Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Mesin Wok Industri - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 8 Produk kanggo Mesin Wok Industri)

  • kompor kompor listrik

    kompor kompor listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    komersial kompor listrik tenaga listrik sing dhuwur kanthi mandeg 15kw kanggo pawon hotel Stop Magnetik Induksi Stainless baja kompor elektrik induksi komersial Cooktop De Indução Industrial nggunakake teknologi jembatan setengah jembatan. Bisa terus-terusan bisa digunakake sajrone 12 jam, lan ora bakal mati

    Hubungi Saiki

  • Produksi Waffle Otomatis Industri

    Produksi Waffle Otomatis Industri

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-RB05

    Telpon Waffle Egg : 1. Non-kelet tahan karat 220v 1400w puteran waffle produsen waffle profesional kanggo hotel 2.. Produksi

    Hubungi Saiki

  • Rega Kentang Mesin Mesin Fryer

    Rega Kentang Mesin Mesin Fryer

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kripik kentang kentang komersial kaping pindho stainless steel Potato Chip Fryer Machine Price kanthi kualitas CE Fitur produk: 1. Mesin ndhuwur mesin goreng ndhuwur digawe ing baja stainless steel 201 2. Ana kranjang kanggo nyaring minyak lan tutup kasebut saos panganan bisa cepet masak 3. listrik nggoreng jero duwe...

    Hubungi Saiki

  • Fryer Komersial Listrik Industri

    Fryer Komersial Listrik Industri

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Listrik Listrik Elektronik Industrial sertifikasi sertifikasi Freger jero listrik jenis kaya iki bakal menehi sampeyan tangan kanggo entuk pas sing pas kanggo pasugatan sampeyan. Fitur dikempalken, kalebu termostat otomatis nyimpen listrik, piring pemanasan minyak sing bisa dicopot, fungsi panas cepet...

    Hubungi Saiki

  • Alat Wok Listrik Wok Listrik

    Alat Wok Listrik Wok Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dapur Grosir Wok Induksi Barang Api Berkualitas Tinggi Pemanasan induksi kontrol mikropomputer sing digawe kanthi efisiensi dhuwur: Prinsip kompor logam pemanasan induksi elektromagnetik, suhu

    Hubungi Saiki

  • Pawon Induksi Wok Cina

    Pawon Induksi Wok Cina

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1. Pawon Induksi Wok Cina Gunakake menyang hotel, katering, tamu, restoran lan pabrik, lan pawon komersial. 2. Induksi cooker japan Ngirit energi, efisien termal elektromagnetik bisa umume luwih saka 98%. 3. kompor pawon etl Sehat lan ramah lingkungan, eviromental pawon

    Hubungi Saiki

  • Wok Station Induksi Wok

    Wok Station Induksi Wok

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Zona pemanasan komersial kontes ndhuwur 220v 3kw komersial 4 konstruksi sing dibangun ing kompor induksi kanggo Cooker Induksi Wok Station 4 piring induksi piring digawe dening teknologi magnetisasi canggih kanggo pemanasan seragam kawasan gedhe lan efisiensi transfer panas sing dhuwur banget Pawon induksi portable...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Pencipta Taiyaki Listrik

    Mesin Pencipta Taiyaki Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Carton

    1.. Mesin pembentuk cetakan cangkem mbukak cangkem listrik listrik cilik cilik Jepang sing digawe magikarp produsen Taiyaki Maker 2. Tombol kanggo nyetel intensitas mesin Taiyaki Maker listrik 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara dhasar dhasar Fish Waffle Maker

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan