Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Pembuat Waffing Asu Panas - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 7 Produk kanggo Pembuat Waffing Asu Panas)

  • Tukang Kayu Stick Komersial

    Tukang Kayu Stick Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Grosir Kothak Waffle Komersial Elektrik Grosir Produsen waffle komersial digital profesional tambahan apik kanggo pawon apa wae, produsen waffle asu panas kaya iki sampurna kanggo mangan, kafe, lan bar sarapan hotel. Kuat lan efisien, dirancang kanggo tetep cepet. Kajaba iku, nerangake kabeh fitur sing dibutuhake...

    Hubungi Saiki

  • Pembuat waffle Stick Steel Stainless Steel

    Pembuat waffle Stick Steel Stainless Steel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-SW02

    1. 220V 1750W non-kelet tahan karat Natal Tree Pine Cake Maker cartoon waffle maker kids waffle maker 2. Panas Pelikat Anjing Panas Panas non stick luwih seragam, luwih lengkap, nggawe warna seragam produk, kualitas sing luwih apik, cetakan mesin Egg Waffle yaiku 4pcs, lan kanthi fungsi pituduh cepet, operasi sing...

    Hubungi Saiki

  • Pembuat Waffle Double Pulo

    Pembuat Waffle Double Pulo

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Panggonan Asal: china foshan

    1. 220V 2600W stainless jantung pindho shaped endhog waffle Edo waffle Edo jantung Edo waffle jantung 2. Mesin waffle telur Awak baja tahan karat, kanthi konduktivitas cepet, dadi panas cepet, luwih efisien energi. 3. Fungsi kontrol suhu otomatis, piranti wektu automaik, permukaan ora kelet, daya rendah, Pembuat...

    Hubungi Saiki

  • Panas Induksi Panas Panas

    Panas Induksi Panas Panas

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    prabawa elektrik juru kunci prabawa wok tukang masak induksi listrik ramping elektrik Pengisi Kaki Induksi Panas Panas : 1. kompor induksi ultra ramping 2. Tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Dapur roti induksi

    Hubungi Saiki

  • Pembuat Bola Waffle Electric

    Pembuat Bola Waffle Electric

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    25/35 Bolongan Commercial Ball Shape Machine Egg Waffle Electric Ball Waffle Maker Waffle Ball Maker 3 Lapisan Non-stick Pelapisan Teflon Lapisan nonstick teknologi sing wis diimpor, gampang dibersih. Grid aluminium iki nyegah adonan nganti glued menyang permukaan, ngidini sampeyan mbentuk bal waffle sing sampurna...

    Hubungi Saiki

  • Pembuat Waffle Gas Komersial

    Pembuat Waffle Gas Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pabrik Best Price SellingTaiyaki Machine panas sade Edo iwak magikarp gas Taiyaki 1. Ana kontrol suhu luwes bisa ngeset suhu sing beda kanggo gawe iwak waffle kanggo entuk efek baking sing

    Hubungi Saiki

  • Pembuat Waffle Penis Listrik

    Pembuat Waffle Penis Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    desain fashion pabrik Edo waffle komersial waffle penis Edo waffle tukang gawe batang waffle yaiku waffle berbasis endhog sing populer ing Hong Kong lan Macau lan adonan ragi endhog sing dimasak ing antarane rong piring sel semi-bundher. pembentuk waffle zakar paling apik disuguhake, lan asring dipangan polos. zakar...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan