Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Mesin Gelombang Mesin Gelembung Mesin - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 4 Produk kanggo Mesin Gelombang Mesin Gelembung Mesin)

  • Produksi Waff Gelembung Komersial

    Produksi Waff Gelembung Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    pembentuk waffle endhog ais gelembung ais krim pembakar roti lapis 110get 220v 220v gelembung kerucut Pembuat Gelembung Komersial Bubble Komersial yaiku waffle berbasis endhog sing populer ing Hong Kong lan Macau lan adonan ragi endhog sing dimasak ing antarane rong piring sel semi-bundher. produsen waffle gelembung...

    Hubungi Saiki

  • Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu

    Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-BBP203

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    Plato waffle plate plate gelembung waffle plate non-stick Kepiye cara njaga piring sing bisa dicopot ? 1 Aja ngresiki pembuat waffle nalika isih panas. Ayo kelangan kanthi

    Hubungi Saiki

  • Rega Kentang Mesin Mesin Fryer

    Rega Kentang Mesin Mesin Fryer

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kripik kentang kentang komersial kaping pindho stainless steel Potato Chip Fryer Machine Price kanthi kualitas CE Fitur produk: 1. Mesin ndhuwur mesin goreng ndhuwur digawe ing baja stainless steel 201 2. Ana kranjang kanggo nyaring minyak lan tutup kasebut saos panganan bisa cepet masak 3. listrik nggoreng jero duwe...

    Hubungi Saiki

  • Mesin Pencipta Taiyaki Listrik

    Mesin Pencipta Taiyaki Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Carton

    1.. Mesin pembentuk cetakan cangkem mbukak cangkem listrik listrik cilik cilik Jepang sing digawe magikarp produsen Taiyaki Maker 2. Tombol kanggo nyetel intensitas mesin Taiyaki Maker listrik 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara dhasar dhasar Fish Waffle Maker

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan