Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Griddle Top Flat Komérsial - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Griddle Top Flat Komérsial)

  • Gridir Gas Stainless Steel

    Gridir Gas Stainless Steel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Grapisan gas komersial kanthi Plato Loro Burners * Griddle Gas Stainless Steel Digawe ing baja stanless sing kandel

    Hubungi Saiki

  • 2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop 1. Grosir 2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop . 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    Jual Hot Jual Lan Cooktop Induksi Operasi Rumah Tangga Sederhana

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    W holeale Jual Hot lan Operasi Indhuksi Rumah Tangga Cooktop sing Prima 1. W holeale 220V 2000w Sade Panas Induksi Panas Omah Panas. 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2-zona Induksi Cooktop Kompor listrik 2000w kanggo hotel 1. Grosir Induksi 2-zona Kompor listrik 2000w kanggo hotel 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5....

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona internal kanggo rumah tangga 1. Jual laris, kompor induksi sing gampang, bahan logam, Cookie Induksi permukaan kaca。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Cooktop Induksi sing Entuk lan Lingkungan 1. Grosir sing adol panas, kompor induksi, logam, permukaan Induksi Cooker 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cookop panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama....

    Hubungi Saiki

  • Topeng Wajib Bedah 3layers

    Topeng Wajib Bedah 3layers

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng pelindung medis Topeng pelindung medis 3 kanggo topeng cocok kanggo nglindhungi penyakit infèksius saluran napas udhara dening staf medis lan staf sing gegandhengan. Topeng pasuryan 3 yaiku artikel pangayoman panyaring medis sing cocog karo level pangayoman kanthi level pangayoman sing dhuwur, utamane cocog...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Boleh Digunakake KN95 N 95

    Topeng Boleh Digunakake KN95 N 95

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng dienggo pakai Topeng respirator topeng N95 digawe saka lapisan karbon sing diaktifake berkualitas tinggi, lapisan kain sing ora dirajut, katun penyerap statis, lan lapisan kain sing ora dirajut alus, sing dudu irritating lan non-allergenic kanggo sampeyan. Efisiensi filtrasi (tingkat mbusak bledug) luwih saka...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

    Topeng Wajib sing Disposable 3 PLY

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Produsen bledug cangkeme polong pelindung telinga anti-anti anti virus 3 / ply 3 ply mask ffp2 Top Materi: Digawe saka topeng pasuryan 3ply partikel kelas lan kain non-tenunan PP anyar. Bahan ndhuwur topeng tutuk iki saring meh 95% bledug partikel udhara, alergen musiman, asap, gas sing dihabisake, awu polusi PM 2.5....

    Hubungi Saiki

  • Respirator PM 2.5 N95 Topeng Pasang

    Respirator PM 2.5 N95 Topeng Pasang

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs/day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing stok ce 4 lapisan Anti Virus tuku topeng panggunaan bledug bahan bakar kf94 4 / ply ffp2 respirator ffp3 pm 2.5 KN95 n95 Face Mask n 95 NIOSH N95 MASK STANDARD PENGENALAN Standar topeng pasuryan n95 minangka salah sawijining sangang level perlindungan sing diowahi lan diverifikasi dening NIOSH (Institut Nasional...

    Hubungi Saiki

  • Bocah-bocah Ngadhepi Topeng KN95

    Bocah-bocah Ngadhepi Topeng KN95

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 500000pcs / day

    • Min. Pesenan: 10000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Topeng Filter partikel topeng bocah partikel topeng katun Tingkat Filter: KN95 (GB / 2626-2006) N95 (NIOSH 42CFR84) Topeng Kaca : Kain sing ora ditenun, Dhuwur efisiensi lan elektrostatik KN95 nyawiji-diunekake non- kain tenun, katun panyaring panas sing berkualitas, Kulit alus kain sing ora dirajut, kuping sudhut...

    Hubungi Saiki

  • Topeng Respirator FFP3 sing bisa digunakake

    Topeng Respirator FFP3 sing bisa digunakake

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs / day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing Simpenan FDA CE 6 lapisan pm2.5 Topeng lebu FFP3, Topeng Debu Plug karo katup topeng ffp3 tutup topeng kn95 1. N95 topeng Disposable, nggunakake siji, breathable, cahya lan

    Hubungi Saiki

  • Tutup PM2.5 KN95 Topeng

    Tutup PM2.5 KN95 Topeng

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 50000pcs / day

    • Min. Pesenan: 1000 Bag/Bags

    • Certificate: CE / FDA

    Ing Simpenan FDA CE 4 lapisan pm2.5 25 EN149 FFP2 Anti polusi rega nganggo bledug Virusbuy kn95 n 95 n95 topeng tutup topeng kn95 1. topeng ffp3 Disposable, one-use, breathable, light and

    Hubungi Saiki

  • Plot Griddle Flid Griddle Press Electric

    Plot Griddle Flid Griddle Press Electric

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1.. 2 cara stainless steel Indentation pit contact contact griddle foldable foldable flat griddle press listrik 2. Komersial Griddle Electric Komersial yaiku konstruksi baja Stainless. 3. Unsur efisien dhuwur,

    Hubungi Saiki

  • Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Best Flat Top Grill stainless electric range induction griddle komersial listrik griddle listrik 2. Griddle Electric Komersial digawe ing pambangunan baja Stainless. 3.

    Hubungi Saiki

  • Grills Electric Griddle nNon Stick

    Grills Electric Griddle nNon Stick

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Pajek Listrik digawe ing stainless gridless stainless grid grills listrik tungkak listrik tungkak listrik 2. Bahan Flat Grill Komersial yaiku konstruksi baja tahan

    Hubungi Saiki

  • Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    Dibangun Ing Double Induction Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Dibangun Ing Double Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Chestor Thiseurokera induksi ing pembakar 3000 watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol sing gampang dikendhalen saka...

    Hubungi Saiki

  • Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Minangka kabutuhan sanajan ing kulawarga lan restoran, kothak gas komersial populer karo wong liya. piring lempung wesi matak peralatan sing cocog kanggo kantin, toko panganan cepet, pesta, bar, toko, supermarket, restoran lan sapiturute. Kanthi regane sing berkualitas lan murah, sampeyan bisa entuk pangsa pasar...

    Hubungi Saiki

  • Kaca Keramik kanggo Cooktop

    Kaca Keramik kanggo Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kaca keramik kanggo Cooktop minangka bahan kristal sing diprodhuksi liwat kristalisasi kaca dhasar sing dikontrol lan duwe kauntungan fabrikasi kaca uga khatamik keramik khusus. bagean masak induksi minangka kaca tahan panas banget.Ia minangka bahan sing mekanik sing kuwat lan bisa nahan suhu suhu sing bola-bali lan...

    Hubungi Saiki

  • Elektronik Griddle Komersial 120v

    Elektronik Griddle Komersial 120v

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Babagan Kita- Wiwit taun 2008: Pengalaman ekspor luwih saka 11 taun kanggo ngasilake Elektronik Griddle Komersial 120v · Rega kompetitif pabrik lan kualitas dijamin, kapasitas produksi Cukup, OEM, ODM kasedhiya, · Siji mandeg nyedhiyakake peralatan pawon komersial lan peralatan

    Hubungi Saiki

  • Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Griddle Cooking Flat counter top griddles, kothak katering gedhe stainless steel komersial griddle listrik Fitur: 1. komersial kothak listrik komersial digawe ing Kabeh konstruksi stainless steel, gampang

    Hubungi Saiki

  • Pemanasan Tepung Flat

    Pemanasan Tepung Flat

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dapur tunggal pawon pawon komersial 220v DC knob control professional cooker induction professional kanthi sertifikasi CE Nambah safety lan efisiensi pawon komersial karo SULTE 3500 i nduction multi kompor, Cooker induksi dongguan iki duwe teknologi pemanasan pinggiran sing digabungake karo 4 tampilan LED digital lan...

    Hubungi Saiki

  • Stainless Steel 4 Burners Cooktop

    Stainless Steel 4 Burners Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Baja tahan karat 4 Burners Cooktop DIPANGGALKE TANGGALKE TANGGALKE TANPA SIMPLE: Kita lagi golek ide anyar ing kompor listrik komersial. Kita ora pengin nggunakake LCD utawa layar sentuh kanggo nuduhake piranti cerdas / cerdas, LED tradisional bakal nggawe sampeyan gelem nglampahi wektu luwih ing pawon sampeyan...

    Hubungi Saiki

  • 2 Burns Magnetic Induction Cooktop

    2 Burns Magnetic Induction Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    2 Burners Magnetic Induction Cooktop dirancang kanggo masak panganan ing pusat layanan panganan profesional kayata prasmanan, restoran, katering, sekolah, hotel lan bar. Cithakan pawon induksi 5000 watt iki ing 5000 pembakar watt X 2 kanthi kasus baja tahan karat tahan lama. Kontrol alat kontrol elektrik sing gampang...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan