Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Dewan Pcb Induk Prestige Induksi - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 24 Produk kanggo Dewan Pcb Induk Prestige Induksi)

  • PCB kanggo Induksi Cooker

    PCB kanggo Induksi Cooker

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    bagean pawon induksi 3500 w induksi cooker alat ganti sirkuit papan induksi periuk Pelanggan sing beda-beda beda desain ruang dapur circuit circuit induksi , sawetara pelanggan seneng nggunakake papan pemasak induk PCb pamrih kanggo ngumpulake proyek pribadi, kita bakal nulung pelanggan kanggo ngrancang conto kanggo...

    Hubungi Saiki

  • Restaurant 3500w Cookie Induksi Listrik

    Restaurant 3500w Cookie Induksi Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Restaurant 3500w Kompor Induksi Listrik Penak lan keamanan ketemu teknologi lan kinerja generasi sabanjure ing jajaran induksi countertop Avantco IC3500! Cocog kanggo digunakake ing stasiun omelet, layanan katering, masak ing tampilan, utawa ing endi wae sampeyan butuh burner ekstra, kompor induksi iki luwih aman...

    Hubungi Saiki

  • 5000W Cooker Induksi Tunggal Listrik

    5000W Cooker Induksi Tunggal Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v-240v 5000W Cookie Induksi Tunggal Listrik 1. 220v - 240v 5kw efisiensi induksi efisiensi energi stainless steel kompor induksi

    Hubungi Saiki

  • 3500W Kompor Induksi Listrik Komersial

    3500W Kompor Induksi Listrik Komersial

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    3500W Kompor Induksi Listrik Komersial 1. kompor induksi 220v listrik kompor induksi sudhut 50cm 3500w 2. Tombol kanggo nyetel

    Hubungi Saiki

  • Restaurant 220v Hobi Induksi 2-Zona Terbangun

    Restaurant 220v Hobi Induksi 2-Zona Terbangun

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir Grosir 2000w Restoran 220v Buatan Ink 2-Zona Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa hotspot...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Listrik Terbakar Dobor Burner Kanggo Hotel

    Kompor Induksi Listrik Terbakar Dobor Burner Kanggo Hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Double-Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun Kanggo Hotel Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar....

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Listrik Terbakar Dapur Terbakar

    Kompor Induksi Listrik Terbakar Dapur Terbakar

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Hot Saleing 220v 2000w Kitchen Double-Burner Kompor Induksi Listrik Dibangun Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner...

    Hubungi Saiki

  • Hob Induksi 2-Zone Dibangun Kanggo Restoran

    Hob Induksi 2-Zone Dibangun Kanggo Restoran

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Hob Induksi 2-Zona Dibangun Kanggo Restoran Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Listrik 2-zona Pawon

    Kompor Induksi Listrik 2-zona Pawon

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Kitchen Cooker Induksi Listrik 2-zona Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Bahan Bakar Logam Kanggo Hotel

    Kompor Induksi Bahan Bakar Logam Kanggo Hotel

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220v 2000w Cookie Induksi Bahan Bakar Double Kanggo Hotel Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • Restaurant Gunakake Cooker Induksi Geser Burner Ganda

    Restaurant Gunakake Cooker Induksi Geser Burner Ganda

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220v 2000w Restaurant Gunakake Cooker Induksi Ganda Burner Ganda Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga...

    Hubungi Saiki

  • Pawon Ireng Gunakake Cooker Induksi Double-Burner

    Pawon Ireng Gunakake Cooker Induksi Double-Burner

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    220v 2000w Pawon Ireng Gunakake Cooker Induksi Double-Burner Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • Kompor Induksi Dibangun Ing Lumahing Kaca

    Kompor Induksi Dibangun Ing Lumahing Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Permukaan Kaca Ganda-Hob Cooker Induksi Built-In Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Built-In / Kepala Topik

    Cooker Induksi Built-In / Kepala Topik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Cooker Induksi Built-In Kepala / Kepala Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa hotspot lan diselehake...

    Hubungi Saiki

  • Built-in lan Free ngadeg 2 Kepala Induksi Hob

    Built-in lan Free ngadeg 2 Kepala Induksi Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing siji karton

    • Kemampuan Supply: 10000/month

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    Grosir 220v 2000w Ireng Built-in lan Bebas Stand 2 Kepala Induksi Hob Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra...

    Hubungi Saiki

  • Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Ganda-Hob

    Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Ganda-Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Komersial Cooker Induksi Cooking Induk Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

  • 220V 2000W Cooking Induksi Kepala Loro Kaca

    220V 2000W Cooking Induksi Kepala Loro Kaca

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220V 2000W Kaca Ndhuwur Cooking Induksi Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa hotspot lan...

    Hubungi Saiki

  • Cooker Induksi Kepala Kepala sing Ireng Ireng lan Gratis

    Cooker Induksi Kepala Kepala sing Ireng Ireng lan Gratis

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Lumahing Kaca Ireng Cooker Induksi Kepala Bebas Ireng Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen dibutuhake,...

    Hubungi Saiki

  • 220V 2000W Kompor Induksi Dibangun / Tabletop

    220V 2000W Kompor Induksi Dibangun / Tabletop

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220V 2000W Kompor Induksi Dibangun / Tabletop Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen dibutuhake, banjur...

    Hubungi Saiki

  • 2-burner 2000W Built-in / Frekuensi Induksi Hob

    2-burner 2000W Built-in / Frekuensi Induksi Hob

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 2-Burner 2000W Hobi Induksi Terbangun / Freestanding Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen...

    Hubungi Saiki

  • 220v 2000w Cooktop Induksi Listrik Ireng Paling Ireng

    220v 2000w Cooktop Induksi Listrik Ireng Paling Ireng

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Cooktop Induksi Listrik Paling Luweh Jepang Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi Listrik Dibangun ing Kaca Keramik

    Cooktop Induksi Listrik Dibangun ing Kaca Keramik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    220v 2000w Kaca Keramik Ireng Cooktop Induksi Listrik Inset Induction Cooktop minangka kombinasi desain ramping lan teknologi modern sing sampurna. Unit iki dipisahake kanthi kemampuan kanggo dilebokake ing countertop utawa digunakake minangka model countertop kanggo tumindak minangka set burner ekstra yen dibutuhake,...

    Hubungi Saiki

  • Cooktop Induksi Listrik Dibangun kaping pindho

    Cooktop Induksi Listrik Dibangun kaping pindho

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v Ganda masak Induksi Listrik Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa hotspot lan diselehake...

    Hubungi Saiki

  • 220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona Listrik

    220v 2000w Cooktop Induksi 2-Zona Listrik

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: 1 pcs ing 1 karton

    • Min. Pesenan: 10 Bag/Bags

    • Certificate: is9001

    Grosir 220v 2000w Listrik Induksi Terbuka 2-Zona Listrik Double Burner Counter Inset Cooktop minangka salah sawijining juru masak paling apik ing pasar. Unit burner dobel iki wis dirancang khusus kanggo dilebokake ing meja sampeyan. Kita wis ngluwihi ndhuwur kaca kanggo entuk inset sing lancar. Unit iki uga bisa...

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan