Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Induction Cooktop - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Induction Cooktop)

  • 3500w kompor pawon listrik

    3500w kompor pawon listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    .warga digunakake 5000 watt 36 33 telung 3 piranti bakar stainless elektromagnet komersial listrik induksi listrik · Bahan masak elektrik komersial cangkang stainless steel kelas, desain telung bukti unik. · Elektronik tukang masak 3000w Gampang desain modis kanthi modis, gampang digunakake antarmuka

    Hubungi Saiki

  • 3 alat kanggo pawon komersial pembakar

    3 alat kanggo pawon komersial pembakar

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    tugas abot industri 220v 3000w kompor kompor magnetik eletricos jepang portopolio jepang 3 pembakar roti induksi komersial Tukang roti induksi portebel Sistem perlindungan cerdas - Papan utama sing dikembangake dhewe tukang masak pawon pantai Perlindhungan tahan tahan garing Kekurangan proteksi

    Hubungi Saiki

  • tukang masak 3 stainless steel

    tukang masak 3 stainless steel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    kelengkapan masak komersial listrik 220V 3.5KW peralatan masak c ooktops 3 stainless steel burner Commerical 5000W kompor pawon induksi kompor bagean pawon kanggo restoran 5000 watt masak induk Tanduran anti banyu loro alat cuci listrik, alat induksi dapur kompor kaping pindho E asy pilihan prabawa hotspot kompor 220V...

    Hubungi Saiki

  • alat cuci listrik 2 burner

    alat cuci listrik 2 burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    pabrik pabrik 220v portebel dobel portofolio pawon dobel 2 burner 3500watt kanggo restorinan Pembakar kompor listrik 200 burner 3500-Watt nawakake pemanasan kanthi cepet kanggo ruang kontes kompak baja 2 alat cuci burn- up tombol ngarep tombol kanggo njamin safety ditambahake kanthi nyegah pemanasan kanthi ora sengaja...

    Hubungi Saiki

  • kompor kompor listrik

    kompor kompor listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    komersial kompor listrik tenaga listrik sing dhuwur kanthi mandeg 15kw kanggo pawon hotel Stop Magnetik Induksi Stainless baja kompor elektrik induksi komersial Cooktop De Indução Industrial nggunakake teknologi jembatan setengah jembatan. Bisa terus-terusan bisa digunakake sajrone 12 jam, lan ora bakal mati

    Hubungi Saiki

  • pawon kompor pawon 220v kompor kompor

    pawon kompor pawon 220v kompor kompor

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    dibangun ing kompor dobel induksi 220v kanggo kompor kompor masak sing ora enak 3500W 5000W Tukang masak wok induksi kanggo juru masak induksi hotel ◎ Tukang masak induksi juru tembaga Koil, Ora ana pamanasan sing

    Hubungi Saiki

  • Pawon Induksi Wok Cina

    Pawon Induksi Wok Cina

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1. Pawon Induksi Wok Cina Gunakake menyang hotel, katering, tamu, restoran lan pabrik, lan pawon komersial. 2. Induksi cooker japan Ngirit energi, efisien termal elektromagnetik bisa umume luwih saka 98%. 3. kompor pawon etl Sehat lan ramah lingkungan, eviromental pawon

    Hubungi Saiki

  • Induksi Komersial Listrik

    Induksi Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kontrol tombol piranti masak stainless steel Eropa 3000 watt Induksi Cooktop Elektronik Elkapoka Komersial listrik Elecapoka Kanthi pengalaman 15+ taun, kita wis entuk umpan balik pasar lan pangsa pasar, kita wis dadi pemasok dapur induksi sing paling apik. tukang masak listrik Kanthi investasi terus R&D lan...

    Hubungi Saiki

  • 2 Burns Magnetic Induction Cooktop

    2 Burns Magnetic Induction Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    2 Burners Magnetic Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Cithakan pawon induksi 5000 watt iki ing 5000 pembakar watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol alat kontrol elektrik sing gampang...

    Hubungi Saiki

  • Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Dibangun Ing Double Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Chestor Thiseurokera induksi ing pembakar 3000 watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol sing gampang dikendhalen saka...

    Hubungi Saiki

  • Cookop Induksi Listrik Induksi Dobel

    Cookop Induksi Listrik Induksi Dobel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dodolan kompor elektrik kompor Cooktop Induction Electric Stove Double 1. Cooktops tugas abot makarya Energy Simpen , enviromental friendly 2. tukang masak gelas nampa layanan OEM / ODM sing

    Hubungi Saiki

  • Cookhouse Induksi Jerman

    Cookhouse Induksi Jerman

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Piece/Pieces

    • Certificate: is9001

    Masakan Induksi Elektrik panas sinar saka unsur pemanasan masing-masing. 2 Induksi Burner Cooktop mindhah panas liwat elektromagnetisme menyang piranti masak konduktif. Pemanasan paling apik adhedhasar sinau

    Hubungi Saiki

  • Plum Elektronik Klasik Eropa

    Plum Elektronik Klasik Eropa

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    220V 2000W pigura logam Panel Kaca Eropa Klasik Elektronik Klasik 1. 110v Dobel Kaca Induksi anti banyu pindho sing dibangun ing kompor induksi countertop 2. 2 Chest Burner Induction

    Hubungi Saiki

  • Ora Dapur Bahan Induksi Polusi Polusi

    Ora Dapur Bahan Induksi Polusi Polusi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v Cooker Inset Inset Listrik 1.Pencet Tekanan Induksi Pencet Induksi Cookter minangka kombinasi desain sing sampurna lan teknologi modern. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan sing bakal dilebokake menyang countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner nalika perlu, banjur...

    Hubungi Saiki

  • Pemanasan Induksi Zona Dual Zona Jerman

    Pemanasan Induksi Zona Dual Zona Jerman

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    1. Grosir 220V 2000w Induksi Cooker Ikea kanggo masak Induksi Cooker Paling apik 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5. Desain safety: Perlindhungan...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga 1. Jual laris, kompor induksi sing gampang, bahan logam, Cookie Induksi permukaan kaca。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2-zona Induksi Cooktop Kompor listrik 2000w kanggo hotel 1. Grosir Induksi 2-zona Kompor listrik 2000w kanggo hotel 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5....

    Hubungi Saiki

  • Kompor induksi 2-burner internal kanggo rumah tangga

    Kompor induksi 2-burner internal kanggo rumah tangga

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 1. Grosir 220V 2000w Bahan logam Permukaan kaca Dibangun ing 2-burner Induksi masak kanggo rumah tangga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk...

    Hubungi Saiki

  • Grosir pawon 220V Grosir 220V 2000s

    Grosir pawon 220V Grosir 220V 2000s

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V Grosir 220V Induksi Cooke r 1. Grosir 220V Induksi Grosir 2000watts Induksi Cooke r 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5. Desain safety:...

    Hubungi Saiki

  • Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    W holeale Jual Hot lan Operasi Indhuksi Rumah Tangga Cooktop sing Prima 1. W holeale 220V 2000w Sade Panas Induksi Panas Omah Panas. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan...

    Hubungi Saiki

  • Crystal Sale Hot EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob

    Crystal Sale Hot EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Penjualan panas Grosir Crystal EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob 1. Grosir panas 220V Crystal Crystal EH-HC2014 2000w 2Head Induksi Hob. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Hot Induksi Hobi Induksi Hot Kanggo Omah

    Hot Induksi Hobi Induksi Hot Kanggo Omah

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000w Hot sale Listrik Induksi Listrik Kanggo Kluwarga 1. Grosir 220V 2000w Hobi Induksi Hobi Induksi Hot Kanggo Omah. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan...

    Hubungi Saiki

  • 2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop 1. Grosir 2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop . 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob

    Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Elecapoka Built-in / Freestanding 2-burner Hob 1. Grosir 220V 2000w Elecapoka Dibangun / Freestanding 2-burner Induksi Hob 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan