Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Masakan Kaca Keramik - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 13 Produk kanggo Masakan Kaca Keramik)

  • 3500w kompor pawon listrik

    3500w kompor pawon listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    .warga digunakake 5000 watt 36 33 telung 3 piranti bakar stainless elektromagnet komersial listrik induksi listrik · Bahan masak elektrik komersial cangkang stainless steel kelas, desain telung bukti unik. · Elektronik tukang masak 3000w Gampang desain modis kanthi modis, gampang digunakake antarmuka

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Dibangun Ing Lumahing Kaca

    Kompor Induksi Dibangun Ing Lumahing Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Permukaan Kaca Ganda-Hob Cooker Induksi Built-In Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga...

    Hubungi Saiki

  • 220V 2000W Cooking Induksi Kepala Loro Kaca

    220V 2000W Cooking Induksi Kepala Loro Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000W Kaca Ndhuwur Cooking Induksi Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa hotspot lan...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi Listrik Dibangun ing Kaca Keramik

    Cooktop Induksi Listrik Dibangun ing Kaca Keramik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v 2000w Kaca Keramik Ireng Cooktop Induksi Listrik Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen dibutuhake,...

    Hubungi Saiki

  • Omah Kaca Listrik Induksi Kaca Ireng

    Omah Kaca Listrik Induksi Kaca Ireng

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Kaca Ireng Kaca Induksi Listrik Cooktop Hoshouse Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga...

    Hubungi Saiki

  • Komponen Kaca Induksi 2 Burners Kaca internal

    Komponen Kaca Induksi 2 Burners Kaca internal

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    110v 1800w Cooktop Listrik Induksi 2 Burners Kaca Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen dibutuhake,...

    Hubungi Saiki

  • Cookie Induksi Listrik Kaca Lumahing Kaca

    Cookie Induksi Listrik Kaca Lumahing Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Bahan Logam Permukaan Kaca Listrik Induksi Cooktops 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar

    Hubungi Saiki

  • Bahan Bakar Rumah Tangga Induksi Komponen Kaca

    Bahan Bakar Rumah Tangga Induksi Komponen Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000W Bahan Bakar Kaca Logam Induksi Kompor Kulawarga 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar VDE product name metal...

    Hubungi Saiki

  • Gaya Eropa Nulung Dhewe Kaca Kaca Cookop Stove

    Gaya Eropa Nulung Dhewe Kaca Kaca Cookop Stove

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    110v Portable Gaya Eropa Nulung Murni Kaca Induksi Stove 1. 1 10V 2000w paneleuropean dobel 2 burner keramik listrik keramik。 2. Ngatur kursi kanggo nyetel intensitas lan wektu janjian。 3. Panel kaca tahan panas sing

    Hubungi Saiki

  • Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Triple Burner Electric Cooktop karo 3 burner minangka tambahan klasik kanggo pawon modern. tukang masak 3 pembakar nduweni badan baja tahan karat sing matt kanthi kaca 8 mm sing kandel. Kanthi 1 geni sing gedhe, 1 burner gedhe lan 1 cilik, ana papan maksimal kanggo akomodasi utensil sing trep. portebel induksi cooktop...

    Hubungi Saiki

  • Kaca Keramik kanggo Cooktop

    Kaca Keramik kanggo Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kaca keramik kanggo Cooktop minangka bahan kristal sing diprodhuksi liwat kristalisasi kaca dhasar sing dikontrol lan duwe kauntungan fabrikasi kaca uga khatamik keramik khusus. bagean masak induksi minangka kaca tahan panas banget.Ia minangka bahan sing mekanik sing kuwat lan bisa nahan suhu suhu sing bola-bali lan...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    Kompor Masakan Listrik Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    We gawé macem-macem seri produk, kayata kompor masak elektrik enem Burners, free ngadeg kompor masak industion, Kompor masak chinese, Kompor masak hotspot, kompor prabawa masak, Perkakas kompor listrik lan ing, layanan trolley lan ing masak. Umume produk entuk sertifikat CE / ROHS. Kabeh produk digawe saka baja...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Keramik Kaca Keramik

    Induksi Keramik Kaca Keramik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Kaca macem-macem Kaca Microcrystalline Transparent, Gelas coklat Microcrystalline coklat kanthi titik bal. Bentuk sing bisa dienggo Square, Circle, R-sudhut lan Bentuk sing ora duwe aturan baku Induksi Keramik Kaca Keramik : Kaca Microcrystalline Piring Kaca Piring Kaca Gelombang Gelombang, Gelombang Ketuh gelombang,...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan