Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Electric Commercial Fryer - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 13 Produk kanggo Electric Commercial Fryer)

  • Jual Hot 220v 2000W 2-Burners Electric Induction Cooker

    Jual Hot 220v 2000W 2-Burners Electric Induction Cooker

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Jual Hot 220v 2000W 2-Burners Electric Induction Cooker 1. Motherboard impor: IGBT chip pemanasan bola-bali 2. China Piring kristal kaca tingkat: Piring polesan Kanger (pemasok kaca paling gedhe) 3. Cangkang ngisor: perlindungan lingkungan lan flameproof 4. Kabel listrik: standar VDE product

    Hubungi Saiki

  • Plot Griddle Flid Griddle Press Electric

    Plot Griddle Flid Griddle Press Electric

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1.. 2 cara stainless steel Indentation pit contact contact griddle foldable foldable flat griddle press listrik 2. Komersial Griddle Electric Komersial yaiku konstruksi baja Stainless. 3. Unsur efisien dhuwur,

    Hubungi Saiki

  • Grills Electric Griddle nNon Stick

    Grills Electric Griddle nNon Stick

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Certificate: IS9001

    1. Pajek Listrik digawe ing stainless gridless stainless grid grills listrik tungkak listrik tungkak listrik 2. Bahan Flat Grill Komersial yaiku konstruksi baja tahan

    Hubungi Saiki

  • Komersial Fryer Komersial 20l

    Komersial Fryer Komersial 20l

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kauntungan 20ri Komersial Fryer Komersial : 1. mesin kebab Turki elektronik elktrik cerdas nyerep teknologi canggih asing, ayam bakar komersial

    Hubungi Saiki

  • Komersial Listrik Fryer jero

    Komersial Listrik Fryer jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Komersial Listrik Elektrik Listrik 2 Tank Elektrik Frye goreng goreng komersial pindho Kauntungan Komersial Elektrik Jauh Fryer : 1. Piranti listrik ngagoreng

    Hubungi Saiki

  • Induksi jero Fryer Komersial

    Induksi jero Fryer Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Rezeki Restoran Profesional Top 2 Bakul Pabrik rega komersial 2 tanki komersial listrik goreng jero Kauntungan Induksi jero Fryer Komersial : 1: Chip komersial Pamilih bahan baja tahan karat kanthi high quality, resistensi karat, ora karat, ora di wernani nganggo lampu sorot, gampang dibersih; 2: Desain pipa panas...

    Hubungi Saiki

  • Fryer Ikan Pariwara

    Fryer Ikan Pariwara

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Mesin goreng kentang goreng goreng tahan karat dobel, Restoran Ikan Fryer Komersial data listrik komersial goreng goreng : 1. Fokter jero listrik komersial yaiku awak baja tahan karat, gampang di resiki lan higienis. 2. termostat sing bisa diatur kanggo ngontrol suhu goreng. 3. Kripik cooker komersial jero goreng...

    Hubungi Saiki

  • Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    Jero Listrik Komersial Fryer Jero

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Fryer Listrik Listrik Elektrik Jauh : Apik kanggo prasmanan, garis sing ngladeni, restoran, katering njaba, kanthi portofolio digunakake komersial jero goreng Sawise-dodolan: Wektu produk'maintenance produk yaiku siji-sijine komponen listrik taun lan struktur awak. 2. Yen ana sawetara masalah ing produk sajrone...

    Hubungi Saiki

  • Rega Kentang Mesin Mesin Fryer

    Rega Kentang Mesin Mesin Fryer

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Kripik kentang kentang komersial kaping pindho stainless steel Potato Chip Fryer Machine Price kanthi kualitas CE Fitur produk: 1. Mesin ndhuwur mesin goreng ndhuwur digawe ing baja stainless steel 201 2. Ana kranjang kanggo nyaring minyak lan tutup kasebut saos panganan bisa cepet masak 3. listrik nggoreng jero duwe...

    Hubungi Saiki

  • Fryer Komersial Listrik Industri

    Fryer Komersial Listrik Industri

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220V Komersial Listrik Listrik Elektronik Industrial sertifikasi sertifikasi Freger jero listrik jenis kaya iki bakal menehi sampeyan tangan kanggo entuk pas sing pas kanggo pasugatan sampeyan. Fitur dikempalken, kalebu termostat otomatis nyimpen listrik, piring pemanasan minyak sing bisa dicopot, fungsi panas cepet...

    Hubungi Saiki

  • Pembuat Bola Waffle Electric

    Pembuat Bola Waffle Electric

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    25/35 Bolongan Commercial Ball Shape Machine Egg Waffle Electric Ball Waffle Maker Waffle Ball Maker 3 Lapisan Non-stick Pelapisan Teflon Lapisan nonstick teknologi sing wis diimpor, gampang dibersih. Grid aluminium iki nyegah adonan nganti glued menyang permukaan, ngidini sampeyan mbentuk bal waffle sing sampurna...

    Hubungi Saiki

  • Listrik Waffle Komersial Electric

    Listrik Waffle Komersial Electric

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    Pabrik Grosir Pabrik Rotter 220v digital waffle Manufacturing Electric Waffle Maker Electric 1. Waffle Maker Electric digawe ing baja Stainless ing wates garis, jamur kasebut digawe saka telfon 2. B Edo elgium waffle tak doyo apik banget, termal doyo 3. N ew Edo waffle

    Hubungi Saiki

  • Pakaryan Cone Waffle Electric

    Pakaryan Cone Waffle Electric

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 1 Bag/Bags

    listrik muter hotel korean taiwan france mesin digital es krim mesin digital digital komersial waffle cone Waffle Cone Maker komersial minangka salah sawijining jinis jajanan Hong Kong sing "paling gedhe" lan ditingkat No.1 ing dhaptar jajanan HK sing paling populer . Edo waffle elektrik wis werna cemilan...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan