Komunikasi karo Supplier? Supplier
eleven Ms. eleven
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier
Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

puda@elecapoka.cn

86-0769-22958468

Guangdong Puda Electrical Appliance Co., Ltd.

Custom Kitchen Equipment - pabrikan, pabrik, supplier saka China

(Total 2 Produk kanggo Custom Kitchen Equipment)

  • Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu

    Gelombang Custom Plate Plancongan Plate Kayu

    • Packaging: karton

    • Min. Pesenan: 100 Bag/Bags

    • Model No.: EH-WF-BBP203

    • Transportasi: Ocean,Land,Air

    Plato waffle plate plate gelembung waffle plate non-stick Kepiye cara njaga piring sing bisa dicopot ? 1 Aja ngresiki pembuat waffle nalika isih panas. Ayo kelangan kanthi

    Hubungi Saiki

  • Peralatan Masak Dapur Komersial Gor Central Kitchen

    Peralatan Masak Dapur Komersial Gor Central Kitchen

    • Brand: elecapoka

    • Packaging: karton karo pigura kayu

    • Kemampuan Supply: 10000pcs/month

    • Certificate: iso90001

    Peralatan Pemrosesan Listrik Komersial Pariwara Gor Central Kitchen, alat masak elektrik kanggo sup Fitur tunggal komersial : peralatan masak kanggo tujuan komersial Penampilan mewah, nggunakake listrik minangka sumber, kabeh struktur baja stainless. Pot pot nganggo penebalan

    Hubungi Saiki

KIRIM US MESSAGE

We didn't put all products on website. If you can't find the product you're looking for, please contact us for more information.

Dhaptar Produk sing gegandhengan