Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Kompor Gas Kompor Lan Griddle - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Kompor Gas Kompor Lan Griddle)

  • Komersial Panggangan Listrik

    Komersial Panggangan Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tabel ing ndhuwur, Kompor gas Pawon Bahan Komersial Gas Barang-barang Dapur 1.Lembar gas masak alat-alat komersial yaiku macem-macem gas tugas abot karo pembakar lan oven nganggo pembakar wesi, efisiensi kuat lan dhuwur. 2. grill grill gas karo piranti pangreksan flameout lan suhu suhu. 3. setengah grobel lan setengah...

    Hubungi Saiki

  • 3500W Kompor Induksi Listrik Komersial

    3500W Kompor Induksi Listrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    3500W Kompor Induksi Listrik Komersial 1. kompor induksi 220v listrik kompor induksi sudhut 50cm 3500w 2. Tombol kanggo nyetel

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Listrik Terbakar Dobor Burner Kanggo Hotel

    Kompor Induksi Listrik Terbakar Dobor Burner Kanggo Hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Double-Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun Kanggo Hotel Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar....

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Listrik Terbakar Dapur Terbakar

    Kompor Induksi Listrik Terbakar Dapur Terbakar

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Hot Saleing 220v 2000w Kitchen Double-Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Listrik 2-zona Pawon

    Kompor Induksi Listrik 2-zona Pawon

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Kitchen Cooker Induksi Listrik 2-zona Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Bahan Bakar Logam Kanggo Hotel

    Kompor Induksi Bahan Bakar Logam Kanggo Hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220v 2000w Cookie Induksi Bahan Bakar Double Kanggo Hotel Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Dibangun Ing Lumahing Kaca

    Kompor Induksi Dibangun Ing Lumahing Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Permukaan Kaca Ganda-Hob Cooker Induksi Built-In Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga...

    Hubungi Saiki

  • Built-in lan Free ngadeg 2 Kepala Induksi Hob

    Built-in lan Free ngadeg 2 Kepala Induksi Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Ireng Built-in lan Bebas Stand 2 Kepala Induksi Hob Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Kepala Kepala sing Ireng Ireng lan Gratis

    Cooker Induksi Kepala Kepala sing Ireng Ireng lan Gratis

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Lumahing Kaca Ireng Cooker Induksi Kepala Bebas Ireng Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen dibutuhake,...

    Hubungi Saiki

  • 220V 2000W Kompor Induksi Dibangun / Tabletop

    220V 2000W Kompor Induksi Dibangun / Tabletop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220V 2000W Kompor Induksi Dibangun / Tabletop Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen dibutuhake, banjur...

    Hubungi Saiki

  • 220V 2100W Dibangun Ing Kompor Induksi Kanggo Hotel

    220V 2100W Dibangun Ing Kompor Induksi Kanggo Hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    1. Grosir 220V 2000W Dibangun Ing Kompor Induksi Kanggo Hotel 。 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan luwih awet. 5. Desain keamanan: Perlindhungan voltase dhuwur /...

    Hubungi Saiki

  • 2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop 1. Grosir 2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop . 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    W holeale Jual Hot lan Operasi Indhuksi Rumah Tangga Cooktop sing Prima 1. W holeale 220V 2000w Sade Panas Induksi Panas Omah Panas. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan...

    Hubungi Saiki

  • Kompor induksi 2-burner internal kanggo rumah tangga

    Kompor induksi 2-burner internal kanggo rumah tangga

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 1. Grosir 220V 2000w Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien

    Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Cocog Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien 1. Grosir 220V 2000w Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2-zona Induksi Cooktop Kompor listrik 2000w kanggo hotel 1. Grosir Induksi 2-zona Kompor listrik 2000w kanggo hotel 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5....

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan 1. Grosir sing adol panas, kompor induksi, logam, permukaan Induksi Cooker 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cookop panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama....

    Hubungi Saiki

  • Plot Griddle Flid Griddle Press Electric

    Plot Griddle Flid Griddle Press Electric

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1.. 2 cara stainless steel Indentation pit contact contact griddle foldable foldable flat griddle press listrik 2. Komersial Griddle Electric Komersial yaiku konstruksi baja Stainless. 3. Unsur efisien dhuwur,

    Hubungi Saiki

  • Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Best Flat Top Grill stainless electric range induction griddle komersial listrik griddle listrik 2. Griddle Electric Komersial digawe ing pambangunan baja Stainless. 3.

    Hubungi Saiki

  • Grills Electric Griddle nNon Stick

    Grills Electric Griddle nNon Stick

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Pajek Listrik digawe ing stainless gridless stainless grid grills listrik tungkak listrik tungkak listrik 2. Bahan Flat Grill Komersial yaiku konstruksi baja tahan

    Hubungi Saiki

  • Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu

    Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-BBP203

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    Plato waffle plate plate gelembung waffle plate non-stick Kepiye cara njaga piring sing bisa dicopot ? 1 Aja ngresiki pembuat waffle nalika isih panas. Ayo kelangan kanthi

    Hubungi Saiki

  • Gridir Gas Stainless Steel

    Gridir Gas Stainless Steel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Grapisan gas komersial kanthi Plato Loro Burners * Griddle Gas Stainless Steel Digawe ing baja stanless sing kandel

    Hubungi Saiki

  • pawon kompor pawon 220v kompor kompor

    pawon kompor pawon 220v kompor kompor

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    dibangun ing kompor dobel induksi 220v kanggo kompor kompor masak sing ora enak 3500W 5000W Tukang masak wok induksi kanggo juru masak induksi hotel ◎ Tukang masak induksi juru tembaga Koil, Ora ana pamanasan sing

    Hubungi Saiki

  • Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Minangka kabutuhan sanajan ing kulawarga lan restoran, kothak gas komersial populer karo wong liya. piring lempung wesi matak peralatan sing cocog kanggo kantin, toko panganan cepet, pesta, bar, toko, supermarket, restoran lan sapiturute. Kanthi regane sing berkualitas lan murah, sampeyan bisa entuk pangsa pasar...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan