Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Pangripta Listrik Taiyaki - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Pangripta Listrik Taiyaki)

  • Japanses Open Mouth Taiyaki Making Maker

    Japanses Open Mouth Taiyaki Making Maker

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Iwak kue es krim listrik pembuat taiyaki mesin panci waffle mbukak cangkem mesin taiyaki listrik adol listrik komersial kanthi mesin nggawe waffle Open Mouth Fish NAME : japanses es krim mbukak tutuk gawe

    Hubungi Saiki

  • 2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop 1. Grosir 2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop . 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Listrik Gampang Luwih Kualitas Gampang 1. Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Elektrik Kualitas Paling Gampang kanggo kluwarga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2-zona Induksi Cooktop Kompor listrik 2000w kanggo hotel 1. Grosir Induksi 2-zona Kompor listrik 2000w kanggo hotel 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5....

    Hubungi Saiki

  • Komersial Panggangan Listrik

    Komersial Panggangan Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tabel ing ndhuwur, Kompor gas Pawon Bahan Komersial Gas Barang-barang Dapur 1.Lembar gas masak alat-alat komersial yaiku macem-macem gas tugas abot karo pembakar lan oven nganggo pembakar wesi, efisiensi kuat lan dhuwur. 2. grill grill gas karo piranti pangreksan flameout lan suhu suhu. 3. setengah grobel lan setengah...

    Hubungi Saiki

  • Cookop Induksi Listrik Induksi Dobel

    Cookop Induksi Listrik Induksi Dobel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dodolan kompor elektrik kompor Cooktop Induction Electric Stove Double 1. Cooktops tugas abot makarya Energy Simpen , enviromental friendly 2. tukang masak gelas nampa layanan OEM / ODM sing

    Hubungi Saiki

  • Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Triple Burner Electric Cooktop karo 3 burner minangka tambahan klasik kanggo pawon modern. tukang masak 3 pembakar nduweni badan baja tahan karat sing matt kanthi kaca 8 mm sing kandel. Kanthi 1 geni sing gedhe, 1 burner gedhe lan 1 cilik, ana papan maksimal kanggo akomodasi utensil sing trep. portebel induksi cooktop...

    Hubungi Saiki

  • Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Griddle Cooking Flat counter top griddles, kothak katering gedhe stainless steel komersial griddle listrik Fitur: 1. komersial kothak listrik komersial digawe ing Kabeh konstruksi stainless steel, gampang

    Hubungi Saiki

  • Komersial Listrik Listrik Elektrik

    Komersial Listrik Listrik Elektrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    mesin goreng mesin goreng goreng komersial listrik Cilik tablet 2 tank 2 kranjang listrik komersil frakop jero goreng kanggo nggunakake komersial : 1. Digawe saka stainless steel 2. Gampang dioperasi &

    Hubungi Saiki

  • Komersial Listrik Fryer jero

    Komersial Listrik Fryer jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Listrik Elektrik Listrik 2 Tank Elektrik Frye goreng goreng komersial pindho Kauntungan Komersial Elektrik Jauh Fryer : 1. Piranti listrik ngagoreng

    Hubungi Saiki

  • Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Fryer Listrik Listrik Elektrik Jauh : Apik kanggo prasmanan, garis sing ngladeni, restoran, katering njaba, kanthi portofolio digunakake komersial jero goreng Sawise-dodolan: Wektu produk'maintenance produk yaiku siji-sijine komponen listrik taun lan struktur awak. 2. Yen ana sawetara masalah ing produk sajrone...

    Hubungi Saiki

  • Fryer Komersial Listrik Industri

    Fryer Komersial Listrik Industri

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Listrik Listrik Elektronik Industrial sertifikasi sertifikasi Freger jero listrik jenis kaya iki bakal menehi sampeyan tangan kanggo entuk pas sing pas kanggo pasugatan sampeyan. Fitur dikempalken, kalebu termostat otomatis nyimpen listrik, piring pemanasan minyak sing bisa dicopot, fungsi panas cepet...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Listrik Nasional

    Cooker Induksi Listrik Nasional

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Perlindhungan kanggo nyegah voltase pasokan listrik sithik banget . Lumahing tungku dilindhungi suhu liwat suhu. Ing kahanan sing digawe panas , ing suhu permukaan tungku dhuwur banget, Cooker Induksi Electric Nasional bakal kanthi otomatis mandhegake transmisi listrik. Liwat pangayoman suhu ing tungku. Ing negara apa...

    Hubungi Saiki

  • Alat Wok Listrik Wok Listrik

    Alat Wok Listrik Wok Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dapur Grosir Wok Induksi Barang Api Berkualitas Tinggi Pemanasan induksi kontrol mikropomputer sing digawe kanthi efisiensi dhuwur: Prinsip kompor logam pemanasan induksi elektromagnetik, suhu

    Hubungi Saiki

  • Dapur Listrik Induksi Dobel

    Dapur Listrik Induksi Dobel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Keuntungan Dapur Listrik Induksi Elektrik : 1. Pemanasan induksi sirah kaping pindho kanthi desain Kreatif Omah baja tahan karat sing kuwat, sing ora mung bisa nglindhungi kaca, sing bisa nyerep radiasi elektromagnetik kanthi becik, Sisih aluminium amba ngindhari coil tembaga dadi desktop stainless steel. 2. Pemanasan...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    We gawé macem-macem seri produk, kayata kompor masak elektrik enem Burners, free ngadeg kompor masak industion, Kompor masak chinese, Kompor masak hotspot, kompor prabawa masak, Perkakas kompor listrik lan ing, layanan trolley lan ing masak. Umume produk entuk sertifikat CE / ROHS. Kabeh produk digawe saka baja...

    Hubungi Saiki

  • Pupuk Induksi Listrik Elektrik

    Pupuk Induksi Listrik Elektrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Cooktops Induksi Elektronik Kertu Teknikal: teknologi pemanasan setengah jambatan digital, efisiensi termal sing dhuwur Tanggapan indhustri desain gampang , tombol Tukang masak elektromagnetik Kekuwatan sithik isih dadi pemanasan sustainable, output geni multi tahap tukang masak 3 piranti tahan karat 3 Produk...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cithakan Cookop Komersial Listrik

    Induksi Cithakan Cookop Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Pembakaran dobel dobel anyar 2500 watt Cithakan Cookop Kompresi Induksi tugas dhuwur Induksi Cooktop Komersial 220-240V Daya: 6 * 2500W Contorl Knob Gelas kristal kelas; 4 tampilan Digit tampilan LED tampilan; tukang masak kaca komersial Ukuran plate: 1100 * 800 * 800mm ; 100% koil tembaga 100%; Ukuran

    Hubungi Saiki

  • Induksi Komersial Listrik

    Induksi Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kontrol tombol piranti masak stainless steel Eropa 3000 watt Induksi Cooktop Elektronik Elkapoka Komersial listrik Elecapoka Kanthi pengalaman 15+ taun, kita wis entuk umpan balik pasar lan pangsa pasar, kita wis dadi pemasok dapur induksi sing paling apik. tukang masak listrik Kanthi investasi terus R&D lan...

    Hubungi Saiki

  • Alat Induksi Listrik Tunggal Listrik

    Alat Induksi Listrik Tunggal Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1. tempel termal kinerja dhuwur kanggo kompor induksi 2. dhaptar bagean elektronik kanggo kompor induksi komersial 3. 3 500 w kompor prabawa kompor prabawa manual ikon 4. canan kinetiser sanora 5000w induksi cooker hotplates multi 5. kaca keramik kaca tempered kanggo kompor induksi sing sampurna 6. manual kompor...

    Hubungi Saiki

  • Panggangan Listrik & Gridle Elektronik

    Panggangan Listrik & Gridle Elektronik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tabel prapel walet sehat tanpa ukuran smokeless alur induksi tungkak datar pers panggangan komersial panggangan wesi listrik Produsen Panini Press Grill Properti Propesional, Gulung listrik Flat Down 1) gridle wesi sing digawe digawe ing baja stainless steel sing kuwat kanthi njaga cipratan, piring iku baja Q235. 2)...

    Hubungi Saiki

  • Produksi Waffle Digital Listrik

    Produksi Waffle Digital Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Digital Waffle Maker Sanajan kasunyatane, sampeyan bakal bisa masak nedha bengi ing siji produsen waffle persegi , mesin pembuat waff industri sacara tradisional penting banget. Antarane prakara siji-saka-sawetara, sawetara panganan kaya sedhep, utawa minangka gunakake kanggo nyiyapake panganan sing paling penting....

    Hubungi Saiki

  • Bentuk Produksi Waff Listrik

    Bentuk Produksi Waff Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Fitur Pembentuk Waffle : Produk waffle lan donut nduwe stainless baja stainless lan model besi tuang. Iki luwih apik dibentuk, lan fungsi pangeling wektu ditambahake adhedhasar asline. Operasi luwih humanized lan nangani kemewahan lengkap ditawani. Listrik waffle mini nduweni konduktivitas dhuwur, pemanasan cepet,...

    Hubungi Saiki

  • Pencipta Waffle Taiyaki

    Pencipta Waffle Taiyaki

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pencipta Waffle Taiyaki Pembentuk waffle iwak yaiku roti kaping rolas, cangkang stainless steel, piring pemanasan tembaga, dadi cepet, luwih akeh energi. Piring wesi elektroforming dhuwur kanthi panas seragam. Pemanasan kanthi merata, luwih lengkap, lan nggawe produk kanthi warna seragam, luwih apik. juru waffle iwak...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan