Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Fryer Listrik Komersial - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Fryer Listrik Komersial)

  • 2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    2 Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun lan Countertop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop 1. Grosir 2 kompor kompor induksi listrik internal lan countertop . 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas。 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    Cooker Induksi Listrik Cook Gampang Kualitas Tinggi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Listrik Gampang Luwih Kualitas Gampang 1. Grosir 220V 2000w Cooker Induksi Elektrik Kualitas Paling Gampang kanggo kluwarga 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Cooker panel tahan panas 。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    Induksi Cooktop 2000w kompor listrik kanggo hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    2-zona Induksi Cooktop Kompor listrik 2000w kanggo hotel 1. Grosir Induksi 2-zona Kompor listrik 2000w kanggo hotel 。 2. Tutul switch kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Lumahing Kaca Induksi Gelas panel tahan panas。 4. Kipas penyejuk bisu kaping pindho, lumahing kaca migunani kanggo tahan lan tahan lama. 5....

    Hubungi Saiki

  • Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Best Flat Top Grill stainless electric range induction griddle komersial listrik griddle listrik 2. Griddle Electric Komersial digawe ing pambangunan baja Stainless. 3.

    Hubungi Saiki

  • Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1.. Stainless komersial counter top top cooker india tukang masak induksi komersial 5000w tukang masak induksi komersial 5000 watt 2. Cithakan Induksi Komersial kanthi tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Cookop Induksi Portable karo Digital Display kanggo nuduhake sawetara dhasar dhasar 4. Penggemar pindho dobel, omah...

    Hubungi Saiki

  • Komersial Fryer Komersial 20l

    Komersial Fryer Komersial 20l

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kauntungan 20ri Komersial Fryer Komersial : 1. mesin kebab Turki elektronik elktrik cerdas nyerep teknologi canggih asing, ayam bakar komersial

    Hubungi Saiki

  • Komersial Panggangan Listrik

    Komersial Panggangan Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tabel ing ndhuwur, Kompor gas Pawon Bahan Komersial Gas Barang-barang Dapur 1.Lembar gas masak alat-alat komersial yaiku macem-macem gas tugas abot karo pembakar lan oven nganggo pembakar wesi, efisiensi kuat lan dhuwur. 2. grill grill gas karo piranti pangreksan flameout lan suhu suhu. 3. setengah grobel lan setengah...

    Hubungi Saiki

  • 5kw alat masak induksi komersial

    5kw alat masak induksi komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Cookie induksi komersial 5kw majeng teknologi pangumpulan magnetik kanthi tingkat konversi termal sing dhuwur lan juru masak induksi 380v 5kw ngidini panas bisa nyebarake kanthi merata menyang permukaan sing gedhe. Rancang, trep, masak lan godhok bisa ditindakake bebarengan karo papan utama pawon induksi .Sipat...

    Hubungi Saiki

  • Cookop Induksi Listrik Induksi Dobel

    Cookop Induksi Listrik Induksi Dobel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dodolan kompor elektrik kompor Cooktop Induction Electric Stove Double 1. Cooktops tugas abot makarya Energy Simpen , enviromental friendly 2. tukang masak gelas nampa layanan OEM / ODM sing

    Hubungi Saiki

  • Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    Masakan Listrik Elektrik Triple Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Triple Burner Electric Cooktop karo 3 burner minangka tambahan klasik kanggo pawon modern. tukang masak 3 pembakar nduweni badan baja tahan karat sing matt kanthi kaca 8 mm sing kandel. Kanthi 1 geni sing gedhe, 1 burner gedhe lan 1 cilik, ana papan maksimal kanggo akomodasi utensil sing trep. portebel induksi cooktop...

    Hubungi Saiki

  • Elektronik Griddle Komersial 120v

    Elektronik Griddle Komersial 120v

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Babagan Kita- Wiwit taun 2008: Pengalaman ekspor luwih saka 11 taun kanggo ngasilake Elektronik Griddle Komersial 120v · Rega kompetitif pabrik lan kualitas dijamin, kapasitas produksi Cukup, OEM, ODM kasedhiya, · Siji mandeg nyedhiyakake peralatan pawon komersial lan peralatan

    Hubungi Saiki

  • Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Griddle Cooking Flat counter top griddles, kothak katering gedhe stainless steel komersial griddle listrik Fitur: 1. komersial kothak listrik komersial digawe ing Kabeh konstruksi stainless steel, gampang

    Hubungi Saiki

  • Elektrik Gridir Stainless Steel Komersial

    Elektrik Gridir Stainless Steel Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    restoran hotel pawon mesin memasak Komersial Griddle Stainless Steel kothak komersial awak countertop bahan bakar kanthi warata kanthi rata fitur komersial griddle listrik : * Gaya populer

    Hubungi Saiki

  • Komersial Listrik Listrik Elektrik

    Komersial Listrik Listrik Elektrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    mesin goreng mesin goreng goreng komersial listrik Cilik tablet 2 tank 2 kranjang listrik komersil frakop jero goreng kanggo nggunakake komersial : 1. Digawe saka stainless steel 2. Gampang dioperasi &

    Hubungi Saiki

  • Komersial Listrik Fryer jero

    Komersial Listrik Fryer jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Listrik Elektrik Listrik 2 Tank Elektrik Frye goreng goreng komersial pindho Kauntungan Komersial Elektrik Jauh Fryer : 1. Piranti listrik ngagoreng

    Hubungi Saiki

  • Induksi jero Fryer Komersial

    Induksi jero Fryer Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Rezeki Restoran Profesional Top 2 Bakul Pabrik rega komersial 2 tanki komersial listrik goreng jero Kauntungan Induksi jero Fryer Komersial : 1: Chip komersial Pamilih bahan baja tahan karat kanthi high quality, resistensi karat, ora karat, ora di wernani nganggo lampu sorot, gampang dibersih; 2: Desain pipa panas...

    Hubungi Saiki

  • Fryer Ikan Pariwara

    Fryer Ikan Pariwara

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Mesin goreng kentang goreng goreng tahan karat dobel, Restoran Ikan Fryer Komersial data listrik komersial goreng goreng : 1. Fokter jero listrik komersial yaiku awak baja tahan karat, gampang di resiki lan higienis. 2. termostat sing bisa diatur kanggo ngontrol suhu goreng. 3. Kripik cooker komersial jero goreng...

    Hubungi Saiki

  • Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Fryer Listrik Listrik Elektrik Jauh : Apik kanggo prasmanan, garis sing ngladeni, restoran, katering njaba, kanthi portofolio digunakake komersial jero goreng Sawise-dodolan: Wektu produk'maintenance produk yaiku siji-sijine komponen listrik taun lan struktur awak. 2. Yen ana sawetara masalah ing produk sajrone...

    Hubungi Saiki

  • Rega Kentang Mesin Mesin Fryer

    Rega Kentang Mesin Mesin Fryer

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kripik kentang kentang komersial kaping pindho stainless steel Potato Chip Fryer Machine Price kanthi kualitas CE Fitur produk: 1. Mesin ndhuwur mesin goreng ndhuwur digawe ing baja stainless steel 201 2. Ana kranjang kanggo nyaring minyak lan tutup kasebut saos panganan bisa cepet masak 3. listrik nggoreng jero duwe...

    Hubungi Saiki

  • Komersial Jero Komersial Sing Didol

    Komersial Jero Komersial Sing Didol

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Jero Komersial Sing Didol tukang goreng jero industri Fitur: 1. komersial frakop komersial sing digawe ing konstruksi stainless

    Hubungi Saiki

  • Fryer Komersial Listrik Industri

    Fryer Komersial Listrik Industri

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Listrik Listrik Elektronik Industrial sertifikasi sertifikasi Freger jero listrik jenis kaya iki bakal menehi sampeyan tangan kanggo entuk pas sing pas kanggo pasugatan sampeyan. Fitur dikempalken, kalebu termostat otomatis nyimpen listrik, piring pemanasan minyak sing bisa dicopot, fungsi panas cepet...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Listrik Nasional

    Cooker Induksi Listrik Nasional

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Perlindhungan kanggo nyegah voltase pasokan listrik sithik banget . Lumahing tungku dilindhungi suhu liwat suhu. Ing kahanan sing digawe panas , ing suhu permukaan tungku dhuwur banget, Cooker Induksi Electric Nasional bakal kanthi otomatis mandhegake transmisi listrik. Liwat pangayoman suhu ing tungku. Ing negara apa...

    Hubungi Saiki

  • Alat Wok Listrik Wok Listrik

    Alat Wok Listrik Wok Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Dapur Grosir Wok Induksi Barang Api Berkualitas Tinggi Pemanasan induksi kontrol mikropomputer sing digawe kanthi efisiensi dhuwur: Prinsip kompor logam pemanasan induksi elektromagnetik, suhu

    Hubungi Saiki

  • Dapur Listrik Induksi Dobel

    Dapur Listrik Induksi Dobel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Keuntungan Dapur Listrik Induksi Elektrik : 1. Pemanasan induksi sirah kaping pindho kanthi desain Kreatif Omah baja tahan karat sing kuwat, sing ora mung bisa nglindhungi kaca, sing bisa nyerep radiasi elektromagnetik kanthi becik, Sisih aluminium amba ngindhari coil tembaga dadi desktop stainless steel. 2. Pemanasan...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan