hubungi Saiki

  • Elektrik Gridir Stainless Steel Komersial

    Elektrik Gridir Stainless Steel Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    restoran hotel pawon mesin memasak Komersial Griddle Stainless Steel kothak komersial awak countertop bahan bakar kanthi warata kanthi rata fitur komersial griddle listrik : * Gaya populer

    Hubungi Saiki

  • Komersial Listrik Listrik Elektrik

    Komersial Listrik Listrik Elektrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    mesin goreng mesin goreng goreng komersial listrik Cilik tablet 2 tank 2 kranjang listrik komersil frakop jero goreng kanggo nggunakake komersial : 1. Digawe saka stainless steel 2. Gampang dioperasi &

    Hubungi Saiki

  • Komersial Listrik Fryer jero

    Komersial Listrik Fryer jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Listrik Elektrik Listrik 2 Tank Elektrik Frye goreng goreng komersial pindho Kauntungan Komersial Elektrik Jauh Fryer : 1. Piranti listrik ngagoreng

    Hubungi Saiki

  • Induksi jero Fryer Komersial

    Induksi jero Fryer Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Rezeki Restoran Profesional Top 2 Bakul Pabrik rega komersial 2 tanki komersial listrik goreng jero Kauntungan Induksi jero Fryer Komersial : 1: Chip komersial Pamilih bahan baja tahan karat kanthi high quality, resistensi karat, ora karat, ora di wernani nganggo lampu sorot, gampang dibersih; 2: Desain pipa panas...

    Hubungi Saiki

  • Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Fryer Listrik Listrik Elektrik Jauh : Apik kanggo prasmanan, garis sing ngladeni, restoran, katering njaba, kanthi portofolio digunakake komersial jero goreng Sawise-dodolan: Wektu produk'maintenance produk yaiku siji-sijine komponen listrik taun lan struktur awak. 2. Yen ana sawetara masalah ing produk sajrone...

    Hubungi Saiki

  • Komersial Jero Komersial Sing Didol

    Komersial Jero Komersial Sing Didol

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Jero Komersial Sing Didol tukang goreng jero industri Fitur: 1. komersial frakop komersial sing digawe ing konstruksi stainless

    Hubungi Saiki

  • Fryer Komersial Listrik Industri

    Fryer Komersial Listrik Industri

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Listrik Listrik Elektronik Industrial sertifikasi sertifikasi Freger jero listrik jenis kaya iki bakal menehi sampeyan tangan kanggo entuk pas sing pas kanggo pasugatan sampeyan. Fitur dikempalken, kalebu termostat otomatis nyimpen listrik, piring pemanasan minyak sing bisa dicopot, fungsi panas cepet...

    Hubungi Saiki

  • Papan Masak Induk 15kw

    Papan Masak Induk 15kw

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Panas ngedol dewan kontrol pemanasan induk 15kw Kualitas Panas Kancing Induk panas papan kontrol induksi tenaga dhuwur Kauntungan pawon induksi universal : 1.. sirkuit dapur induksi khusus

    Hubungi Saiki

  • Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    We gawé macem-macem seri produk, kayata kompor masak elektrik enem Burners, free ngadeg kompor masak industion, Kompor masak chinese, Kompor masak hotspot, kompor prabawa masak, Perkakas kompor listrik lan ing, layanan trolley lan ing masak. Umume produk entuk sertifikat CE / ROHS. Kabeh produk digawe saka baja...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cithakan Cookop Komersial Listrik

    Induksi Cithakan Cookop Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Pembakaran dobel dobel anyar 2500 watt Cithakan Cookop Kompresi Induksi tugas dhuwur Induksi Cooktop Komersial 220-240V Daya: 6 * 2500W Contorl Knob Gelas kristal kelas; 4 tampilan Digit tampilan LED tampilan; tukang masak kaca komersial Ukuran plate: 1100 * 800 * 800mm ; 100% koil tembaga 100%; Ukuran

    Hubungi Saiki

  • Induksi Komersial Listrik

    Induksi Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kontrol tombol piranti masak stainless steel Eropa 3000 watt Induksi Cooktop Elektronik Elkapoka Komersial listrik Elecapoka Kanthi pengalaman 15+ taun, kita wis entuk umpan balik pasar lan pangsa pasar, kita wis dadi pemasok dapur induksi sing paling apik. tukang masak listrik Kanthi investasi terus R&D lan...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan