Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Pembuat Waffle 3 Ing 1 - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pembuat Waffle 3 Ing 1)

  • Pencipta Waffle Taiyaki

    Pencipta Waffle Taiyaki

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pencipta Waffle Taiyaki Pembentuk waffle iwak yaiku roti kaping rolas, cangkang stainless steel, piring pemanasan tembaga, dadi cepet, luwih akeh energi. Piring wesi elektroforming dhuwur kanthi panas seragam. Pemanasan kanthi merata, luwih lengkap, lan nggawe produk kanthi warna seragam, luwih apik. juru waffle iwak...

    Hubungi Saiki

  • Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob

    Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob 1. Grosir 220V 2000w Elecapoka Dibangun / Freestanding 2-burner Induksi Hob 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Listrik Gampang Luwih Kualitas Gampang 1. Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Elektrik Kualitas Paling Gampang kanggo kluwarga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien

    Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Cocog Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien 1. Grosir 220V 2000w Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan 1. Grosir sing adol panas, kompor induksi, logam, permukaan Induksi Cooker 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cookop panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama....

    Hubungi Saiki

  • 220v 2000w Pangsapuri Omah Induk Paling apik

    220v 2000w Pangsapuri Omah Induk Paling apik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Certificate: is9001

    • Model No.: EH-HC2004

    220v 2000w Bahan logam lumahing Pangsapuri Omah Kompor Induksi Dibangun 1. Grosir 220V 2000w Rumah Tangga Apartemen Cooktop Induksi Paling Apik 。 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas

    Hubungi Saiki

  • Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

    Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Produsen bledug cangkeme polong pelindung telinga anti-anti anti virus 3 / ply 3 ply mask ffp2 Top Materi: Digawe saka topeng pasuryan 3ply partikel kelas lan kain non-tenunan PP anyar. Bahan ndhuwur topeng tutuk iki saring meh 95% bledug partikel udhara, alergen musiman, asap, gas sing dihabisake, awu polusi PM 2.5....

    Hubungi Saiki

  • Topeng Respirator FFP3 sing bisa digunakake

    Topeng Respirator FFP3 sing bisa digunakake

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs / day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing Simpenan FDA CE 6 lapisan pm2.5 Topeng lebu FFP3, Topeng Debu Plug karo katup topeng ffp3 tutup topeng kn95 1. N95 topeng Disposable, nggunakake siji, breathable, cahya lan

    Hubungi Saiki

  • Pembuat waffle Stick Steel Stainless Steel

    Pembuat waffle Stick Steel Stainless Steel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-SW02

    1. 220V 1750W non-kelet tahan karat Natal Tree Pine Cake Maker cartoon waffle maker kids waffle maker 2. Panas Pelikat Anjing Panas Panas non stick luwih seragam, luwih lengkap, nggawe warna seragam produk, kualitas sing luwih apik, cetakan mesin Egg Waffle yaiku 4pcs, lan kanthi fungsi pituduh cepet, operasi sing...

    Hubungi Saiki

  • Sandwich Maker Sandwich Maker Waffle

    Sandwich Maker Sandwich Maker Waffle

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-SD01

    1. 220V 1300W sarapan stainless 2 irisan Edo toaster waffle sandwich waffle lan Edo sandwich Edo sandwich waffle 2. Awak baja tahan karat, Sandwich lan Waffle Maker kanthi konduktivitas dhuwur, dadi panas kanthi cepet, luwih efisien energi 3. Fungsi kontrol suhu otomatis, piranti wektu automaik, permukaan ora kelet,...

    Hubungi Saiki

  • Pembuat Waffle Double Pulo

    Pembuat Waffle Double Pulo

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: china foshan

    1. 220V 2600W stainless jantung pindho shaped endhog waffle Edo waffle Edo jantung Edo waffle jantung 2. Mesin waffle telur Awak baja tahan karat, kanthi konduktivitas cepet, dadi panas cepet, luwih efisien energi. 3. Fungsi kontrol suhu otomatis, piranti wektu automaik, permukaan ora kelet, daya rendah, Pembuat...

    Hubungi Saiki

  • Produsen Waffle Professional Saped

    Produsen Waffle Professional Saped

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-H01

    . 220V 1300W jantung stainless shaped profesional endhog waffle Edo jantung Edo waffle electrical shaped jantung . Best Waffle Maker awak Stainless steel, karo doyo dhuwur, dadi panas cepet, luwih energi-efisiensin. . Fungsi kontrol suhu otomatis, piranti wektu automaik, permukaan ora lengket, rendah daya, Mesin...

    Hubungi Saiki

  • Produksi Waffle Otomatis Industri

    Produksi Waffle Otomatis Industri

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-RB05

    Telpon Waffle Egg : 1. Non-kelet tahan karat 220v 1400w puteran waffle produsen waffle profesional kanggo hotel 2.. Produksi

    Hubungi Saiki

  • Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Dibangun Ing Double Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Chestor Thiseurokera induksi ing pembakar 3000 watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol sing gampang dikendhalen saka...

    Hubungi Saiki

  • Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Minangka kabutuhan sanajan ing kulawarga lan restoran, kothak gas komersial populer karo wong liya. piring lempung wesi matak peralatan sing cocog kanggo kantin, toko panganan cepet, pesta, bar, toko, supermarket, restoran lan sapiturute. Kanthi regane sing berkualitas lan murah, sampeyan bisa entuk pangsa pasar...

    Hubungi Saiki

  • Komersial Jero Komersial Sing Didol

    Komersial Jero Komersial Sing Didol

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Jero Komersial Sing Didol tukang goreng jero industri Fitur: 1. komersial frakop komersial sing digawe ing konstruksi stainless

    Hubungi Saiki

  • 2 Piring Induksi Plate

    2 Piring Induksi Plate

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    2 Plate Induction Cooker kauntungan: 1. tukang masak induksi pakaryan efisiensi energi gedhe, ora ana gangguan, ora ana polusi 2.Sampeyan kerang perabot digawe saka stainless steel Austenitik 3. Ora ana operasi, proteksi mateni daya otomatis 4. Dapur radiasi induksi ganda digawe ing teknologi wiwitan alus, piranti...

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Dapur Komersial Singapura

    Peralatan Dapur Komersial Singapura

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Peralatan dapur pawon Fitur Utama: 1. peralatan masak pawon industri efisien ekonomi: dadi pemanasan kanthi prinsip prinsip elektromagnetik, luwih cepet, efisiensi termal nganti 90%. 2. Peralatan Dapur

    Hubungi Saiki

  • Produksi Waffle Elektrik

    Produksi Waffle Elektrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Produsen waffle domestik Mesin Omah Kanthi Waffle Produksi Waffle Pan 110V 220V produsen waffle panganan cuci mulut - Masak waffle endhog sajrone 5 menit! Pabrik waffle france - Peralatan sing gampang digunakake produsen waffle

    Hubungi Saiki

  • Komersial Waffle Double Komersial

    Komersial Waffle Double Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Komersial Waffle Double : 1. pembuangan waffle digawe ing kabeh stainless steel, resik lan dawa nggunakake 2. pembuat waffle belgian 1600w digawe ing lapisan lapisan sing bisa diimpor tanpa kelet Nangani jinis 3.screw, ngindhari transfer panas, desain aman 4. piranti wektu mandhiri 5. wektu panggangan bisa disetel...

    Hubungi Saiki

  • Produksi Waffle Digital Listrik

    Produksi Waffle Digital Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Digital Waffle Maker Sanajan kasunyatane, sampeyan bakal bisa masak nedha bengi ing siji produsen waffle persegi , mesin pembuat waff industri sacara tradisional penting banget. Antarane prakara siji-saka-sawetara, sawetara panganan kaya sedhep, utawa minangka gunakake kanggo nyiyapake panganan sing paling penting....

    Hubungi Saiki

  • Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi

    Produsen Waffle Diy sing bisa Diwenehi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pembuat waffle diy dirancang kanggo waffle baking kanthi kontrol panas lan cetakan aluminium. Bentuk baking saka pembuat waffle kayu digawe saka aluminium kelas dhuwur kanthi konduktivitas termal sing dhuwur. 1. Mesin tukang kayu waffle digawe ing baja tahan karat ing wates wates 2. Plor saka waffle stick sticker...

    Hubungi Saiki

  • Pembuat Bola Waffle Electric

    Pembuat Bola Waffle Electric

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    25/35 Bolongan Commercial Ball Shape Machine Egg Waffle Electric Ball Waffle Maker Waffle Ball Maker 3 Lapisan Non-stick Pelapisan Teflon Lapisan nonstick teknologi sing wis diimpor, gampang dibersih. Grid aluminium iki nyegah adonan nganti glued menyang permukaan, ngidini sampeyan mbentuk bal waffle sing sampurna...

    Hubungi Saiki

  • Listrik Waffle Komersial Electric

    Listrik Waffle Komersial Electric

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pabrik Grosir Pabrik Rotter 220v digital waffle Manufacturing Electric Waffle Maker Electric 1. Waffle Maker Electric digawe ing baja Stainless ing wates garis, jamur kasebut digawe saka telfon 2. B Edo elgium waffle tak doyo apik banget, termal doyo 3. N ew Edo waffle

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan