Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Induksi Cooker Malaysia - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Induksi Cooker Malaysia)

  • Cooker Induksi Elektronik Eropa

    Cooker Induksi Elektronik Eropa

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Peralatan restoren indian indian apik, alat-alat listrik miodao sing nggunakake tungku lempung energi induksi Parameter teknis 3500W Induksi Cooker Eropa : 1. S

    Hubungi Saiki

  • 2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop 1. Grosir 2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop . 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Listrik Gampang Luwih Kualitas Gampang 1. Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Elektrik Kualitas Paling Gampang kanggo kluwarga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing...

    Hubungi Saiki

  • Hot Induksi Hobi Induksi Hot Kanggo Omah

    Hot Induksi Hobi Induksi Hot Kanggo Omah

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000w Hot sale Listrik Induksi Listrik Kanggo Kluwarga 1. Grosir 220V 2000w Hobi Induksi Hobi Induksi Hot Kanggo Omah. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan...

    Hubungi Saiki

  • Crystal Sale Hot EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob

    Crystal Sale Hot EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Penjualan panas Grosir Crystal EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob 1. Grosir panas 220V Crystal Crystal EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    W holeale Jual Hot lan Operasi Indhuksi Rumah Tangga Cooktop sing Prima 1. W holeale 220V 2000w Sade Panas Induksi Panas Omah Panas. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan...

    Hubungi Saiki

  • Kompor induksi 2-burner internal kanggo rumah tangga

    Kompor induksi 2-burner internal kanggo rumah tangga

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 1. Grosir 220V 2000w Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien

    Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Cocog Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien 1. Grosir 220V 2000w Induksi Cookware Kanada sing aman lan efisien 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2-zona Induksi Cooktop Kompor listrik 2000w kanggo hotel 1. Grosir Induksi 2-zona Kompor listrik 2000w kanggo hotel 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5....

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga 1. Jual laris, kompor induksi sing gampang, bahan logam, Cookie Induksi permukaan kaca。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan 1. Grosir sing adol panas, kompor induksi, logam, permukaan Induksi Cooker 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cookop panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama....

    Hubungi Saiki

  • Pemanasan Induksi Zona Dual Zona Jerman

    Pemanasan Induksi Zona Dual Zona Jerman

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    1. Grosir 220V 2000w Induksi Cooker Ikea kanggo masak Induksi Cooker Paling apik 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5. Desain safety: Perlindhungan...

    Hubungi Saiki

  • Ora Dapur Bahan Induksi Polusi Polusi

    Ora Dapur Bahan Induksi Polusi Polusi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v Cooker Inset Inset Listrik 1.Pencet Tekanan Induksi Pencet Induksi Cookter minangka kombinasi desain sing sampurna lan teknologi modern. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan sing bakal dilebokake menyang countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner nalika perlu, banjur...

    Hubungi Saiki

  • Cookhouse Induksi Jerman

    Cookhouse Induksi Jerman

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    • Certificate: is9001

    Masakan Induksi Elektrik panas sinar saka unsur pemanasan masing-masing. 2 Induksi Burner Cooktop mindhah panas liwat elektromagnetisme menyang piranti masak konduktif. Pemanasan paling apik adhedhasar sinau

    Hubungi Saiki

  • Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1.. Stainless komersial counter top top cooker india tukang masak induksi komersial 5000w tukang masak induksi komersial 5000 watt 2. Cithakan Induksi Komersial kanthi tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Cookop Induksi Portable karo Digital Display kanggo nuduhake sawetara dhasar dhasar 4. Penggemar pindho dobel, omah...

    Hubungi Saiki

  • 2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer

    2 Cooker Induksi Dibangun Dibangun Kanthi Timer

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    tukang masak induksi ultra slim wok macem-macem induksi periuk foshan 2 Burner Dibangun ing Induksi Cooker Kanthi Timer dibangun ing kompor induksi Ditambah , desain panel gedhe kanggo integrasi gampang karo desktop Pemanasan induksi dibangun digawe ing panel mikrocrystalline berkualitas tinggi ora ngganti warna,...

    Hubungi Saiki

  • 5kw alat masak induksi komersial

    5kw alat masak induksi komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Cookie induksi komersial 5kw majeng teknologi pangumpulan magnetik kanthi tingkat konversi termal sing dhuwur lan juru masak induksi 380v 5kw ngidini panas bisa nyebarake kanthi merata menyang permukaan sing gedhe. Rancang, trep, masak lan godhok bisa ditindakake bebarengan karo papan utama pawon induksi .Sipat...

    Hubungi Saiki

  • 3 Alat Induksi Burner

    3 Alat Induksi Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Free ngadeg 3 Burner Sandwich Cooker stainless steel bisa cook pangan beda kompor prabawa komersial kompor kompor karo 3 burner Induksi Hob ​​Kanthi 3 Zona Memasak KENYANAAN UNTUK TANPA KOLEKSI OEM kompor induksi 3 burner Kanthi gaya sing apik dening desainer Jerman lan bahan / komponen bermutu saka merek / supplier...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooker 3,5 kw

    Induksi Cooker 3,5 kw

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    pawon induksi 3,5 kw : dapur 220V tahan karat 3500W induksi putih putih sing digawe ing dongguan Bakul banyu, aduk goreng, pot panas, goreng, suhu tetep, masak, wektu, bubur, sup, susu kenthel. Cocog kanggo villa teknik, pesenan ekspor, pawon terbuka, kompor terpadu komersial sing disenengi Jinis pot aplikasi: pot...

    Hubungi Saiki

  • Ngadeg Cooker Induksi

    Ngadeg Cooker Induksi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Baja tahan karat 380V 50Hz 20kW Meningkat Induksi Cooker Daya Kuasa panel panel kompor komporasi Tukang masak induksi 20kw Kauntungan: Koil kumpul kanthi efisien, pemanasan seragam tanpa zona buta; penggemar DC kanthi kacepetan dhuwur, volume udhara gedhe, dissipation panas sing apik, swara kurang Program

    Hubungi Saiki

  • Cookop Induksi Listrik Induksi Dobel

    Cookop Induksi Listrik Induksi Dobel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dodolan kompor elektrik kompor Cooktop Induction Electric Stove Double 1. Cooktops tugas abot makarya Energy Simpen , enviromental friendly 2. tukang masak gelas nampa layanan OEM / ODM sing

    Hubungi Saiki

  • Induksi jero Fryer Komersial

    Induksi jero Fryer Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Rezeki Restoran Profesional Top 2 Bakul Pabrik rega komersial 2 tanki komersial listrik goreng jero Kauntungan Induksi jero Fryer Komersial : 1: Chip komersial Pamilih bahan baja tahan karat kanthi high quality, resistensi karat, ora karat, ora di wernani nganggo lampu sorot, gampang dibersih; 2: Desain pipa panas...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Kontrol

    Cooker Induksi Kontrol

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    5000W Hot Pot Restaurant Komersial Dibangun Ing Remote Control Electric Panci panci dc piranti masak induksi tenaga Stove Electric Cooker Kauntungan Kontrol Remote Control Induksi · Nihan stainless steel kelas panganan, desain telung bukti unik. · Desain tampilan sing gampang lan modis, gampang dienggo antarmuka mesin...

    Hubungi Saiki

  • Pemanasan Induksi Pemanasan elektromagnetik

    Pemanasan Induksi Pemanasan elektromagnetik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Keuntungan Pemanasan Induksi elektromagnetik : 1. tukang masak prabawa countertop Kinerja apik Rintangan suhu dhuwur: 1200 ℃, lingkungan ramah, 40% energi, efisiensi 95%. 2. dapur induksi shunde digawe ing piring kristal ireng berkualitas tinggi Merek kaca kristal Kanger Awan, lumahing warata, mulus lan padhang sawise...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan