Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Elektrik Griddle Komersial - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Elektrik Griddle Komersial)

  • Plate Plat Pliddle Plate

    Plate Plat Pliddle Plate

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    listrik pers rata-rata listrik Spesifikasi: Kode mode: EH-EG-S20002 Ukuran: 510 * 420 * 245 mm Kelas gas: NG / LPG

    Hubungi Saiki

  • Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    Flat Listrik Griddle Komersial Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Griddle Cooking Flat counter top griddles, kothak katering gedhe stainless steel komersial griddle listrik Fitur: 1. komersial kothak listrik komersial digawe ing Kabeh konstruksi stainless steel, gampang lumay

    Hubungi Saiki

  • Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    Elektrik Griddle Elektrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Best Flat Top Grill stainless electric range induction griddle komersial listrik griddle listrik 2. Griddle Electric Komersial digawe ing pambangunan baja Stainless. 3. Unsur

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Listrik Hemat Energi Komersial Dongguan

    Kompor Induksi Listrik Hemat Energi Komersial Dongguan

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing kartom

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    kompor induksi komersial 5000w 1. Kompor induksi dongguan kompor induksi kompor induksi kompor kompor induksi 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara paramèter dhasar 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, omah stainless steel migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Komersial Universal sing Murah lan Apik

    Kompor Induksi Komersial Universal sing Murah lan Apik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing kartom

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    kompor induksi komersial 5000w 1. Murah lan apik 220V 5000W wektu waja stainless Shutdown universal kompor induksi kompor induksi 5000w. 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian. 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara paramèter dhasar. 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, omah stainless...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Komersial 220V 5000W Listrik Cooktop

    Kompor Induksi Komersial 220V 5000W Listrik Cooktop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing kartom

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    kompor induksi komersial 5000w 1. Cooking Induksi Komersial 220v 5000w Induksi Cooker Induksi Cooktop Listrik. 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara paramèter dhasar 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, omah stainless steel migunani kanggo adhem lan...

    Hubungi Saiki

  • Penjualan Panas Kompor Induksi Masak Komersial

    Penjualan Panas Kompor Induksi Masak Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing kartom

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    kompor induksi komersial 5000w 1. Hot sale Induksi Cooking Komersial Induksi Cooker Indikator Cooker Induksi Vertikal. 2. Tombol tutul kanggo nyetel intensitas lan wektu Janjian 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara paramèter dhasar 4. Kipas pendinginan bisu kaping pindho, omah stainless steel migunani kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Induksi Peralatan Katering Komersial Listrik Komersial

    Induksi Peralatan Katering Komersial Listrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Katrangan Produk Induksi Peralatan Katering Komersial Listrik Komersial 1. Efisiensi tinggi: Prinsip kompor wesi pemanasan induksi elektromagnetik, suhu munggah kanthi cepet, efisiensi termal nganti 90%. 2.Keselamat: Amarga kumparan kompor induksi lan wajan ora ana hubungane langsung, nanging gumantung karo induksi...

    Hubungi Saiki

  • Komponen Induksi Komersial Stainless 380v 12kw Shunde

    Komponen Induksi Komersial Stainless 380v 12kw Shunde

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1.

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi 4 Burner Komersial Kanggo Dapur Hotel

    Kompor Induksi 4 Burner Komersial Kanggo Dapur Hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1. counter 220v komersial top 4 burner kompor induksi listrik komersial 3500 kanggo aksesoris dapur hotel 2. Tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara paramèter dhasar

    Hubungi Saiki

  • 220V 3KW 3 Komersial Kompor Kompor Indikator

    220V 3KW 3 Komersial Kompor Kompor Indikator

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1. kompor induksi listrik 220V 3KW induk kompor induksi 110cm kompor induksi

    Hubungi Saiki

  • Komersial Cooker Induksi Listrik Multi-Fungsi Multi Fungsi

    Komersial Cooker Induksi Listrik Multi-Fungsi Multi Fungsi

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1. multi fungsi foshan 5000w 5kw china kabeh logam besar nasional dua piring dobel 2 burner kompor induksi listrik komersial 2. Tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara paramèter dhasar

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Komersial Portable Kanggo Restoran

    Cooker Induksi Komersial Portable Kanggo Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1. pasokan pabrik 220v portabel 1 kompor kompor induk listrik 2000 w kompor kanggo restauransi 2. Tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara paramèter dhasar 4. Kipas pendingin kaping pindho, omah stainless steel migunani kanggo adhem lan luwih awet.

    Hubungi Saiki

  • Adol Panas 3000w Tutul Kompor Induksi Komersial

    Adol Panas 3000w Tutul Kompor Induksi Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    1. adol panas listrik komersial 220V 3KW DC kompor induksi tutul kanggo restoran cepet masak 3. Tampilan Digital kanggo nuduhake sawetara paramèter dhasar

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Komersial 3500w kanggo Peralatan Restuarant

    Kompor Induksi Komersial 3500w kanggo Peralatan Restuarant

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kompor Induksi Komersial 3500w kanggo Peralatan Restuarant 1.

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Komersial Listrik Kompak Tenaga Listrik 5kw

    Kompor Induksi Komersial Listrik Kompak Tenaga Listrik 5kw

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Commercial Sandwich Cooker High-Power 5kw Concave Electric Wok Cooker 1 .

    Hubungi Saiki

  • 3500W Kompor Induksi Listrik Komersial

    3500W Kompor Induksi Listrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    3500W Kompor Induksi Listrik Komersial 1. kompor induksi 220v listrik kompor induksi sudhut 50cm 3500w 2. Tombol kanggo nyetel intensitas; 3.

    Hubungi Saiki

  • Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Ganda-Hob

    Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Ganda-Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • Plot Griddle Flid Griddle Press Electric

    Plot Griddle Flid Griddle Press Electric

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1.. 2 cara stainless steel Indentation pit contact contact griddle foldable foldable flat griddle press listrik 2. Komersial Griddle Electric Komersial yaiku konstruksi baja Stainless. 3. Unsur efisien dhuwur, ng

    Hubungi Saiki

  • Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    Pariwara Induksi Komersial 5000 Watt

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1.. Stainless komersial counter top top cooker india tukang masak induksi komersial 5000w tukang masak induksi komersial 5000 watt 2. Cithakan Induksi Komersial kanthi tombol kanggo nyetel intensitas; 3. Cookop Induksi Portable karo Digital Display kanggo nuduhake sawetara dhasar dhasar 4. Penggemar pindho dobel, omah...

    Hubungi Saiki

  • Grills Electric Griddle nNon Stick

    Grills Electric Griddle nNon Stick

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Pajek Listrik digawe ing stainless gridless stainless grid grills listrik tungkak listrik tungkak listrik 2. Bahan Flat Grill Komersial yaiku konstruksi baja tahan karat.

    Hubungi Saiki

  • Komersial Fryer Komersial 20l

    Komersial Fryer Komersial 20l

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kauntungan 20ri Komersial Fryer Komersial : 1. mesin kebab Turki elektronik elktrik cerdas nyerep teknologi canggih asing, ayam bakar komersial jero

    Hubungi Saiki

  • Komersial Panggangan Listrik

    Komersial Panggangan Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Tabel ing ndhuwur, Kompor gas Pawon Bahan Komersial Gas Barang-barang Dapur 1.Lembar gas masak alat-alat komersial yaiku macem-macem gas tugas abot karo pembakar lan oven nganggo pembakar wesi, efisiensi kuat lan dhuwur. 2. grill grill gas karo piranti pangreksan flameout lan suhu suhu. 3. setengah grobel lan setengah...

    Hubungi Saiki

  • Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    Barbeque Grill Ing Gas Kanthi Griddle Cast

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Minangka kabutuhan sanajan ing kulawarga lan restoran, kothak gas komersial populer karo wong liya. piring lempung wesi matak peralatan sing cocog kanggo kantin, toko panganan cepet, pesta, bar, toko, supermarket, restoran lan sapiturute. Kanthi regane sing berkualitas lan murah, sampeyan bisa entuk pangsa pasar...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Babagan awake dhewe

Nakoni, nyelidiki